145

Анонимен

преди 11 години

Трябва да има някаква грешка-тоя на снимката е обикновен айдук-гербер,не е атентатор!Моля да се поправите!Той е по апартаментните кражби-6-7 апартамента открадна вече...Втората му специалност е борбата с корупцията-бори се всички подкупи през него да минават

144

Левски не е хулиган!

преди 11 години

Това ли е терориста, на снимката?Преди време писаха че има 6 апартамента . Купил си ги е бил със средна раб. заплата! Моята е по-голяма , ама немога да си купя и един .... Ето откъде си ги е набавил апартаментите - доставял е тротил за камикадзета .Ами арестувайте го тогава :)

143

Данчо

преди 11 години

Ей,152,по това време бях там,в Алжир!Пълна фалшификация беше!Никакви ислямисте не бяха,а техните черни барети вършеха тези кланета!Идваха в завода прежълтели,недоспали!Пълен тараш и плячкосване на ценности,без да гъкнеш!Така народа клекна!Като сегашните в Либия и Сирия международни главорези.

142

22

преди 11 години

Боже Господи, колко много простотия! Каква лична карта, бе ***! Имал само фалшива шофьорска книжка. Ами да- А.С. и Д. С. бяха добри вътрешни министри, щото бе много лесно да прибереш случаен младеж от улицата, ако е с "боржуазни разбирания" и да го хвърлиш на прасетата. Така, хем обществото вярва в Управата, хем сплашваш истинските атентатори. Лесно е да направиш цяла държава огромен затвор. Какво знаете вие, гдето се возите на западни коли и много обичате анархосоциалистите.

141

До 155

преди 11 години

Мисля, че и "Ришельо" би пътвърдил, че при последните свестни министри на ведомството - Ангел Солаков и Димитър Стоянов - такива циркове нямаше да има. По тяхно време станаха много по-сериозни атентати и никой не разчиташе на "обществеността" (справка "Сокола"), особено от Обетованата земя, и в никакъв случай - "до след четвъртък" - т.е. - докато им свършат на някои ... хора постите (Справка - като горната). Та, що да ти речем Цецо... Резил..

140

Тихомир Томов

преди 11 години

Чуждите разузнавания ни гледат сеира с този случай. Снимката така и така няма да е истинска . Гражданите никой не ги пита за влизането на България в НАТО , ЕС , Шенген , за ядрената енергетика , за американските военни бази и сега изведнъж - питаме ви . Активната пасивност е единствения ни отговор !

139

Точно и ясно!

преди 11 години

На Цецо всичко е ясно - да влезе убитият! Доказано е , че атентаторът е камикадзе - има японски паспорт и сега въпрос на време е да се открие самолетът му.

138

22

преди 11 години

Като гледам, поне половишната от "долуподписаните", са готови да гръмнат, ако може цялото Правителство. То си личи какви са. Мисля, че сайт, който подбужда към политическа умраза и престъпления трябва да се закрие.Наистина ПРЕКАЛИХТЕ! Къде е оня с папионката, къде са хелзинкските радетели за толерантност? Мисля, че се води тотална война от загубилите предишни избори, тоест с мафията. Само,че...защо вие сте им машата?

137

Анонимен

преди 11 години

ТОКУ-ЩО ПУБЛИКУВАХА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ПРИ РАЗБИВАНЕТО НА МРЕЖА ОТ *** В СЛЪНЧЕВ БРЯГ, ЕДИН ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР, ДЕТО ГИ РАЗКАРВАЛ, НАМЕРИЛ ЕДНА РАДИОСТАНЦИЯ, ОТ КОЯТО Е ВЗРИВЕН АТЕНТАТОРЪТ И ДО НЕЯ- ЛИЧНАТА МУ КАРТА. САМО НЕ ПИШЕ ХАСАН ЛИ Е ИЛИ УИЛЯМ

136

Анонимен

преди 11 години

ееей не прави грешки тоя Цветанов , винаги е прав ... според него

135

22

преди 11 години

Хей, егати сайта - що псувни, що злоба, що простотии! Към всичките тия "всизнайковци", лигльовци и прочие.Да не мислите, че е голяма философия да се направи атентат и избият невинни хора!Преди години в Алжир станаха големи кланета - около 30000 души бяха заклани като ярета по селата. особено деца и най-вече пеленачета. Някакъв "вярващ" мюсюлманин, пуснал мухата, че Алах му прошушнал че в Рая има вакантни *** и който вземе душата на млад човек ще се наслаждава вечно там?!?

134

Анонимен

преди 11 години

браво на фотографа! А да помагат тези, които ни го спретнаха този атентат, защо ние- гражданите?

133

митева

преди 11 години

ОСТАВКАААААА

132

Анонимен

преди 11 години

Много ми прилича на великия за времето си кардинал Ришельо - сурови черти на лицето и същевременно благ, одухотворен израз! Както кардинал Ришельо, шефа на полицията е бил страшилище за тогавашните престъпници, така и сега Цветанов е страшилище за сегашните престъпници, наркодилъри, най-големия - Брендо вече изгърмя, Трактора е в затвора, Сумистта също, а наесен като сменят корумпираните съдии, които работеха за мафията и които бяха опора за червените капиталисти, спонсори на БСП, същата ще фали

131

До 153

преди 11 години

Абе ти къде си живял до сега? На Марс ли или просто така си мислиш, че мислиш!

130

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за снимката! В първия момент помислих, че това е новия фоторобот на атентатора.

129

До 149

преди 11 години

Това е Кардинал Ришельо, за това застанете мирно наследници на кашкавалените разбойници, говорете тихо, защото кардинал Ришельо чува всичко и ще ви турне у затворо при ЗОРО! Брендо, който вече е на гости в италианския затвор е проговорил за червените наркоканали за да отърве кожата, скоро ще има нови арести и тогава сбогом БСП!

128

Анонимен

преди 11 години

Да, наистина няма грешка във фоторобота, това е Цецо!

127

hfbvuti

преди 11 години

Предполагам, че около два месеца е живял в България. Свързали са го с тайните клетки на ислямистите в България (Ох, Бойко не ги ли виждаш ?) Откъде ще вземе тротила ? От Космоса ли?

126

Анонимен

преди 11 години

На снимката: Кардинал Ришельо! Страшилището за крадливите *** и корумпирани Гоцеви съдии!