156

нн

преди 11 години

ИМАШ ЛИ СЪРЦЕ ИМАШ ВСИЧКО!Пляскай БЪЛГАРИЯ!

155

Nina Sayers

преди 11 години

Стане, ако всичките ни спортисти "не ставаха за нищо" като теб, щяхме във всички спортове да имаме медали. Момиче, имаш 5 световни и 5 европейски титли! Ако по това съдиш, че не ставаш за нищо, какво да кажат онези спортисти, които не са постигнали в кариерата си. Разбирам, че си максималист и в това няма нищо лошо, но не унивай! Ти си гордост за България! Горе главата и само напред. Олимпийската титла в Рио те чака!

154

песимист

преди 11 години

Кое е реалното и оптимистично.Че сме една от най бедните страни в света?Че Италия отказа да приеме мачовете за Световната купа заради кризата , та ние трябваше да хвърлиме толкова пари за да играеме тук ли?Силният си е винаги е силен , независимо дали играе тук или навън. А останалото си е ....чист македонизъм.

153

Велик човек велик

преди 11 години

Браво Станче, Браво миличка! Най-достойната българка! Най-достойбния и честен човек в България! Не плачи, а се гордей. Ти си велик Човек и затова си велик спортист!

152

rusalkata

преди 11 години

BRAVO NA NA6ETO MOMI4E! GORDEYA SE S TEBE MILA STANKA!

151

ся

преди 11 години

Станка Златева е олимпийският шампион в нашите сърца. Поклон

150

Анонимен

преди 11 години

Тая ревла ТУШанка не си избърса сополите ейии... руло тоалетна хартия по нея ще метна на летището. Да паднеш с туш!- за това реве ли се бе?- ТУШ ! Както и да го въртиш са те блъснали в земята! Не си изпуснала златото ТУШанке- точно там си където ти е мястото, признай си- надиграха те!

149

Българин

преди 11 години

При толкова много травми и игра на обезболяващи и нормално да допуснеш грешка. Лошо стана, че това доведе до туш, а не до точка. Както каза треньорът и тя желае да се откаже - сега е момента. И това е връх. Колко могат да се похвалят с медал от олимпиада ..?!

148

кorleone

преди 11 години

Милата тя,Станке ако знаеш само колко много те обичаме и уважаваме,борихме се с теб,спечелихме заедно първата си точка и заедно ни тушираха, и нас ни е яд,предполагам теб повече,но майнатаму гледай напред момиче,ти си нашия човек...!!!

147

Т

преди 11 години

ИГРАЕ ВЕЛИКОВ - ДА МУ ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ

146

реално

преди 11 години

да гледаме по-реално и оптимистично..в света има 194 страни...много от тях отделят повече пари и внимание за спорт от България, но на Олимпиадата няма представители на 194 страни нали..така че самото участие на български спортисти в Лондон при положение незавидния статус на спорта в България като финансиране и усовия з а подготовка си е успех..а постиженията на Станка и волейболистите са си направо геройство !! дано повече българи успеем д а приличаме на тях...те са достойни за подражание

145

Т

преди 11 години

САМО ДА ВИ ИНФОРМИРАМ,ЧЕ ПЛУВЕЦА ПЕШО ЗАВЪРШИ 9-ТИ.БРАВО НА НАШИЯ.НЕ Е КАТО ДА ЗАВЪРШИ 24-ТИ.

144

OBICHAME TE

преди 11 години

Stanke obichamete.Ti si nashata Stanka.Gord sam che sam Balgarin.Izvinete me che pisha na lat.Mnogo hubav i silen materiql e napisal jurnalista.

143

Анонимен

преди 11 години

На мен пък ми е любопитно какво правят днешните ученици в часовете по физическо. Защото много добре си спомням как редовно покривахме някакви нормативи - брой лицеви, коремни, бягане 100 м, скокове дължина, прескок на коза ли магаре ли, набиране на халки, ходене и отскок по успоредка и какво ли още не. Най-много обичах баскетбола.

142

PD

преди 11 години

Добра статия Н. Недялков, Браво.Станка Златева, мили Българи ни показа пример, за борбенност, непримиримост и дух.НЕ е важен крайния резултат.Тя трябва да ни бъде пример, за начина по който да вървим по пътя. Скромно, борбено, с сърце и дух, устремени към високи цели, с силна вътрешна непримиримост към посредствеността и леността. Такива са героите на новото време. Следвайте техния пример, в която и да сфера от вашата дейност, Българи.

141

Анонимен

преди 11 години

Прекланям се пред теб мило момиче.Ако ти не ставаш за нищо,за какво стават тези,които се прибраха и се радваха на 19-то,30-то си място и т.н.Ти си със златна душа и сърце.Благодаря ти.

140

браво

преди 11 години

Нека тези сълзи ти донесът злато в Рио,това показва че си спортист с голямо сърце.Успех.

139

Бела

преди 11 години

Поклон доземи пред подвига на тази невероятна, изумителна, велика, достойна млада българка! На фона на страшната духовна мизерия в родината ни постижението на Станка трябва да се приеме като знак свише: "България ще я бъде!" Изпълнена съм с гордост, възхищение и благодарност към тази героиня. Убедена съм: Мнението ми се споделя от хиляди българи!

138

kotarak

преди 11 години

72 кг. ЗЛАТНО МОМИЧЕ си имаме при това красиво. А руснаците само някакъв медал --сребърен ама техния позлатен отгоре.

137

зрител

преди 11 години

Страхотна статия! Благодаря на Станка Златева, на Йордан Йовков и на всички български спортисти, които с постиженията си са ме карали да изпитвам вълнения и да се гордея че съм българин!!!