43

Анонимен

преди 11 години

НА СНИМКАТА СА СЮЗАН СЪРАНДАН НА 66 ГОДИНИ И *** РОБИНС НА 53 ГОДИНИ . ЗА ЛЮБОВТА РАЗЛИКАТА ВЪВ ВЪЗРАСТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.

42

Анонимен

преди 11 години

е ми какъв е проблема, сменяш човека и всичко е Оки

41

кака пена

преди 11 години

нема мъж, който да не чеше чуждо.

40

кака пена

преди 11 години

СЯ ша ви кажа аз на вас кон боб яде ли!!!! Ша ми се тунквате по работно време!!! Ааааааааа, махаааа!!! Ся сериозно - нема мъж, който да не почесва чуждо, тъй да знайте омъжени дами :P Просто свикнете, че некоя друга му ползва чесалото! И по-добре да НЕ знаете коя е. /ако е грозна, е по - леко де!/

39

дългоушко

преди 11 години

Интимността е върха във вихъра на душата, но не и цел в любовта.

38

дядо ви

преди 11 години

Съвремените хора са много ***, претенциозни и егоисти, затова масово връзките се разпадат за 3, 4 години. Примерът с бабата и дядото долу е показателен. Сигурно разнообразният секс ги е задържал 60 години. Я бой и много работа и ще ви видя дали ще имате време за капризи и превземки.

37

Анонимен

преди 11 години

Нииищо не може да ми убие страстта кат я има и нищо не може да ми я върне кат се е изпарила.

36

Анонимен

преди 11 години

Всяко нещо преминава през някакви етапи и влюбването е един етап от съвместния живот на една двойка. Не можете да обвинявате другите и да обобщавате за всички двойки неудачите или успехите в сексуалния си живот. Аз зная, че това взаимоотношение трябва да се основава на любов, която еволюира, преминава през обичта към създадените с любов деца и съответства на нашите духовни потребности и общи ценности и цели. Не може да се обясни, ако не се преживее. За това се казва -взаимна любов или обич.

35

www

преди 11 години

Мен много ми е чудно баба ми в какви пози е заставала на дядо ми, че са заедно вече 60 години!

34

Анонимен

преди 11 години

имам новина за всички младежи, вярващи че приятелката/жена им ще в влюбена в тях цял живот, а не максимум 2 години, без да има забежки, без да й доскучае от вас и без да иска да ви разкара рано или късно - в грешка сте.

33

до 36

преди 11 години

Типична реакция на механичния секс. Кой ти каза това? Защо искаш повече от другите , а не от себе си? Всичко ли знаеш? Сексът не е това колко пъти си го направил и с колко партньори, а качеството-общото удовлетворение от акта.Както обикновено, най-хубавите неща са най- прости, стига да имаме търпение да ги схванем. Винаги ще сте разочаровани, когато няма любов в секса, а само страст. Да правиш секс е върхът на интимно изживяване, което е най-съвършената изява на духовното на ниво физика.Успех

32

До 31

преди 11 години

...и другите след него. Вие откъде сте сигурни, че сте съвършени в секса?! Ами ако питаме вашите партньорки? Проблемът не е в това кой е по-велик, а в това какво е умението ни да си доставяме взаимно удоволствие. Така или иначе, скуката в сексуалните отношения е егоизъм-високо самочувствие на мъжа, че "голям го вади", жената, премълчаваща неудовлетворението си от контакг.та си с нерез. Извинете! Сексът е изкуство-като имате интернет - прочетете. Ще разкриете неподозирани качества у партньора си.

31

бат пешо

преди 11 години

аз искам и дупките да разнообразя ама моята не та не как да я накарам

30

Анонимен

преди 11 години

имам новина за всички девойки, вярващи че приятелят/мъжът им ще в влюбен в тях цял живот, а не максимум 2 години, без да има забежки, без да му доскучае от вас и без да иска да ви разкара рано или късно - в грешка сте.

29

Баба Яга

преди 11 години

Глупости на търкалета........най-важното е да има ЛЮБОВ! Позите не са от значение....ако любовта си е отишла, ако щеш и на абажура да се оправяте....вятър ви вее на бял кон!

28

Ха ха хааааа

преди 11 години

Кой *** тоз *** народ?

27

Анонимен

преди 11 години

Та не е въпросът да се променят позите, а човекът, щото той е важен в секса. На една ***, както и да и сменяш позите...

26

Анонимен

преди 11 години

Докато човек се разивива, усъвършенства, той остава различен, интересен, привлекателен.

25

човек с опит

преди 11 години

Както и да си сменяте позите ,сексът години на ред само с един партньор води най-малкото до скука!Естествено пак секса си е хубав ,пак достигате до оргазъм,но все пак в главите ви започват да се въртят фантазии с друг човек !Има 4 възможности:1.Подтискате си чувствата и оставате "верен" само с един партньор до края на живота си!2.Изневерявате за да задоволите нуждата си от разнообразие!3.Разделяте се и после търсите разнообразие.4.Живеете в синхрон и правите суинг с др.семейство без да се лъжете

24

Селянин от Варна

преди 11 години

Интересно е как псевдоинтелектуалци превъзнасят *** биологичен механизъм за възпроизводство и му придават качества, които той не притежава.