22

Наталия Воробьова

преди 12 години

Да се готви Станка Златева.

21

бивш борец

преди 12 години

Тоя Елис Гури е голем българин ша знаеш, гордеем се с него!

20

паро

преди 12 години

Кви щангисти,кви борци кви 5 лева бе хора-болшинството от спортистите ни карат мерцедеси последен модел и перат милиони от дрога и проституция.Борят се да,но с руската и останали мафии-това е истината!

19

Анонимен

преди 12 години

Мачкай,Гришо !

18

Анонимен

преди 12 години

Турция и Аржентина са по-богати от България, но това не значи, че самите държави инвестират много пари в спорт. Спортът в тези държави е главно на търговска основа и много комерсиализиран и зависи главно от частни инвеститори. Когато и те липсват, резултатите са още по-плачевни и от България, където постоянно намалява финансирането от държавата както преди 1989 г. и също се крайно комерсиализира.

17

Калофер

преди 12 години

"Карък, карък", ама милионите ги излапаха...До спортистите нищо не стига. Горките ни спортисти, гледам и усещам срама им по терените...Като бепризорни са. Съдба.Крадците и без друго ще отидат в затвора и то съвсем скоро!

16

бОЖЕЕЕЕЕ,

преди 12 години

къв тоя наш карък, кви са тия некадърници, дето ги пратиха на олимпиадата?срам!

15

todor

преди 12 години

Много плюете , но не виждате че държави като Турция и Аржентина са с по 1 бронз , а това са огромни държави. Какво сме инвестирали ние ,че имаме такива големи очаквания? Всичко е съсипано в държавата и пари за спорт няма , така че забравете за постивенията ни от предни олимпиади

14

Анонимен

преди 12 години

Всичко в смотаната ни държава е пред затриване. Чалга, противоестествени закони, ментално унищожение на младите хора и т.н. започнаха да връщат "плодовете". Коренна промяна (не само политическа) или нищо добро не ни чака и то съвсем скоро.

13

????????????????????

преди 12 години

???КОЙ ТРИЕ ТОЛКОВА ГОТИНИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ ФЕДЕРАЦИИ, ПРЕДСТАВЕНИ НА ОЛИМПИАДАТА???

12

ТАТО

преди 12 години

Летни олимпийски игри 1976, МОНРЕАЛБългария общо 22 медала,от които 6 златниЛетни олимпийски игри 1980, МОСКВАБългария 41 медала, от които 8 златни и 16 сребърниЛетни олимпийски игри 1988, СЕУЛБългария 35 медала, от които 10 златни, 12 сребърни и .н.Летни олимпийски игри 1992, БАРСЕЛОНАБългария 16 медала, от които 3 златниЛетни олимпийски игри 1996, АТЛАНТАБългария 16 медала, от които 3 златни.Летни олимпийски игри 2000, СИДНИБългария 14 медала, от които 5 златни, 8 сребърни

11

ядосан

преди 12 години

Някой говори по-долу за оставки.Аз мисля,че като за начало е нужна една оставка- на видния спортист и псевдополитик Б.Б.Така ще започнат да се изчистват нещата.Банкянският хитрец не отива да се срещне с волейболистите ни, защото го е страх да не им налее олово в краката.Но при успех, какво пъчене ще падне. Срам и резил за българския спорт и националното ни самочувствие.

10

до 4

преди 12 години

ами то пишат и че турския е официален в БГ-верно ли е????или че всичките ни жени са ***-и тва пишат??и то ЗАПАДНИ И ЩАТСКИ МЕДИИ?та кой каза че живеел в пещери?Тука има пълни ***!

9

от народа

преди 12 години

Утре Р.Плевнелиев ще бъде в GREAT BRITAIN за деня на РБг на олимпиадата LONDON 2012. И какво от това? Може би ще даде прием, за да похарчи за лудо още малко пари.Може би няма да се види и с БМБорисов, който пък няма да има да време да се види с тези спортисти, мъчещи се ни представят в добра светлина пред Европа.Но, каквото е управлението, такива са и постиженията му- ниски заплати, ниски пенсии, нисък стандарт на живот. Е, при толкова минуси,как да се правят рекорди и получават медали

8

Хитлер

преди 12 години

Вън всички федерации

7

Анонимен

преди 12 години

Скоро медал няма да видите, освен да се връщат бързо от Лондон и да почват веднага подготовката за зимната олимпиада през 2014 г. в Сочи, Русия.

6

ТАТО

преди 12 години

БРАВО 7Много точен коментар.

5

до 4

преди 12 години

Най-лошото в случая е ,че не живеят в пещери вече...

4

Анонимен

преди 12 години

Направо ми е жал за нашите олимпийци, ще ги изядат направо като се приберат!Може и със право,но ще е нещо страшно!

3

до 1

преди 12 години

***. Пука ми дали имаме или нямаме медали. На ония китайци, дето писаха че живеят в пещери по-леко ли им става, че са първи по медали в света?