41

никола колимечков

преди 11 години

къде виждате дърва под 75-80 лв, а казват че догодина ще бъдат 100 лв.Така че отсега започвайтеда икономисвате.

40

Анонимен

преди 11 години

Абе и аз мисля за зимата - ама с мислене не става,трябва и пари - 6,7 кубика дърва по 70лв 490лв а заплатата ми е 300лв кво да направя - питам депутати и министри???

39

до 46

преди 11 години

Кой си ти, бе! "България"! К'ъв си ти, бе! Айде млъквай, че аман от *** платени клакьори! Ходи копай картофи като твоя кумир!!!

38

мизерия!

преди 11 години

мисли=спестява

37

ilia

преди 11 години

KOMUNOIDITE DA SI PRIPOMNQT LUKANOVATA I VIDENOVATA ZIMA PREDI DA PLUQT BOIKO, ZASHTOTO AKO OSHTE VEDNAJ DOIDAT GOTZEVTZI, GAY-IOVE, OV4AROVTZI, MASLARKI I MANOLOVKI MOJE I BES PALTA DA HODIM.

36

Анонимен

преди 11 години

Беден народ и да мисли няма смисъл.

35

Анонимен

преди 11 години

какви са тия дърва на снимката европейска българия с дърва и въглища ли ще се топлии печка :*** любовбраво на вас господа политицирадвайте се на народната любов

34

ГЕПаджии

преди 11 години

Инфлацията с рязък ръст през юли заради новите цени на токаЖивотът поскъпва значително, спрямо юни месец инфлацията е двойно по-високаОт ден на ден партия ГРОБ ни загробва все повече и повече

33

Анонимен

преди 11 години

а аз си мислех че като истински европейци си мислят за ски пистите

32

Анонимен

преди 11 години

"малката кибритопродавачка "а мислех че е само приказка

31

Анонимен

преди 11 години

"бъгарина вече мисли топлото за зимата"......някой ще си останат само с мисленето ще стоят на студено

30

:))))))

преди 11 години

нещо всичко се вдига ;) на пазарите де а заплати и народ клякат ;) важното е да сме позитивни

29

Калин72

преди 11 години

Отоплението с дърва не означава, че живеем в 13 век!!! Аз ползвам котел, който е икономичен, чисто горене на дървата се получава, и не замърсява, така, както замърсяват тези, отопляващи се на въглища!Системата ми е почти автоматична, единственно зареждането и почистването е на мой гръб, но това си е фитнес след обездвижването на работата ми :)

28

Анонимен

преди 11 години

НЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ ГЕРБ ПРОСТО ДА СИ ОТИДЕ СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА МАНДАТА,А ТРЯБВА ,ЗА СРАМ,ДА ГО НАКАРАМЕ ДА СИ ОТИДЕ.ТОВА ЩЕ Е ИСТОРИЧЕСКА ОЦЕНКА ЗА ЦЯЛОСТНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ.

27

Анонимен

преди 11 години

дянката заедно с цялото неграмотно управление,разсипаха държавата.***,НДСВ и ДПС бяха същите,когато бяха в коалиция.В момента мафията командва гюбрето,което пък командва държавата.Време е !!!!!Трябва да връщме СДС,ДСБ и Костов,колкото и да не ни се иска.Само така имаме някакъв шанс,включително и да се озъбим малко на ограниченията и унищожителната агресивна пазарна политика,която провежда ЕС спрямо българия.ВРЕМЕ Е!!!!!

26

Мони

преди 11 години

Българина вече мисли за зимата.Мисли само как да краде и пие.

25

Анонимен

преди 11 години

По време на предстоящия отоплителен сезон греенето на дърва ще излиза с 12 процента или 60 лева повече от предходната. Цената на кръщенето достигала до 170 лв. вместо фиксираните 30 лв.България изпрати най-слабата си олимпиада от 60 години насам."Бензинът чупи нов рекорд" е акцентното заглавие за "Труд". Най-масовият тип - А95 поскъпна до безпрецедентните 2,71 лв. за литър в неделя.БДЖ губи 7 млн. лв. годишно от гратисчии и кражби на гориво, твърди в интервю за "НовинарЧЕСТИТО ГЕРБЕРИ!!!

24

африка

преди 11 години

ден по-близо до заветния Трети Свят... пълна сила с 'прехода' напред!

23

Чиста и Свята Републ

преди 11 години

Храните у нас продължават да поскъпватПлащаме повече за зеле, картофи, яйца и сирене

22

За

преди 11 години

За ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА БЕЗ БОКО ТИКВУНА!!!!!! Броенето започва сега!!!!!