230

djokardo

преди 11 години

taia darjava otdavna e svar6ila ne razbraxte li ! ni6to ne stava v nea yspex na vsi4ko koiito jiveat v nea !

229

дизел

преди 11 години

Алоо,министъра - ние сме ви избрали не да правите констатации, а да вършите работа.."Конфликт с Иран щял да вдигне цените" - ами положете всички усилия да го предотвратите бе! На първо място спрете да поддържате тия които провокират тоя конфликт - Израел и САЩ. Боко да озапти Израелския агент представящ се като външен министър на България! Спрете да организирате сбирки на терористи като сборището в Правец...И току виж нещата се оправят...Ама за туй се иска кураж и родолюбие - а отде у вас такива

228

Анонимен

преди 11 години

Долу ГЕРБ. Долу ЛУКОЙЛ, и аверчетата на Бойко. Набиха ни го отзад с тези цени. И сега искат още.

227

Аноним

преди 11 години

Това е само оправдание, за да вдигнат още цените на горивата. Но войната е въпрос на време - те вече са решили. Последните петролни залежи, принадлежащи на държава различна от Америка, трябва да бъдат превзети!

226

Анонимен

преди 11 години

Трета световна война? Ванга не беше ли предрекла , че ще тръгне от България?

225

radioprestilka

преди 11 години

Това с опасенията са си директно предупреждение, че ще става реалност! Израел в открит текст си казаха, че ще ударят Иран, Китай от своя страна няма да стои на страна, защото една трета от нефта нужен за тяхната икономика, се доставя точно от там! Русия пък, си продава ядрените технологии и оръжие, абе затяга се един възел, от който трябва да стоим по-далеч!

224

Малко инфо

преди 11 години

Започнах работа по разпределение през април 1976 г. като икономист 6-та степен с основна заплата 100 /сто/ лв. и 5 лв. по 63-то ПМС или общо 105 лв. Съвсем друг въпрос е каква е покупателната стойност на тази заплата!

223

dan

преди 11 години

Прав е министъра!!! Не ми се мисли,какво ще стане ако в Етиопия стане земетресение или в Уганда плъзне чума! А я си представете,че на Юпитер падне астероид!!! Пази Боже сляпо да прогледне!!!

222

Анонимен

преди 11 години

Крис, онзи строй имаше хубави страни , наистина -напр. сигурност,качествено и безплатно образование и здравеопазване, *** си знаеха мястото, имаше и работа за всички.Остава само да убедим другарите Гергов, Банев, Гущеров, Цветелина Бориславова, Цеко Минев, Бойко Борисов,цялото ръководство на БСП, даже и другарите Кутев и Кадиев, Донев и Павлов, и всички други червени милионери и милиардери че е необходимо да ни дадат доброволно имотите и парите си.Навит ли си?

221

Анонимен

преди 11 години

Тия че са *** е ясно но ние сме луди че им вярваме. Най - ниски цени, ами заплатите? И Лукойл обработва руски петрол, така че стига лъжи, като не се справяте си ходете.

220

Анонимен

преди 11 години

7 лева за литър и всичко рухва !

219

от 240

преди 11 години

А и децата на шумкарите се изучиха на запад и в Москва, за разлика от неграмотните мутри, охранители, даскали по физкултура и калинки, които ни управляват днес. Не че образованито ги прави по-малки *** де.

218

до 248

преди 11 години

Ти ако си беден, аз не съм.Не съм и богата, но имам образование и хубава работа. Мъжът ми също има образование и хубава работа, имаме и малък бизнес , плащаме заплати на 5 човека.Не сме богати, имаме и кредити, но се справяме. А вие вместо да висите цял ден на компа и да ревете, вземете да учите нещо или да работите. Онези времена, дето държавата се грижеше за всички да има работа и хляб, свършиха.

217

Анонимен

преди 11 години

Ми и аз това казвам казвам- децата на селяните с каскетите , както и децата на техните шофоьори и охранители, децата на ДС -служителите, комсомолците и вся *** са днешните крупни капиталисти и червени олигарси . Та те дали ще се съгласят да им национализираме имотите в името на справедливоста? Колкото до дядо ми - бил е царски офицер, военен пилот.След като са го изгонили от армията, става механик в завод. Айде стига глупости, онова време няма да се върне, нито вие да станете отново млади

216

до 242

преди 11 години

не тогава бяхме богати поравно- сега дме бедни поравно. и не говори глупости- стартовата заплата за вишист беше 155 лв, за средно-100лв, за полувишсе- 135. Не са взимали продавачките повече от инженера- това просто е лъжа

215

до 245

преди 11 години

че то тогава човек няма да остане-дори така наречените дисиденти са точно такива, да не говорим за хората като бойко , цецка и ти си знаеш, не мога поименно,че не съм на оня изпит, които ачик-ачик си бяха от БСП допреди 3 години. Може би и твоят дядо е бил някакъв активист

214

Елена

преди 11 години

току-що слушах по радиото интервю с Кирил Гумнаров- човекът основава нова партия , анти европейски съюз или нещо подобно, с идеята, че България само е загубила от влизането си в Европейския съюз- съюз на развитите и богати европейски държави, които ни налагат техните разходи, но не и техните заплати. Смятам, че е абсолютно прав!

213

от 240

преди 11 години

децата на шумкарите

212

до 240

преди 11 години

на 9 септември 1944 година шумкарите са били на по 20-30 години. След 68 години на колко ли са ? И колко от тях са живи, камо да могат да крадат.

211

до 240

преди 11 години

и лексиката ти е демоде, и мисленето. Дянков не е шумкар , зет на влиятелен американски евреин е и племенник на Кристалина Георгиева- виден член на БСП. Бойко не е шумкар- член на БСП е. Цецка цачева не си я представям в шумките нещо- и тя е бивша модерна лява, сега- яродтна герберка. А за Миро Найденов най- ме е смях- корумпето, което подписа, че 20 годишно телешко е годно за употреба сега ми говори за стандарти и здравословно хранене. Къде ги видя тия шумкари- то шумки не останаха, а шумкари ?