43

Анонимен

преди 11 години

Балгарите МАСОВО не почиват !!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Стъкмистиката пак се наака на метено - два пъти повече ...Ха стига с тия локуми, на морето сме, навсякъде празни стаи, а *** отчитат грандиозни успехи.Ами щом Дянков им е началник а той през ден ни изкарва от кризата, та това правят и стъкмистите.Една аболютно лъжлива и ненуждна институция, която дои бедна България.

41

курортист

преди 11 години

Българите масово избират да НЕ почиват, щото след това 3 месеца ще гладуват...

40

Анонимен

преди 11 години

българите и масово си търсят работа ама няма

39

Бургас

преди 11 години

Провинциалисти умират за море. Готови са заеми да вземат за да отидат. И като отидат на плаж викат, крещят сякаш са само те. После се праскат, че ходили на море.

38

анонимна

преди 11 години

номер 9 дай линк към сайта на тази вила

37

така ми е добре

преди 11 години

Не ходя да спя при роднини отдавна,защото нито е почивка,нито е евтино,също и в къщи не ги приемам..хотели бол,който може - да плаща и си почива, който неможе-да си стои в къщи ида не злобее на околните,господ вижда.

36

Анонимен

преди 11 години

Работя във вила където се води 1 звезда (ново стройтелство, 1ва линия, булсатком, паркинг, денонощно има човек, големи, чисти апартаменти, климатици, големи телевизори, вероятно най - добрата гледка към морето) и се чудя как ги определят тия звезди, като аз съм виждам 2 звездни хотели, където дори тоалетната е обща за етажа ....

35

до 36

преди 11 години

бе, глупости! ако ходиш по планините, добрата планинска екипировка и качествена палатка отиват към над две хиляди. но пък си струва, щото ги ползваш няколко години и си независим от прогнозата за времето, а почивката не може да се сравни с нищо друго. *** ги пробутват в ол инклузив'е, все пак въпрос на вкус и нагласа...

34

до стефан

преди 11 години

а сега си направи един тест за спин и хепатит С

33

Анонимен

преди 11 години

*** е беден.Бедният яде *** и спи на палатка.

32

от морето

преди 11 години

преди години екстремно ми се наложи да нощувам при познати на майка ми в София. след това им върнах жеста, като ги поканих на вилата. дойдоха 3-*** души, с дете. стояха 2 седмици и си заминаха , оставяйки погром - изпотъпкана градина и пълна мивка с всички налични чинии, тенджери и загорели ***. иначе, "интелигенти" със самочувствие - лекарка и инженер, работещ в министерство. от тогава нощувам само в хотели, колкото и да струва това. :D

31

Анонимен

преди 11 години

Какви са тези места с 1 и 2 звезди? Никога не съм чувала за такива. А у нас какъв капацитет имат тези обекти като бр. легла? Чака ли се на опашка за тях? :)))))

30

Анонимен

преди 11 години

Какво им е лошото но хотелите с една и две звезди,къщи за гости,вили и прочие?Имат си всичко с изключение на вмирисаните салами от блок-масите на ол инклузините.

29

27 до 29

преди 11 години

е това вече си е до роднини. Винаги ме питат кога да дойдат, колко могат да останат, а и аз като знам 1 месец по раничко си взимам и аз отпуска и заедно си правиме купона. При теб явно е съвсем друго нещо

28

до29 брачет ти ли си

преди 11 години

Стефане ,ти ли си бе?! Повече няма да стъпя у вас ! Абе не стига ,че от глад умираш ,като дойдем ние на море ,на трапезата ти има месо благодарение на нас ,децата ти получават нови дрешки и хвърлят дрипите , а ти си станал да се оплакваш от братчет си дето ти правил главоболие със семейството си за 2-3 седмици ! Ти си ,сигурен съм ! Чефо ,ти си нали ?!

27

стефан

преди 11 години

да до мухат бедните.... аз си изкарах 15 дни в куба и похарчих само 5000 лв. за сметка на това получих огнени жени,евтини коктейли по баровете ,чудесни пури и айляк до дупка... там рома се лее като нашата вода "девин" и хората са все-още с чисти помисли и без лицемерие..

26

до 27 не бе приятел

преди 11 години

Да дойдат ,но за 2-3-5 дена ! Те моите роднини прекаляват 2-3 седмици ! Майната му на тока и водата ,какпка в морето ! Ами как ти се струва като имаш гости ,ти би ли се върнал от работа и да им кажеш изморен съм и да си легнеш ,не нали ,за да не помислят нещо че не ги уважаваш ! И така изморен стоиш на масата с тях до 12-1 часа през ноща и в 4-5 сутринта пак ставаш на работа !

25

до 26

преди 11 години

Евалата ***, само така. Ще ти идват те да ти дишат от въздуха ... на палатка в двора и да прекопат и царевицата. Какво е това роднини-моднини. да си стоят бре, какво идат некакнени.

24

до 26

преди 11 години

Хехеее да ти дойдат роднини на гости и ти да се притесняваш за тока и водата... Малеее човек, съжелявам те. Щом не ти е приятно да ги виждаш , ми кажи им че не щеш да имаш нищо общо с тях. Аз умирам от кеф когато сестра ми ми дойдат с племенника на гости, но за разлика от теб, аз си обичам роднините.