71

Олимпийко

преди 11 години

Ето за забравилите малко официална статистика какво е показала същата малка България през годините на олимпиадите: bgolympic.org/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0029&n=000006&g= А сега икономии, скъп хляб, мизерия и даже да няма зрелища ;-)

70

Анонимен

преди 11 години

мале колко сте убити всички тука дето плюете, само боб и сланина са ви главите , айде отиваите на село да копате че аман от разбирачи с манталитет като на диви селяни !!!

69

Кармелита Джетър

преди 11 години

Ивет, Ивет, ставаш вече само за ...инет.

68

Хан Крум

преди 11 години

Поклон и уважение към таланта и усилията на тази изключителна българка. Сред назобените, мускулести, анаболизирани, черни *** тя беше единствената жена. Съгласете се, че колкото и да е талантлива, много трудно една газела може да се състезава с горили. И все пак е ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН и дори и вие плювачи и хейтъри трябва да признаете, че няма по бърза жена от нея онея *** не са жени а мъжаги. Но какво може да се очаква от злобни и завистливи българи, които не умеят да ценят и малкото което имат. Ако беше жителка на БЮРМ, Гърция или Турция, щяха да я боготворят и да се гордеят с нея а вие я плюете. Не народ а *** както беше писал някой.Ивет - ние, останалата част от все още нормални българи те обичаме и се възхищаваме от теб от твоя талант, интелект и красота.Радвай ни още дълги години.

67

а

преди 11 години

Нищо Иветче, пийни си една чаша студена вода.

66

Анонимен

преди 11 години

От утре - с гола глава

65

сссс

преди 11 години

какво стана с"най-бързата бяла жена">?

64

Анонимен

преди 11 години

Уважавам таланта и труда на Ивет, но си пролича и в двете дисциплини, че не е добре подготвена. - Бяганията й бяха разпилени, без мощ и резултата е логичен. Само с желание не става, особено ако покрай теб има още 7 пътеки..

63

АЛФ

преди 11 години

ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ ГОЛЕМИ БЪЛГАРИ. ЕДИН ПЪТ ПОДКРЕПЕТЕ ХОРАТА,КОИТО ДОБРЕ ИЛИ ЗЛЕ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ.ПО ФОРУМИТЕ Е НАЙ-ЛЕСНО ДА СЕ ПЛЮЕ.

62

До 122

преди 11 години

Почвай да бакчаш двойно повече, за да могат спортистите ни да ходят да си развяват гуменките из света, *** ***.Толкова си ***, че дори не схващаш идеята - държавни пари за неуспешни спортисти НЕ ТРЯБВА да се дават, защото не сме цъфнали и вързали, да си намерят спонсори, като спечелят медал за България - да им се дават премии, а не да изхарчат един файтон пари и да падат на първо препядствие. На мене държавата не ми дава пари за да си бъркам в носа, бачкам и ми плащат за свършена работа.

61

До 120

преди 11 години

тия деца (макар че това всъщност са юноши, повечето, някой завършващи, бъдещи студенти) да не са се състезавали с маймуни, нали са се състезавали със същите от съответните държави, това е бъдещето, леле колко си ***.Върви копай картофи и се радвай на разни кухи леки, падащи на първо препядствие или завършващи някъде след първите 15-20. Нищо лошо против самите спортисти, но пари за такива участия не трябва да има - да си намерят спонсори.

60

за 114

преди 11 години

Ти може и да не можеш цървуле, но други могат и не са хора, който си вземат изпитите с краката. Вземи се ограмоти малко и виж колко златни медали имаме от олимпиади по математика, химия, физика, информатика и колко пъти сме били САЩ, Русия и Китай.За такива като тебе само тикви, мутри, борци и физкултурници са важни, то затова сме на тоя хал.

59

Анонимен

преди 11 години

Мачкай,Гришо !

58

Анонимен

преди 11 години

Ивет може би е най-хубавата бегачка, да е жива и здрава, но за бърза - далеч е от бърза, има доста симсъл в това, което се пише по-долу, че пари не трябва да се дават за кубертенови участия, не сме богата държава.

57

до ева

преди 11 години

Защо да се е провалила бе Евче? все пак си подобри личния резултат. Това е огромен успех, лошото тука е че много хора като теб никога не са тренирали нещо та да разбират от спорт, и за вас всичко освен 1, 2 и 3-то място е неуспех.

56

Анонимен

преди 11 години

Всякакви държавни пари за спорт, който не носи медали трябва да бъдат спрени - ТОТАЛНО и разпределени за масов спорт или за хора в други области, които успяват ВЪПРЕКИ конкуренцията (математика, информатика, там също има САЩ, Русия, Китай, но ги мачкаме). Който иска да си прави разходки по света и да остава извън финали дори - да си намери спонсор. Много важно, че нямаме медали, гордостта на една нация може да се гради на много повече и често по-достойни и ценни успехи. Стига плебейство!

55

Анонимен

преди 11 години

на който не му харесва резултата и да отиде и да се пробва

54

Краси

преди 11 години

Ивет е "най-бързата бяля жена",а не "ЦВЕТНОКОЖА". Надявам се правите разлика . Ивет е Шампион отвсякде предвид останалите състезателик.

53

ева

преди 11 години

Ивет се провали.И не проумявам защо някой хора й се радват.Сигурно са роднини и приятелите й.

52

stiga!

преди 11 години

Стига са ходили само на екскурзия. Още преди да отидат знаехме резултата! Хвалби на Данчо Йовчев - той се измъчи човечеца, остана седми и пак го хвалим. Ми като си стар - не ходи бре... Онази Ивет- тя по-добре да стане манекенка. Дано поне посетят някой музей в Лондон, та да не им е напразно ходенето. И да не ми казвате, че само плюем. Защото това са фактите - ние само КОНСТАТИРАМЕ. А за тези констатации на факти - обърнете се към "спортистите".