18

Вутов

преди 11 години

Крстовище на две нива и безконфликтен "България" - да. Кръгово движение, обаче, върху светофари е пълно малоумие. Дано се усетят и го променят!!!

17

до 18

преди 11 години

къв си ти, бе, клакьор или ***?

16

Анонимен

преди 11 години

ДАЙТЕ ПО-АКТИВНО ПЛЮЕНЕ!ЗАСПАХТЕ ЛИ !НЕВЪЗМОЖНО Е ПАРТИЯТА ДА МЪЛЧИ!ДАЙТЕ ОТПОР И НЕЩО ЗА КУЧЕТАТА !ТО С ТИЯ ПРОЕКТИ БСП НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!Я СТАРЦИТЕ ДА ПРЕПИКАЯТ КИТКИТЕ НА ФАНДЪКОВА!ОТПОР!АТАКУВАЙТЕ ГЕРБ до ПЪЛНА ПОБЕДА НА БСП!

15

Борис

преди 11 години

Идеята е страхотна! Жалко, че ще трябва да се чака още една година докато стане готово! Може още да се подобри, като например на долното ниво махнат светофарите...стават излишни...за пешеходците има подлези...само се чудя докато тече изграждането - какви ли задръствания ще са по "Цар Борис "...Иначе - да го почват още сега!!!

14

Марио

преди 11 години

Пълно безумие, ама как ще лапнат парите иначе...

13

до 10

преди 11 години

Запознай се с проекта за кръстовището на бул. "Гоце Делчев" и бул. "България". Там ще е кръстовище на 2 етажа. Тук е кръстовище и някакво кръгово изплескано отгоре.

12

Анонимен

преди 11 години

Че какво му беше на това кръстовище - като слънце.....Явно ще се продължава с краденето и оплескването на София, вече е като швейцарско сирене. *** то природата не прощава, като къртиш нон стоп Земята, тя ти го връща тъпкано.

11

Joko

преди 11 години

ако отгоре пуснат само прави ленти, а отдолу светофари, предимно за завиващи и пешеходци ще се избегне лутане горе и чакане долу.

10

ал

преди 11 години

аа подлеза остава, ще вдигат още едно ниво. и пак ще има светофари. странно.

9

al

преди 11 години

Подлеза явно ще го махнат, та пешеходците какво ще правят? Как ще пресичат?

8

kkk

преди 11 години

до 8 и 9От графиката, а и от текста долу личи, че кръстовището ще е на 2 нива. Като за разлика от 4 км. кръговото ще е второто ниво (горе). Няма как трамвай да минава по кръга от там, защото ще заприлича, на кръстовището на "Руски паметник", което в момента също е "мазало".

7

Анонимен

преди 11 години

Доста глупав проект. Трябва да се направи кръстовище на 2 етажа... Това ще бъде голяма грешка. Ще става мазало там.

6

pop

преди 11 години

това трябва да го направят кръстовище на два етжа...така кръгово ше стане като на 4-ти км. - по-добре ше е от сега,ама няма да е идеално...

5

X

преди 11 години

Време беше. От бул. Витоша до въпросното кръстовище стават бесни задръствания всяка вечер.А колкото и да плюем по ББ и ЦЦ, факт е че за 22г. освен крадене, както до сега, има и изграждане.А специалиста от снимката да се обади на АйТи-тата да му оправят резолюцията на екрана на лаптопа, че нещо се е свила :D

4

до 3

преди 11 години

Ами да, защото при гея и бея само се крадеше и такива неща не се правеха. Затова сега викаме "Браво"

3

Анонимен

преди 11 години

Докъде я докарахме, да хвалиме общината ако върши това, което е длъжна да върши. Вие като сте на работа някой хвали ли ви, ако работите докато сте на работа? Иначе да, можеха да кажат "криза, пари няма" и да си карат на подкупи от разрешения. В този смисъл благодарим им че съчетават понякога приятното с полезното.

2

Датата

преди 11 години

Никой не плюе...просто завиждат, всеки можеше да ги направи тези неща през изминалите години...но никога нямаше да се нахранят добре :(интересното е, че пак искат да папат ;)на никого ли не му прави впечатление какви са тротоарите в България и какви в чужбина?нещата са прости и са измислени...но искат някой да прави измислените неща :)

1

Анонимен

преди 11 години

Това е похвално. Колкото и да плюят по управляващите, това наистина е похвално!