29

до 31

преди 11 години

Пешо , какво човешко отношение от маркетингов продукт ? Я стига глупости . А и дума не отрони . С палто лятото , с големи цайси и кученце под ръка ... оле боже , все едно кралицата на Галактиката идва :D

28

биг

преди 11 години

В един сайт пише,че Лейди Гага е дошла 4 дни по- рано,за да прави запис за новия сезон на ВипБрадър и прословутите двойнички около нея при пристигането й всъщност били Тризначкитеот Благоевград,дегизирани с мисия от шоуто.

27

ФАШИСТ

преди 11 години

до 31 Петър - Пешо , пораснаха ли ти "рога" , ще ти тура едно плюс защото и аз съм звезда :)))

26

Анонимен

преди 11 години

Гагата се е омотала в това дебело палто, а тука е знойно лято. В цялата работа нещо не е наред.

25

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Горкото кученце...:(((((P.S.На Преподобния Брус Дикинсън може да глади фланелките, но дует никога няма да направи с него! Просто глемът е златна кокошка за хитрите продуценти и стръв за невежи овце...

24

Cher

преди 11 години

Whooo?

23

Анонимен

преди 11 години

Ти си увиснал по рождение!

22

Петър

преди 11 години

Чаках днес.. грам не съм разочарован. Снимах се с нея и не мога да повярвам. Една от най-големите звезди в момента, има супер човешко отношение. Знам колко много хора ще ми лепнат минуси, най-човешки им пожелавам един ден и те да се снимат със своя идол - спортист, писател, музикант, политик. Гага е жестока. Нямам думи, наистина нямам думи. Просто голяма :(((

21

Доволен

преди 11 години

Гоше, манджата си беше... като навсякъде другаде и аз бях... ама много доволен. Най-добрия... концерт, на който съм бил и въобще не ми.... пука за 300те лева. Иначе за Гага съм... съгласен.

20

Анонимен

преди 11 години

Абе Гошо ***, ти наистина си много ***! Тази/Този/Това недоразумение на Природата, не случайно е в България.Има два варианта-или много я/е/го закъсала/ъл/ло, или е част от изьпълнителите на план Ранът! Във всички случаи е нищожество на което не трябва да му се дава медийна изява! И ТОВА Е ТЕСТА ЗА МЕДИИТЕ! СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ КОИ СА БЪЛГАРСКИ И КОИ АНТИБЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

АЛО

преди 11 години

децата не щат да спят бе/ в устата да и се изцвъкам / *** за 10000000 евра / без пари не го правя

18

Оп-са

преди 11 години

Тоз *** у ред ли е ве? Да сложи тоз балтон посред лято?! Тва кича и простотията граници нямат! Понеже разбирам, че тази сбърканата била цели 4 дни тук, та дано се е запознала с Азис, ще си паснат идеално по кичочност, простащина и чист идиотисъм! Те и феновете им трябва да са едни и същи де... И при учиндолския *** може да е ходила, и с него ще са си лика-прелика, ако го дават още по Бойко ТВ, тях отдавна не ги гледам!

17

Гошо Тъпото

преди 11 години

Самият...факт,че певицата Лейди Гага,идва у нас за 4-ри дена,среща се с фенове и дава автографи,показва човешкото й...лице.Струва ми се,че славата и парите,не са й...замъглилиразума и тя се стреми да се показва в една нормална и естествена...светлина,каквато е и самата...тя.Помня че Мадона дойде у нас...само за 5 часа,показа една...претоплена манджа,взе си...петте милиона и си...замина.Феновете й не бяха...доволни,но се стараха да не се...издават,че са се...минали със 100 лева.

16

Анонимен

преди 11 години

Абе ква ГАРГА ?!? MUSE изкараха нов клип в ю-тръбата!!!

15

Анонимен

преди 11 години

abe kato se zamislq mai ne e tq a to stava vapros za gagooooo

14

Анонимен

преди 11 години

Местя го!

13

dynamo

преди 11 години

Въобще не ме вълнува това недоразумение ей!!! Helloween&Kai Hansen - "Ride The Sky". Happy Metal! \m/

12

Бай Манчо

преди 11 години

Харесва ми дамата с кученцето.

11

Антифенка

преди 11 години

Тази е тотално изперкала с този кожух!Кученцето е сладур!

10

Анонимен

преди 11 години

Контингент на ГЕРБ - много много не й пука за феновете