5

Анонимен

преди 11 години

Ако си тийнейджър-гей, да, наистина Хари Потър е най-доброто за теб :) Сега сериозно, въпреки че Дж. Роулинг се разви доста в последните томове на Хари, тя все още е много далеч от изискания, елегантен изказ на големите майстори.

4

до 7

преди 11 години

Ама ти наистина си *** и ***! Ха сега ми кажи няколко детски книжки от съвременни автори, които си чел и в които присъстват "супер технологиите,компютри,смартфони итн".

3

тъп и прост

преди 11 години

Онзи Игнатовият вместо да включва бате Бойко в учебника по история - да вземе да седне и да ъпдейтват образователната ни система !!!Не може в 21 век,във векът на супер технологиите,компютри,смартфони итн. да даваш на децата за лятната ваканция да четат книги от сорта на "До луната и обратно" на Жул Верн , не може да четат Чернишка,Чичо Томовата Колиба , Карллсон който живее на покрива - наистина това са класики ама за времето си към този момент са супер архаични !!!

2

Бивш тийн

преди 11 години

А аз мислех, че са Стивън Кинг, Дъглас Адамс, Рей Бредбъри, Толкин, Тери Пратчет и още много други, но не и тия лигавщини като "Потър" и некъф "Глад".

1

Анонимен

преди 11 години

За мен "Да убиеш присмехулник" на Харпър Ли, трябва да е на първо място. За съжаление в България не се изучава и не знам дали има по- ново издание от онова преди 25 години в "Колекция четиво за юноши". Хари Потър и разните вампирски книги са откровенна дивотия."Спасителят в ръжта" (6-о) на Селинджър, "451 градуса по Фаренхайт" (8-о) на Рей Бредбъри надали са издавани наскоро , а Властелина сегашното компютърно поколение няма да го изчете никога ,прекалено много страници :D :D