103

Анонимен

преди 11 години

ЕЛАТЕ ДА ГИ РАЗМРАЗИТЕ,КАТО ВИДЕНОВ...ПОРЪЧАШ КАФЕ ЗА ПЕТ ЛЕВА И ДОКАТО ГОИЗПИЕШ,КАФЕТО ВЕЧЕ Е 8,38 ЛВ.ЗА ДА ОБЕРЕТЕ ВАЛУТКАТА НА ЧЕРНОРАБОТНИЦИТЕ,КОИТО РАБОТИХА ПО РУСИЯ И ИЗКАРАХА ПО НЯКОЕ ЕВРО...

102

Анонимен

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНАТА ЗАСЛУГА НА ВАЩА БАНДИТСКОПАРТИЗАНСКА ПАРТИЯ Е,ЧЕ ПРЕДИЗВИКВАТЕБЕЗМЕРНА НЕОПИСУЕМА ЗАСЛУЖЕНА ОМРАЗА,КЪМ КРЕМЪЛСКИТЕ ЛИЦЕМЕРНИ САТРАПИ !!!...

101

Анонимен

преди 11 години

Да живеят славните-кауфланд,Пени,Лидл-щом са до мен страшно няма,а тия нека си говорят-те са се ошашавили окончателно..Да живеят промоциите-помагат ни да свържем всички краища със замразените си от години заплати!Прости им господи толкова могат-толкова правят!Дайте им власт и им гледайте сеиря!!!Абе ненаядени въшки,ами нали трябва да загладим брадата,че ако дойдете на власт,кого ще бръснете?!

100

ДО 108

преди 11 години

ПИША ТИ ПЛЮС,КОЛКОТО И ДА ТИ Е ВСЕ ЕДНО.КАЖИ МИ ТОЧНО КАКВО И КАК ТИ Е УДОБНОДА ТИ ГО НАПИША ЦЕЛИЯ ТЕКСТ,ЗА ДА МОЖЕШДА ГО ПРИЕМЕШ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ БЕЗ ОСТАТЪКИ БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ...ВСЕ НЕЩО ВИ ПРЕЧИ...ВСЕ УЧИТЕ БАЩА СИ ДЕЦА ДА ПРАВИ...ВПРОЧЕМ,КАТО ВИ ГЛЕДАМ Е ТРЯБВАЛО ДА Е УЧИЛ,АМА НЕ Е...

99

Анонимен

преди 11 години

защо навсякъде едни и същи отегчителни коментари и главни букви- очаквам разумни коментари, не лозунги

98

DO KOMUNOIDIOTITE

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ СЛАВНАТА (С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ)БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯЕДИНСТВЕН ВЕРЕН СЪРАТНИК (ПОДЛАГАР)НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА КРЕМЪЛСКА ПАРТИЯ=ПКК=ПАРТИЯ НА КЮРДСКИТЕ КОМУНИСТИДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРСКИТЕ СЛЕПИТИЗАНТИ,ВЪПРЕКИ,ЧЕ ПАРТИЯТА И НЕ ГИ БРЪСНЕ ЗА СЛИВИ.ВЕЧНА ДРУЖБА,ВСЧНА СЛУЖБА...СЛУЖБА ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕОТЕЧЕСТВЕНИЯ ФРОНТ=ПОСЛЕДЕНКРЕМЪЛСКИ ПИРОН В КОВЧЕГАНА БЪЛГАРИЯ.АМИН,ДАЙ БОЖЕ...

97

алекс

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ И СЛУГИТЕ ИМ! НЕКАДЪРНИ И КРАДЛИВИ НЕЩАСТНИЦИ, НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА! МАРШ ОТ ТУК!

96

Анонимен

преди 11 години

Даааа Стоилов е съпруг на Александър Лилов,това се знае от началото още...

95

Анонимен

преди 11 години

ДО 103ПЛЪТНО ЗАД СТОИЛОВ Е НЕ БЕЗИЗВЕСТНИЯ,НО ПОТУЛВАН АЛЕКСАНДЪР ЛЯЛЬОВ...ИЛИ ПО--СКОРО СТОИЛОВ Е ПЛЪТНО ЗАД МОДЕРНИЯ ЛЯВ ПЕЩЕРЕН КОМУНОИД АЛЕКСАНДЪР ЛЯЛЬОВИЗВРАТЕНЯШКА КРЕМЪЛСКА КЛИКА...

