152

dedo yoco gleda

преди 11 години

KAJETE GO IASNO I VISOKO--- V R A G O V E

151

Мила34

преди 11 години

Странно как след усилията на Найденов да постигне благоприятно положение в кризата, думите му си тълкуваха като желание да влияе на икономиката. Ако той имаше това право, надали щяхме да сме в криза. Нелепо е да се разпространяват твърдения от рода че еди-кой-си е виновен за цената на нещо си. Всеки достатъчно интелигентен човек знае, че цената на всяка стока се формира по комплексен начин, освен ако няма само един производител и само един купувач за продукцията му.

150

Даола

преди 11 години

Цените не слушат никакви министерчета - те слушат монополистите.

149

Анонимен

преди 11 години

Вън от България унищожитлите на българската история и всичко българско. В света няма такива национални предатели.

148

HAНEайденов

преди 11 години

Мале ша са изтрепят да свалят цени тез големи вериги, не мож ги ударжа да си свалят цени.Всяка седмица по брошурите всичко поевтинява поне с 10% ,а пък сега за 50 лв пълним кошницата наполовина ,ко става не моа разбрааааа.

147

холандско говедо

преди 11 години

ай ,че умрях от студ ,бе .нема ли да има внос

146

Анонимен

преди 11 години

Млъкни тогава селски ветеринарю!!!!!!!!!!!!!! Утре когато няма да сте на власт никой няма да си спомня гадната ти мутра.

145

Анонимен

преди 11 години

всеки ден нова версия- както и да го сучете- провалихте се.

144

супер анонимен

преди 11 години

Е, за да не "слушат" цените министър, той трябва да си мълчи, ама наш Миро разбира ли ти от мълчане. И като почне да говори за цени, за картелни споразумения, за слаба и силна реколта и гледай как цените скачат.

143

@@@

преди 11 години

ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КАК ТИЯ ВЕРИГИ ДО ФАЛИТ ДОКАРАХА КОЛКО ПРОИЗВОДИТЕЛИ ,ВСИЧКИ ТИЯ ВЕРИГИ СА СЪС БЪЛГАРСКО УЧАСТИЯ ,НЯМАТЕ СРАМА И АКО СТЕ БЪЛГАРИН ИСТИНСКИ ЩЕ ТЕ БОЛИ ЗА БЪЛГАРСКОТО НЯМА ДА ВНАСЯШ *** И ДАУНИЩОЖАВАШ БЪЛГ. ПРОИЗВОДСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

142

didi

преди 11 години

Др. Министър - Цените не те чуват , но ние ХОРАТА ги виждаме .И всеки ден се покачват .Току що /17,20ч./ някакъв *** се изказа по Хоризонт , че цените ни били най - ниски в ЕВРОПА. ВИЕ ГОСПОДА - не знаете ли , че българите получават 1/10 от европейските заплати ,а цените са като техните . Вие на *** ли ни правите , или вие се правите/защото така ви е удобно/

141

до 181

преди 11 години

когато на власт беше Тодор Живков, пак имаше шашми, но тогава ги знаехме- едни 22 от политбюро 50 години папаха, но и за народа имаше. Сега на 4 години се сменят с нови хищни гладни ***. Няма наяждане!

140

Анонимен

преди 11 години

Станишев е виновен!

139

Анонимен

преди 11 години

"Цените не трябва да слушат министъра, цените слушат единствено пазара" е по-профанско изказване не съм чувала....

138

Анонимен

преди 11 години

Е за толкова малко време толкова насиране и тъпашки изказвания само партията на бкп и дс може да сътвори и познаите коя е тя ?????

137

bg boy

преди 11 години

Има един израз "оправдаваш се като ученичка", който мисля е много подходящ за случая. Направи се на "отворен" за цените но явно някой на високо бързо му резна крилцата и в резултат имаме на лице този смешен опит за оправдание.

136

Анонимен

преди 11 години

бре хора много ви е къса паметта, за какво БСП говори 173, че тези наследници на БКП само Тато можеше да ги спре да не крадат и да не изпият кръвчицата на народа ни, какъв Доган бре 171 та той управлява предишните два мандата и докара собствения си електорат до просешка тояга ама явно и ти смъркаш от наргилето му та ситолкова дрогиран

135

Sin

преди 11 години

Тия комунисти вярно се оказаха много по-зле и от жанвиденовото управление/кило кашкавал=една заплата/. Никога не съм харесвал социалистите, но наистина много по-добре се справяха и не допуснаха такава инфлация и съсипия. Тия не могат заедно всичките да стъпят на кутрето на Орешарски.

134

Анонимен

преди 11 години

Само БСП е алтернативата и силата, която ще омете тия ***-убеден съм. БСП е единствената социална партия, която поне малко е мислила за обикновения човек.

133

Parcuc

преди 11 години

Пълен *** е тоя министър.