24

Анонимен

преди 11 години

Яснооо!Затова Цвъци каза,че има нова информация за атентата в Бургас...Готов е за поръчител ако не си плати..

23

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Ха-ха-ха!кАтилчо, и двеста минуса да ми напраскаш, пак ще си останеш болен чуркосмук!Хи-хи-хи!Ох, направо ще се пукна от смях!!!!

22

Анонимен

преди 11 години

Като гледам образованието и кариерите на хора като Кирсан Илюмжинов и Вагит Алекперов (да не говорим за англосаксите) ме хваща страх. Това са много обиграни хора, с много здрав гръб. За такива източни(западни) политици, индустриалци, финансисти и т.н. сме само възможност за забогатяване и разширяване на влияние. Господ да пази България! Хора, четете, образовайте се - вие и децата ви и следете всичко, което се случва/гласува/приема във вашия град, област и самата държава.

21

J

преди 11 години

...............................1.Това са пълни глупости! Не съм арестуван!, отговорил Ершов и прекъснал разговора.2.По думите му единствената вярна информация, е че Денис Ершов е кацнал с полет на руските авиолинии днес.

20

qwer

преди 11 години

Даааа...преди известно време се появи един фалшив #qwer ! *** е като АТИЛА !Абе ***,не кради хорските никове! Макар,че ти вече го изцапа,и аз няма да го ползувам вече...

19

Анонимен

преди 11 години

Това на снимката не е никакъв руснак илилитовец ,а гадна юдео-хазарска ***

18

АТИЛА

преди 11 години

Аз от кога съм казал че Руснаците не са хора а ДЕГЕНЕРАТИКакво е това руснак ?Да не е порода Български рогат *** развъждан предимно около българския обор МОСХА(МОСКВА) основан 1068 година от христа от Българския цар Ахад Мосха(1061-1076)Руската нация е продукт на Любовта между Българско Арийско *** и Хазарска ***..астка *** кланяща се на ФалосаЗаплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО.КАЗАХ !!!

17

Те тоя ..

преди 11 години

...да ти е брат....??!!Ле-ле , падение ,.....боже помози!

16

братушка

преди 11 години

Тоя мужик от пиене няма време да се обръсне, а в торбите под очите може да пъхне по един стек безбандеролни цигари, молодец!

15

chicago

преди 11 години

Най вероятно ББ ще го прави спонсор на спорта .

14

ТОЯ ТЪП РУСКИ МУЖИК.

преди 11 години

....ДЕНИС ЕРШОВ ,ЛИ Е...???!!гр.ТИПИЧНА РУСКА ,СЕЛСКА ПИЯНСКА МУТРА!!!...представям си го на три по 200гр.водка каква пияна руска *** е...!ЕГАТИ ,"братушката".......ха,ха,хаааааааааааа.....егати , примата....

13

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До моя пациент кАтилчо и qwerНа литовец ми се вижда тоя, по извивката на веждите го познах!

12

БРАД МИТ

преди 11 години

Навремето които не изкаха да споделят лапа4ката с командира- Костов ставаха врагове на БГ и Персона нон грата. И този Атанас Атанасов е сме6ника на Ван4о далаверата.

11

да

преди 11 години

Да ти е.а мамата грозна ,Ели!

10

Анонимен

преди 11 години

ZA6TO NI ZANIMAVATE S PIQNI MUTRI TOVALIE NAI VAJNOTO V MOMENTA KOGATO VSI4KI CENI V TIKVOLANDIQ LETQT KATO RAKETI

9

Анонимен

преди 11 години

Като му гледам мутрата, очите му всеки момент ще се пръснат от пиене. Напомня ми на герберската гордост - Божидар Димитров.

8

АТИЛА

преди 11 години

Тази Долнопробна Руска *** защо още я допускат в България ?Гоцевия Педофил и Маринския Зоофил са дали Българско гражданство на над 200 000 руски, украйнски, сръбски и прочие славянски *** и мафиоти както и на техните руспии като на Ершов *** или онзи Украйнски травестит който го назначиха за Мис България.На цялата тази Животинска *** да и се отнемат паспортите и да се депортира от Дунавска България.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

7

Анонимен

преди 11 години

Май спря да дава кинти на мутрата Бойко и милиционера Цвъко и реакцията на наказателният отряд бе незабавна.

6

Анонимен

преди 11 години

Който иска да потърси в нета кой e Кирсан Илюмжинов и ще си отговори на всички питанки че има и снимки с бате ви Бойко, но най - важното назначен! Руският президент Владимир Путин го назначава на 24 октомври 2005 г. за глава на Република Калмикия за срок от 5 год.

5

Анонимен

преди 11 години

Има изражение на клошар на тази снимка, този Ершов.