79

Анонимен

преди 11 години

Някой може ли да даде линк от мача?

78

yuliya

преди 11 години

В бокса има 2 бронзови медали,така че не е кой знае какъв успех...гледайте точките по време на срещата а не медалите

77

акс

преди 11 години

българите и най-вече бойко борисов празнуват нова година така-1980-1981-1980-1981-1980 затова стандарта на живот в българия е най-нисък.

76

Редакторска поправка

преди 11 години

Малолетната кобра бе пребита, но въпреки всичко се държа храбро до края и не избяга под полите на премиера и президента, с които надуваха балони предните дни.По данни на приятелски интелиджънс служби, към "малката кобра" следва да се обръщаме като към "първата кобра юрист" ин дъ уърлд.

75

Анонимен

преди 11 години

МЕДАЛ ,АМА БРОНЗ!

74

Анонимен

преди 11 години

БРОНЗ, АМА МЕДАЛ!

73

ПОТЕН КОН

преди 11 години

КУБРАТ,ТЕРВЕЛ И САМО ОМУРТАГ ЛИПСВА...

72

гостенка

преди 11 години

браво на Тервел и за бронза,това също е страхотно постижение

71

Евала

преди 11 години

Руснака е машина -нечовек .Добре че тервелчо остана на крака...

70

Анонимен

преди 11 години

Стига глупости бе хора - Олимпиадата е простотия.Даже се радвам, че вече ги няма назобаните ни тежкоатлети.Вие знаете ли кой е Янко Русев - на 30 години човека се напикаваше като дете,за каква национална гордост става въпрос след като остават инвалиди от тези глупости.Даже братята Гърци са изтрезнели и са след нас по медали, след като бяха домакини. Държавата в която живея е на 33 място по медали, но мога когато си поискам, повярвайте ми - мога в радиус от 1 километър от жилището си да практикувам безплатно или на ниски цени -хокей, кънки, бейзбол, футбол, има около 5 безплатни басейна, тенис кортове (Безплатно), 4 игрища, алеи за колоездене около канал (символични цени за лодки),да не говорим за многото джимове и салони по карате и т.н. Всичкото това в радиус един (1) километър.Моите уважения към малката Кобра, но вие имате право да знаете къде отиват парите, където вие и вашите деца могат да спортуват.

69

л

преди 11 години

За пръв път видя страха да е изписан на лицето на някой.Тервел се беше сковал от страх и едвам дочака края на срещата.Видяхме че всички могат да се боксират,но някой го правят доста по добре.Днес беше гаден ден за българските спортисти.

68

Теxas

преди 11 години

Къде е млякотоо

67

до смешниците

преди 11 години

Тук гледам пишат се запознати със случая . Аз за маиките и сестрите ви може ли да по напиша някои неща споменаващи задните и часта. Смърдели да пребиха го , изложи се ,исплаши се ,голям резил . Нали така . Е и ще продължава да си гледа сам детето, ще продължава да учи ПРАВО, ще продължава да тренира когато има време .Имат ли някакъв смисъл глипавите ви коментари . Отговорете си сами. Толкова можа момчето ,толкова направи недоволните ще ги водя на моста на дервишите

66

алоооооооо

преди 11 години

то си беше ясно,че ще падне,гледахме го в предните мачове-тарикатски номера върти...лошото е,че момчето няма време да тренира-гледа си детето,а женка му Дида се развява по азербайджан-волейбол...а и не може да се сравнява положението тук,благодарение на тиквата,с положението ,там където има правителство и държава..лошото е че с толкова много точки падна...

65

а

преди 11 години

Тервелчо, ама голям пердах отнесе!

64

до 87

преди 11 години

Абе *** това е Тервел Пулев,а пресата може да са писали това за брат му Кобрат който е профи и участва в други федерации и категории а Тервел не.

63

и аз

преди 11 години

злобата тук,нищо ли неможе да ви зарадва,що не излезите на ринга вие.Тато имаш пропуски моето момче,пропуснал си доста хора които са участвали и са вземали по задни позииции,но това че нямат медал не ги прави лоши спортисти.Олимпиядата е място на което се класираш със спортни постижения,не с празни приказки по кръчми и пред телевизора.Поздравявам всички наши спортисти,пожелавам им успех вбадеще.

62

ОТ Бразилия

преди 11 години

Гълъбин БоевскиЗлато - Рио 2016

61

Анонимен

преди 11 години

Стефка и Боби на едно ниво, под нулата

60

Анонимен

преди 11 години

Тцтц, направо го е помел... а родната преса смело разправяше как щял да разгроми Кличковците...