23

ама че народ

преди 11 години

Евала на хората. Собствено производство и не за износ или прекупваческа дейност, а за лично ползване + много полезна и материално подкрепена информация за подрастващите в тази "бетонна джунгла".Вместо да сравнявате всичко със собствените си проблеми, поне един път коментирайте като 22. В провинцията и аз имам малка градинка с много зеленчуци, но в София не им понася добре за жалост :(Съветвам всеки който може да си засади поне 1 саксийска с продукция :) Повече грижи - по-малко плюене тука :)

22

Анонимен

преди 11 години

Един мой познат разправяше, че някакъв в Турция си гледал прасе в стаята, не за ядене, те не ядат свинско, ами така, като приятел.

21

сарка градинарка

преди 11 години

Имам си приятел, той си има домати, обаче тате нещо не го харесва и каза, че ще му откъсне доматите.

20

Бат Бойко

преди 11 години

Егати и ***! Ние по покривите садиме фотоволтаици!!!

19

Анонимен

преди 11 години

Знаете ли ,че на една широка тераса сред петуниите и мушкатото може да отделите място да отгледате няколко коренчета люти чушлета и чери домати.Изглеждат много красиво и можеш да ги похапнеш с радост.Освен това босилекът,розмаринът,мащерката и лавандулата отгледани от вас ще превърнат терасата ви в коктейл от невероятни аромати.Отглеждането им е леко и приятно занимание и действа отморяващо

18

Анонимен

преди 11 години

А в Люлин на върха на блоковете отглеждат марихуана,за домати немат колци...

17

Анонимен

преди 11 години

Баче ви Бойче също ви каза да си садите картофи, но не го послушахте. И пак давата грешни пари.

16

Анонимен

преди 11 години

В селото на писача доматите сигурно ги скъсват, не му се карайте толкова. Откъде да знае човекът, че правилното е откъсвам. Скъсан домат... мъкаааа!

15

Vilinger /red nack/

преди 11 години

До феминистката: Защото в България жените уважават такива мъже, европейските не са на почит.

14

онбашията

преди 11 години

не е зле идеята, може и тука да се направи. хем от космоса ще изглеждат яко панелките :)

13

ФЕМИНИСТКА

преди 11 години

Защо жената трябва да ги къса?!?! Не може ли мъжът сам да си ги откъсне.

12

xaxa

преди 11 години

Те хората там от години отглеждат зеленчуци по сградите в Хонконг от днес бг явно чак сега са го научили.ей това са новинари... хахамъка!

11

Анонимен

преди 11 години

Скъпа, скъсай два домата от покрива..................................ОТКЪСНИ

10

скъсай си дипломата

преди 11 години

"Скъсай си дипломата" ! Ето още един българин с претенции за интелигентност ! А ти кажи на всички тук какви грешки са допуснати и за какво се пениш ?! Явно и ти си поредният безработен "кадърен висшист" , който все го дискриминират и вместо да вземат него на работа ,взимат "некадърници" ! Еееййй мама му да е...., абе българите "все по-умни от другия ,все по-кадърни "!

9

Анонимен

преди 11 години

Ами и тях ги е налегнала мизерията. Здравословна алтернатива? В този градски смог кой знае с какво са пълни тез домати. Иначе и в София се садят домати масово, но на терасите. Ако ги сложиш на покрива не се знае като узреят дали ще ги намериш или комшията ще е изпратил комшийката да му ги донесе. :)

8

АХ

преди 11 години

СКЪПИ ,НЕ ИСКАМ ДА СКЪСАМ ДВА ДОМАТА ОТ ПОКРИВА , А МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА СКЪСАМ НА КОМШИЯТА ЧУШКАТА !

7

до 8

преди 11 години

Ало, журналистчето, скъсай си дипломата. --Читателите отдавме сме забелязали, че за да минат по-тънко, в този сайт назначават не журналисти, а хорица, които ще работят за малко пари. Същият проблем го има и в Щатите. За съжаление читателите свикват с неграмотното и псевдонаучно писане и го приемат за стандарт. Да си неграмотен и *** вече се смята за норма. Скоро да очакваме комисията по дискримацията да преследва образованите и мислещите.

6

Ако имаш

преди 11 години

Ало, журналистчето, скъсай си дипломата.

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

Щастливи...хора,ядат си...домати,когато си поискат.Ще...пробвам и аз да посадя на покривадомати,защото в градината комшиите ги...знаят.

4

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Доматите се ОТКЪСВАТ, а не се скъсват.И се ядат без коловете.Драскачи...