94

БОЙЧО

преди 11 години

НЕУКИТЕ ГЕРБЕРИ НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ПОЛИТИК КАТО СТОИЛОВ. ТОЙ Е МНОГО НАД НЕДОДЯЛАНИТЕ ГЕРБЕРИ. В ГЕРБ ИМА САМО КАЛИНКИ, ПОСЛУШНИЦИ И АЛЧНИ НЕКАДЪРНИЦИ.

93

ОТ 96 ТА ДО 100

преди 11 години

П.С.АЙ ДОЙЧО БЕЙ,ТИ НИ БЪРКАШ С НЯКОЯ ДЪРЖАВА...СПОКОНИЕ СМЕ САМО ТЕРИТОРИЯ,НАРИЧА СЕ З А Д У Н А Й К АНАТУРАЛНИЯ АКТ Е В КРЕМЪЛ.СПРАВКА С ФОТОКОПИЕТО,КОЕТО Е НА ПОЗИТАНО У ДРУГ КРЕМЪЛСКИ ДЕЛОВОДИТЕЛ.(НЯМА ДА ТИ ПОЯСНЯВАМ,ЧЕ ОРИГИНАЛНИЯ КРЕМЪЛСКИ ДЕЛОВОДИТЕЛ ЕС Е Р Е Г Е Й Ч О,ЗАЩОТО ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ.)

92

ДО 100

преди 11 години

...АБЕ ТЕ ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ ПОДЛЕЖАТ НА КОНТРОЛ БЕ БРАТЧЕ,НО ДЕСЕТО С КАГЕБЕТОКАК ЩЕ КОНТРОЛИРАМЕ !?...

91

"WAKE$HELP"

преди 11 години

У НаС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само Мутрокрация. Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!

90

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Внимание Граждани! Помнете - Кучетата....Защото това е резултатЪТ от БезумниТЕ Действия на представителниТЕ политици! И Си спомнеТЕ за Бoклука! И на кое място се намираМЕ В Европа...и не Само в Европа! РезултатЪТ ВИ е Ясен, нали? Кой, Защо,Как,Къде, Резултат...- Елементарни Въпроси? Граждани oтговореТЕ - чрез Действие - Защото Бездействието ще Ви върне в началото - КОЙ,ЗАЩО,КАК,КЪДЕ,РЕЗУЛТАТ?

89

Who is next? Why? Gr

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.Защо у нас "бюджетът" няма пари и Няма да има? Защото у нас към бюджетният "сектор" са БезсмисленНо "Закачени" над 800000 човека чрез Безсмислен "Алгоритъм" за работа, а трябва ТЕ да бъдат десет пъти по-малко - 1% BG! Ако не бъде изпълнено Основното Правило за Вярно Съотношение между "АКТИВИ-стойност-качество-ефективност-РЕЗУЛТАТ" следва просто ФАЛИТ!.Защо у нас няма Закон за Фалит на Физическо лице, а в целият ЕС го Има? Кой има Интерес от това? Защо има разплащания в Брой? Защото са Непроследими у Нас, нали! И ето Ви Огромна Неконтролирана Престъпност.Защо касовите апарати у нас на Всеки "търговец" трябва Задължително да има on-line GPRS "непрекъсната" връзка с НАП? Никъде в ЕС го Няма това,а ние сме първи за това.Кой има Интерес от това? Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там,където няма Нравственост?Докогато това е истина,това ще е Истината!

88

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

87

"WAKE$HELP"

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

86

ДО 92 И 93

преди 11 години

НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА НОРМАЛНИ,ЗАЩОТО СТЕ ***,А ДАЛИ ОСЪЗНАТИ ПРАВЕШКИТАРИКАТИ ИЛИ *** В БЕЗСЪЗНАНИЕ ВСЬО РАВНО.ГОВОРИТЕ ЗА ЛЯВО И ДЯСНО В ЗАДУНАЙКАТА ТОВА СА СТРАНИТЕ НА ЕДНА И СЪЩА МОНЕТА НАРЕЧЕНА БЕКАПЕ.

85

ДО 86--ТИНО

преди 11 години

...НЯМА КАК ПИНОЧЕТ.ОТ АРМИЯТА ИЗГОНИХА ВСИЧКО И ОСТАВИХА САМО ЗАКАПЕЧЕТАТА НА ВЕЛКО ПАЛИН,НАЛИ СМЕ ТРОЯНСКИ КОН НА КРЕМЪЛ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

84

до 92

преди 11 години

теоретично си прав, ако не беше резерва от 9 милиарда оставен от лявото, и безотговорното му харчене от дясното