31

do 29

преди 11 години

Аз мисля,че роднините трябва да съдят не починалата от масивен токов удар (тва е все едно да те тресне мълния) а *** които транспортират такава техника в града.Защо не са си взели багер на гуми?На собствен ход?Защо им е трябвало верижен?То е ясно,че ще копаят основите на неква кооперация.Закво им е верижен багер?

30

до 30

преди 11 години

Аз ти казах и преди, ама щом упорстваш толкова - ще ти кажа пак. Забавили са се, щото от МБАЛ "Свети Мина" и ВМИ са питали министърката Десислава Атанасова дали имат пари за електротравма в регулативния си стандарт...

29

Майничка

преди 11 години

Отвратително отношение на лекарите. Не може в радиус от 600 метра да има две болници и да дойде след 15 минути линейка. Наистина съм отвратен. Това е недопустимо. Строги наказания и съд за виновните !!! Такива хора не могат да работят на подобни позиции. Визирам всички, които са отговорни за реакцията на подадения сигнал.

28

gbh

преди 11 години

А бе номер 30 , ти откъде знаеш дали въобще е имало линейка и екип на разположение преди да плюеш бе ?

27

Анонимен

преди 11 години

Не ги плюйте лекарите, плюите държавата че вече поредно правителство не прави нищо за здравеопазването.То тази линейка не е закъсняла шото се седели и са люпили семки.Няма екипи и няма и достатъно линейки.А да, нямат и пари.Един приятел завърши медицина с отличие и какво го чакаше, 400 лв. заплата.Аз с 1500 лв. не мога да се оправя за той не знам как се опаря с 400 лв.Баси обидното възнаграждени, умно и упорито момче с 400 лв. заплата.

26

Майничка

преди 11 години

За хората, които не са от Пловдив ще поясня. Инцидентът е станал буквално срещу МБАЛ "Свети Мина", а ВМИ е точно на 600 метра от там. Роднините трябва да съдят шофьора на линейката и всички отговорни за сигнала, защото 15 минути за реакция са меко казано подигравателни !!! А виновните за инцидента трябва да бъдат наказани жестоко.

25

petkov

преди 11 години

Отговорните за изправността на тролейните жици,шофьора на камиона и безотговорния закъснял екип на "спешна" помош да бъдат тикнати в затвора за 30 години и да платят обещетение на близките от 500 000 лева.Жалко за жената.Лека и пръст.

24

Майничка

преди 11 години

Админчето, що ми изтри мнението ??? Някаква цензура налагаш май, а?

23

до20

преди 11 години

Защо ли си мисля , че баща ти е безработен даскал а *** рускиня ? :) А ти си резултата от 5 литра водка и липса на презерватив :) ? Защото колега , явно в географията не ти е силата :)) ОТ което следва , че си и икономически НЕГРАМОТЕН :)

22

gbh

преди 11 години

Не са ви виновни лекарите, не можете да отделите сеното от плявата .....Кой го е пуснал този *** да кара превозно средство което не е за тази част на града.

21

Анонимен

преди 11 години

тия линейки не са хеликоптери, все ще се намери някой, който да не се дръпне, докато от 112 прехвърлят обаждането към тях също ще мине минута ...

20

до 21

преди 11 години

Може през тези 15 минути от МБАЛ "Свети Мина" и от ВМИ да са питали Десислава Атанасова дали имат пари за електротравма в регулативния си стандарт...

19

до17

преди 11 години

Колега , прави си. Хората са озлобени , когато човек е озлобен трябва да намери виновник , в случая лекарите. Затова ще емигрират , там където ги ценят. Не само лекарите ами всички млади , можещи и амбициозни хора ще напуснат тази проклета държава , в която като кащеш добър ден те гледат на кръв , в която за поглед може да те набият/убият , в която е срамно да четеш !Всеки който поне веднъж е бил в Западна Европа знае за какво говоря ! Мир на прахта на жената :(((

18

Пъзел

преди 11 години

До 13Земеделец, като си пишеш името "Земеделец" то се пише там в празното поле където с/у него пише "име" :) Имам подозрение, че не си земеделец, а обикновен аграр! И между другото защо се впрягаш толкова като става дума за хАмерика?!?!?

17

gbh

преди 11 години

Да продължа от мнение номер 7.Заради този *** с тира с две ремаркета, полицията затвори бул.Пенчо Славейков за да може този *** да го изкара назаден от улица Дукатска планина.Няколко часа по-късно го видах пак задръстен в локалното на Пирогов а паяци вдигаха паркирали коли за да може пак да го изкарат.Има човека цял булевард, той тръгнал през локалното да кара голям тир с две дълги ремаркета.Няма ли завършена поне гимназия, няма книжка.Като иска да кара каруца или на кон се качи, селяни

16

Петър

преди 11 години

Не жиците, а тъпите шофьори са я убили - на камиона и на линейката.

15

Анонимен

преди 11 години

абе къв е тоя да казва имала ли е шанс или не-това може да кажат само докторите а не зрителите,и се радвайте че още има хора по тия линейки щото след не дълго време ще стоят на трупчета ама вас кво ви интересува нали не ви засяга пряко ама като ви засегне може да бъде и фатално.Заплатите в спешна помощ трябва да се вдигнат в пъти а не с пикливи 18%

14

MD

преди 11 години

Да бе, линейката е дошла след 15 мин, понеже в това време лекарите са си чоплили носа. Линейките все по- късно ще идват, а в един момент ще започнат направо катафалките, щото това правителство съвсем изгони лекарите от България!

13

до 7

преди 11 години

То да беше само обива......ремарлета,сабудила......ех ''българино''.

12

до2

преди 11 години

М,да името Батаклиев говори ли ти нещо и към коя партия е ? Жокер искаш ли ?