10

Цонко

преди 11 години

ГРОБ = предатели.Държавата ни има ресурса САМА да добива газта и всичко да отива за народа,а сега ПОДАРЯВАМЕ на мръсните чужденци природните си ресурси.Ревахте за енергийна независимост?ТОВА ли е НЕЗАВИСИМОСТ?да си подарим полезните изкопаеми на частна фирма,която да ни ги продава на каквато цена й скимне и после да ни дава трохите... Ще сме независими от Русия,а ще зависим от шотландците.А вероятно и околната среда ще ос*рат.Сега ще видим,колкото е дебел и квадратен шотландския к*р...ДОЛУ ГРОБ!

9

gk

преди 11 години

Питам се, а кой взе милионът комисионна за това предателство?

8

доди

преди 11 години

Държавата ни, която имаше най-добрите геолози в света си харизва полезните изкопаеми, без да се е консултирала какво всъщност харизва. Това си е чисто предателство - да работиш срещу собствената си страна и народ и да се хвалиш дори. Но тук комисионните са голееееееми.

7

Болярина

преди 11 години

През следващите 6 години концесионерът е длъжен да се отчита пред контролните органи в министерството на икономиката за количествата добит и транспортиран природен газ от страната..Е няма смисъл да се отчита, колко е добива...може да добият 1 000 000 000. а да декларират само 5 000 000 куб/м. и върхо тях да се плащат налози на държавата ни ...егати далаверата...

6

Анонимен

преди 11 години

ПРОДАЖНИЦИТЕ ДОЛНИ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА И ЛАПНАХА КОМИСИОННИ В РАЗМЕР НА МИЛИОНИ.А НИЕ СПИМ И ЗЯПАМЕ.

5

Боку Винетуту

преди 11 години

Брилянтни източници на АФЕРА информираха, че вестниците Труд и 24 часа са продадени тайно и с тиха стъпка от Любомир Павлов и Огнян Донев. До дни сделката ще бъде обявена официално. Купувачът на Труд и 24 часа е свързан с Първа инвестиционна банка, Цеко Минев, Ивайло Мутафчиев, а посветени твърдят, че конците отзад са дърпани от Борисов и Румен Николов Пашата. Любо Пъпката и Огнян Донев получават индулгенцията, че разследванията срещу тях ще бъдат потопени. Като двамата изчезват окончателно от медийния бизнес, ако искат изобщо да развиват необезпокоявано някакъв бизнес у нас.За продажбата е наясно и главната редакторка на Труд Светлана Джамджиева, твърдят източниците на АФЕРА.Сделката е извършена тихомълком и идва като шок за работещите в медиите на Пъпката и Донев.Зад купувача, свързан с Първа инвестиционна банка, Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев, информацията сочи, че истинските хора отзад са Бойко Борисов и Румен Николов Пашата. Точно Пашата бил човекът в сянка и зад бизнеса на Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев от известно време насам.Павлов и Донев са сключили сделка за доста добра цена, но по-важното е, че са успели да се откупят. Обвиненията срещу тях постепенно щели да отпаднат съдът вече намали гаранциите им повече от десет пъти.Това било условието на Борисов Павлов и Донев да се махнат веднага от медиите, ако искат да са на свобода и да развиват някакъв бизнес у нас, или по света.В сградата на Полиграфичесkия комбинат е като разбунен кошер. Всички подушват продажбата, но още не са наясно, че новите чорбаджии всъщност ще са Борисов и Пашата.

4

Чорбаджия

преди 11 години

Айде *** налазиха....

3

държавник

преди 11 години

Нашата държава ,или по-скоро народът на нашата държава ,както обикновено ще получи един квадратен отзад..Ако газът се добива от българска държавна фирма,и тя реализира годишна печалба 500 млн лв, то тия 500 млн ще влезнат в държавния бюджет за пенсии , пътища, болници и др..А сега шотландците като декларират 500 млн печалба/ако не я скрият/ ще ги обложим с 10% данък и в бюджета влизат 50 млн...Усещате ли вече как ви влиза а?!

2

5kov

преди 11 години

Анонимен страхливец

1

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО НИКОГА НИКОИ НЕ ПИШЕ КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИ НАШАТА ДЪРЖАВА.ИЛИ ЩЕ СТАНЕ КАТО БУЛГАРТАБАК -ПО ДАННИ ИЗНЕСЕНИ ОТ БОКО И БАНДА В БЪЛГАРСКИТЕ НОВИНИ ЗА 2010 МИСЛЯ БЕШЕ ,ЧИСТАТА ПЕЧАЛБА НА ТАБАКА Е БИЛА 4млрд. лева И ОБЯСНЕНИЕТО НА БОКО И ГРУПИРОВКА Е ЧЕ ТЕЗИ НА КОИТО ГО ПОДАРИ ЩЕЛИ ДА ВНАСЯТ ГОРЕ ДОЛУ ТОЛКОВА ПАРИ НО ОТ АКЦИЗА.Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА