21

Браво на детето

преди 11 години

Браво мило момиче! Ако четеш коментарите-не обръщай внимание на злобата-тя е присъща за българите.Надявам се в Австрия да не си видяла такова "чудо",наречена завист.Продължавай все така и хич да не ти пука.И ще перефразирам Къци Вапцаров-който може повече-да го направи...А който не може да направи нищо-поне да не се излага да пише тъпотии.Още веднъж-браво и пожелания за нови успехи!И не забравяй-ти си българка-обградена от много завист!

20

Анонимен

преди 11 години

,И при наличие на такъв успех-да пишеш срещу дете групости-това и направо върха на простотията.Ей затова няма да се оправим-щото има такива простаци.Иначе-Браво!Благодарение на медала на Вики и на Гергана Пейчева-българия е на 5 място,и то по нещо хубаво,а не на 1-во място по аборти,убийства,наркотици,кражби,проституция.БРАВО ВИКИ!Добре че има още такива като теб да ни даваш надежда за промяна

19

а

преди 11 години

Мноо си *** /а/...Искаш ли да се пробваш да вземеш и ти купа,но в конкурс по тъпота?Няма да имаш конкуренция- да знаеш...

18

Честито

преди 11 години

Честито!Браво!Браво на Световната вицешампионка,че отново доказа класата си! И едно питане към анонимните-вие нещо някакви конкуренти нейни ли сте,но без такива отличия,или сте просто ***?Както се казва-който може по-добре-моля,да се пробва, да отиде,да играе,да побеждава.А това,че едно състезание е определено да се играе еди къде-няма значение-важното е успеха!Като Вики постигна успех в Бразилия-вие пак писахте глупости-значи проблема си е във вас комплексите ви и простотията ви!Браво Вики

17

Браво

преди 11 години

Много странни и завистливи *** има-та даже пишат за турнир в София,който детето нищоне била направила.То турнири в София-колкото искаш,но В.Радева на всикчи турнири в София в които е участвала е ставала първа-и на Левски,и на Полипост,и на Купата на Слона.Иначе-ние българите искаме да ни зачитат в Европа,ревем за Шенген и прочие,но като станем първи в Евросъюза-нищо не било.Ми ти дето си толкова отворен-ми направи нещо и ти тогава бе,отворко!

16

Анонимен

преди 11 години

*** кюфтето

15

бг

преди 11 години

Колкото и да ни дърпат назад цялата *** българска - политици , мутри , генерали , че и американците , руснаците и пр. ние пак вадим качествен материал , на пук на всички . Ако не друго , то поне нашият балкански инат може да ни спаси в идните тежки от икономическа и демографска гледна точка години .

14

Анонимен

преди 11 години

Браво на детето! :)

13

Анонимен

преди 11 години

Абе, защо ми триете коментара, бе? Само писах, че като изписвам кода правилно ми се изписва "грешен код" и, че сайта ви не струва. Кое не е вярно?

12

до Каспаров

преди 11 години

Няма как тиквата да е направил реми с тази, пак евтин PR, освен като шампион по футбол, тенис, рязане на ленти, опъване на маркуч и т.н. да се покаже и като шахматист.

11

eeee

преди 11 години

Еее, най-после написахте, Chessdom английския я похвали имаме и сребърен медал също! Прочетете повече преди да сътворявате чудеса, реално сме 5ти в ЕС!

10

анонимен

преди 11 години

Много е силна, няма що!На един турнир в София нищо не направи!Спечелила купа в най-забутаното селце Мюрек!

9

Каспаров

преди 11 години

Силна, силна, колко да е силна след като завърши реми с нашия премиер ББ ?

8

Цецо

преди 11 години

Браво, момиче, продължавай все така!!!

7

Stenli

преди 11 години

Браво Вики.Бъди много,много благословена.Само така.

6

Анонимен

преди 11 години

Ей-това е първенство на Европейския съюз, а не е Европейско първенство-така,че най-силните в Европа не вземат участие в него. Все-пак е нещо, в сравнение с нивото на Българския футбол.....

5

;-)

преди 11 години

Kvi sa tia *** sega!!! Iskam da 4eta za nikoletka I valeriiiiiii ......

4

Анонимен

преди 11 години

браво!

3

Анонимен

преди 11 години

Браво! Децата ни са умни, но въпросът е, че ги възпитаваме кофти! Ето едно умно дете с дисциплина - успява от малко!

2

Анонимен

преди 11 години

След най-слабата олимпиада за България от 1952 г. , децата ще отсрамят родината и ще засрамят възрастните:)