17

Антифенка

преди 11 години

21 градуса,за да облече пак палтото ли?А сираците най-малко имат нужда от нейния концерт!

16

Анонимен

преди 11 години

Така и не разбрах коя е Стефка?

15

konstantin

преди 11 години

чичо Гого полуде.. т'ва чудо явно, че не е в ред.. ама тия изкуфелите дет ше и одат на концерт ептен... след концерта на ACDC нищо не може да се случи по сцените в България... е да де.. освен концертите на ПайнерЪТ.. кеф :) евала на организаторите.. докараха ни тая мега звездъ на крака.. а дано празна да й остане залата, щото т'ва нейното ако е музика, то и Володя е голем :)

14

Малая

преди 11 години

Да оставим да ни засипят изцяло с гага прах. Монти Бърнс е прав сега ще вкарат в залата всякакви хора с покани. Ще се напълни-с безумни напъни. Видя се що за звезда е щом като в зенита на кариерата си не може да продаде 7-8 хиляди билета, егати му и таланта. Що не поканят Адел, Бионсе, Шер.

13

гг

преди 11 години

ами на 22 градуса какво ще стане ? ако ритне камбаната го направете да е на 32 за да стане по бързо :)

12

Монти Бърнс

преди 11 години

Има огромно количество непродадени билети, особено по трибумите ....и затова SME правят тези номера с безплатните пропуски за сираци. Не си мислете, че го правят от благотворителни подбуди. Просто трябва да се понапълни залата, защото се изхвърлиха колосално с цените на билетите и не могат да се продадат. А и очевидно няма особен интерес към тази циркаджийка. Харесват я предимно инфантилни дечица, а те няма откъде да извадят 100 - 200 лева за билет.

11

Анонимен

преди 11 години

А 22 градуса не може ли?

10

иотфкдм;

преди 11 години

ЕЙ МАЛОУМНИЦИSME отрекоха това и е казала, че изобщо не била претенциозна за такива глупости. това са смешки

9

fuck gaga

преди 11 години

Тоя отвратителен дано го пребият някъде , определено ще отърве света от своето жалко мизерно съществуване.

8

Глок

преди 11 години

В свой коментар към поредната "невероятна" новина за Стефка Г. бях написал, че залата, за да не е празна ще я напълнят с хора, на които ще са раздадени безплатни покани. Така "невероятната" звезда и нейните антибългарски пищящи същества няма да осъзнаят, че билетите и за Арена НЕ са се продали. Факт. С нетърпение чакам статистиката на Live Nation за концертите на Стефка Г. в Европа. Понеже се съмнявам някой тук да ги покаже, аз ще го направя.Айде сега плювайте на воля >>>

7

Глок

преди 11 години

Някой видя ли голата снимка на Стефка от един хотел, седнала свенливо сякаш е "Голата Маха", та в тази снимка се виждат вагиналните й устни. Страхотно! Що не пишат за тази новина SME и investor.bg? Любопитен съм какво ли би казала вярната *** на Стефка - Елтън Джон. Относно поредната новина: нали пишеха, че Стефка Г. не била капризна, не била придирчива, а то к'во се оказа, готвачи, температури. Абе тя е звезда бе!?

6

Глок

преди 11 години

Е, не само аз съм усетил пулса в музиката на Стефка (коментар 1) - шведско диско, а да, и едно парче 1 към 1 Шаная Туейн (щото е работила с композитора на певицата). Сега е време и малките глуповати български чудовища ... Упс! Те се оказаха антибългарски пищящи фенки - та дано да прогледнат, за да видят Стефка Г. колко копира стилистиката на Мадона, Шер, Грейс Джоунс и Бритна. В копирането си обаче Стефка е често бездарна, прилича на клоун в главата и в останалата част от организма си.

5

Анонимен

преди 11 години

Отврат!Нищо чудно ако тъпата *** и името си не може да напише.

4

Бойковист

преди 11 години

организаторите да й осигурят и един личен български е6ач от Балканя да й мери температурата зад сцената :)

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

Гага обеща да дойде и на...събора в Кривунделово.Ще пее на мегдана,на сцена пред хоремага.Аз лично ще нося...един голям електронен термометър,който ръчно ще го...контролирам на 21 градуса.Ястията са...местни;боб по кривунделски,шиш-кебаб по кривунделски ,а за сбора ще...варим курбан от най-тлъстите шилета,с много черен пипер и дафинов...лист - та каквото си...хареса.

2

M

преди 11 години

Къде точно иска да й бъде толкова температурата?

1

Анонимен

преди 11 години

Песните на лейди гага звучат много познато. В тях се използват семпли на Ace of Base и ABBA, а претендира за авторка ... Никога няма да достигне велики изпълнители като копира песните им ...