28

от народа

преди 11 години

МАФИОТКА!!!РАЗСТРЕЛ ЗА ДУПЕДАВКАТА!!!

27

шоп

преди 11 години

ТаА шия ,...не е от туршия!

26

GERB SAMISHLENIK

преди 11 години

I KAKVO IA ZASHTITAVAHTE VAPROSNATA GOSPOJA;PROTEJE NA BSP;RABOTI ZA $ERVENATA MAFIA I SE OT4ITA DIREKNO NA STANISHEV;SLAVA NA GERB I NA NASHIA VOJD GOSPODIN BOYKO BORISOV;GOSPODIN BORISOV 2 000 000 miliona BALGARSKI GRAJDANI;PREDIMNO MLADI HORA SPECIALISTI IZGONENI OT PREDISHNIA REGIM ZAD GRANICA NE MOJESHTI DA SE VARNAT V RODINATA SI;STOIAT ZAD VAS NIKOGA POVE4E KOMUNIZAM ;ZA UVEDOMLENIE NA NEZNAESHTITE GERB SHTE BADAT OSHTE MNOGO MANDATI NA VLAST;

25

до 30

преди 11 години

Колко дни още ще го пишеш това? Какво мислиш, че ще промениш с тези коментари. Като нещо не ти харесва можеш да опиташ да го промениш като тръгнеш по институциите, от които зависи.

24

ГЕРБ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!

23

Анонимен

преди 11 години

Е то и без това тя щеше да го оправдае, така че по - добре че го връщат делото за ново разглеждане!

22

до 12

преди 11 години

И кое точно те наведе на тази мисъл? Че новите Калинки на Цецко са по- читави ли?

21

ЦвЦв

преди 11 години

Ей! Писачите! Нещо губите ентусиазъм! Плюйте, стига сте скатавали! После има да чакате надници, ама...

20

Анонимен

преди 11 години

До Владо. Само да не стане обратното. Нали е съдия, откъде да знаем способностите.

19

Владо

преди 11 години

Да я вкарат за една нощ в някой мъжки затвор и до сутринта ще си е казала всичко:)

18

прасчо

преди 11 години

д-р Енчев е пипал по нослето,като гледам и мимическата мускулатура имаме и ботокс....навярно и Мирославови хълмове са загладени и повдигнати

17

Стършел

преди 11 години

Аз предлагам да се уволнят всички съдии. Така няма да има кой да гледа делата на тия с прякорите /крадливите политици и чиновници и те в кюпа/ и по тази причина автоматично след време давностният срок за техните престъпления ще изтече. Вместо да раздават подкупи на съдиите да се реши за това престъпление толкоз пари в бюджета, за другото толкоз и това е. Ефектът ще е двоен. 1 Икономисват се значителни средства за издръжката на съдебната власт. 2. Постъпват редовно пари в бюджета. Че тъй де.

16

му-ха-ха

преди 11 години

Гледам платените герберски драскачи яко напарят форума! Дерзайте, момчета! Изкарайте си смешните зплатки! Пък и Тони Мамата ще черпи по едно!

15

Анонимен

преди 11 години

Коко така е А ти как мислиш е стигнала до тоя пост ?Що дървета е гризнала на шефовете само тя си знае виж че чак носа и се е вирнал нагоре - да не пречи

14

ясно!

преди 11 години

Ахаа, ето кой ще черпи Цвъки за съдийката!

13

Koko

преди 11 години

Тази мадама преди десетина години е била много яка кобилка.

12

Анонимен

преди 11 години

Търсят го от началото на 2009-та. В края на 2012-та делото почва наново. Очаквайте евентуална присъда, след всички възможни обжалвания и забавяния през 2017-та. Ето това е бързо правосъдие, как да не се радваш, че живееш в държава като нашата? : )

11

алекс

преди 11 години

Ако това е цената /забавянето на процеса / за да се изчисти съдебната система от ***, съгласни сме да я платим ! И без това Тони Мамата чака на топло !

10

не син

преди 11 години

Делото беше стигнало не до присъда,а до плащане,определяне на цената ! Ще изтърпим още малко,свикнали сме,но поне ще го осъдят по закон и с мотиви !

9

Мери

преди 11 години

Вземайки впредвид,че шеф на специализирания наказателен съд СНС Г.Ушев, както и шефката на апелативния НС (АСНС) са кадри тъкмо на Наказателното отделение на СГС, някакви различия във воденето на съдебния процес и размера на присъдата не се очакват... Въобще, оказа се, че софийските съдии, софийските прокурори и адвокати колят и бесят в Темида. затова сме и на това дередже...