145

m

преди 11 години

"Съпругата на лидера " с пазарска торбичка ли да бъде.Нашата така наречена икономика да не е наред,че депутати и министри се возят в беемвета и мерцедеси последни модели.

144

Анонимен

преди 11 години

Вие нещо друго ли сте очаквали , номенклатурата си е номенклатура , спомням си на времето преди 10 ноември много нашумя скандала с Мазда 6 , бяха си раздели първите секретари май няколко от тях , май ги бяха докарали по някаква линия от ГДР и естествено Жени Живкова се беше вредила все се говореше за нейната с номера ссъс седмиците

143

трънчо

преди 11 години

Първата дама ми харесва, но мъжът й - дебел и се разлял на стола като ***. Егати стойката на държавен глава.

142

Анонимен

преди 11 години

И нашите дупетатки не падат по далече. Всичко им е по новата мода. Чуствам се много горд като знам, че с мойте пари си купуват дрешки, коли, апартаменти, ходят на екскурзии, а децата им учат само в престижни университети. Айдее че трябва да ходя да бачкам ...

141

Кин Чен Ир

преди 11 години

А оставете ги тия севернокорейци, дайте да видиме какво правиме с лъсналия ни ..адник.

140

sevtus

преди 11 години

142, по-точно това са антипростаци, антиморалисти и антиглупаци, т.е. анти-вас!

139

sevtus

преди 11 години

142, погледни първата двойка на Северна Корея. Елегантни, сдържани, облечени с вкус, стилна прическа на дамата, с интелигентно излъчване. Ха, върви и виж някоя снимка на Ромни и първата асоциация, която ти идва е на онези старшини дето гонят мишките из складовете в някое изоставено провинциално поделение. То междувпрочем всичките републикански кандидати го имат това излъчване /Бушовците, Рейгън, Маккейн/....дали е последваща деформация или така ги избират предварително, не знам

138

kiko

преди 11 години

DEBEL KATO 6OPAR I UMEN KATO NEGO !!!!

137

Анонимен

преди 11 години

Че тя ако няма Диор...кой ще има? Колко от долнопробните певачки имат Диор?

136

Анонимен

преди 11 години

KAKVO SE ZANEMAVATE S XORATA GLEDITE SI NEGRITE V EVROPA

135

ттт

преди 11 години

Чанта ДИОРЩе използвам думите на най-видния борец против комунизъма в България Иван Костов. Те са: "Дай боже всекиму".Каза ги, когато го попитаха как така малката му дъщеря (мисля беше студентка I курс) си строи голяма къща в Драгалевци.

134

Анонимен

преди 11 години

Че то и тук погледнато реално управляващите и депутатите в какъв разкош тънат тая чантичка е нищо в сравнение с някой скъп автомобил от порядъка на стотици хиляди евро. А мизерията и тук не е никак малка но нали сме европейци.

133

Анонимен

преди 11 години

Оригинал или имитация пише в статията. На пазара е пълно с такива чантички, айде по-кротко.

132

ева

преди 11 години

Някои казват разточителство ,други добър вкус !

131

Анонимен

преди 11 години

Ами първа дама е все пак. И такъв панаир за едно чантенце. А пък като първа дама може да и е подарено. Я погледнете нашите какво правят. От масларката с обувките та чак до ... вие си знаете.Някои вече споменаха.

130

Анонимен

преди 11 години

Ха, пигмент... Понятието "бял човек" не се свежда до един *** пигмент, интелектуално пигмейче :)) Основното качество на белия човек е, че цени свободата, а не си завира доброволно врата в робски хомот - комунизки, фашиски и пр.

129

EU citizen

преди 11 години

Гледам президентската двойка на Северна Корея и я сравнявам с бъдещата такава на приматоподобните сем. Ромни.---------------- Абе, пич, ти нещо съвсем си откачил? Как може да сравняваш Ромни с тези животни, които все едно са излезли от филма "Планетата на маймуните"? Съвсем откачихте, простите ***... Погледни ги, това са антиевропейци и антибели хора, те просто са антиНИЕ, бре!

128

Анонимен

преди 11 години

133, в България няма недоимък и беднотия. Българите са част от Златния милиард, но една шепа червени олигоф*ени постоянно тръбят, че сме зле. От 7 милиарда хомо сапиенса на планетата, вие сте в числото на 1/7-а от тях, които имат течаще вода и тоалетна вкъщи, кола пред блока и хляб на масата.

127

Maslarova

преди 11 години

Вижте я пък тая.На гол тумбак чифте пищови.Не гий срам.

126

Анонимен

преди 11 години

ясно,пак хамериканска пропаганда