154

Инж.

преди 11 години

ей, отворко, я кажи колко ю ес совалки горнаха, а? колко са им жертвите? и ги сравни с руските неуспехи. мисля, че е ясно кой прави по-добра космическа и военна техника. нека русофобите да запчнат да цъкат минуси СЕГА! Но от тези минуси няма да се промени фактът, че руската техика винаги е превъзхождала и немската и американската! Айде, злобейте сега!

153

до 176

преди 11 години

САЩ даже и не правят опити, защото техните изгарят още на височината на самолетите:)

152

Российский блогер

преди 11 години

Главное достижение США в 2012 году - посадка "Curiosity".Главное достижение России в 2012 году - посадка "*** Riot"

151

Анонимен

преди 11 години

Я, ква стана тя - Кюриозити кацна на марс, а руската "техника" не можа да изведе две спътничета в околоземна орбита. И това е само 7-ми неуспех за последните 2 години. Що ли тъй става? :-)

150

Д-ра

преди 11 години

Имало е ама ГЕРБ са взели властта и сега само пясък останало!

149

спилбърг

преди 11 години

Ето най-новата продукция на Холивуд дами и господа!Да се разпространява и рекламира предимно за БАЛЪЦИТЕ по света,а в България те са над 90%!Пълна глупост!Марс,истина толкова,колкото и кацането на Луната!

148

нова надежда

преди 11 години

може там да има ТРАНСФОРМЪРС/мега скрап/... което неминуеми ще привлече нови берачи на боровинки и ще ни даде няколко светлинни години спокойствие по вилите

147

до 172

преди 11 години

Това твоето са фантазии за в момента. Властта е в ръцете на хора, живеещи с миналото. Такиа хора имат само една цел-властта, а не разитието. Факт е.

146

до 172

преди 11 години

В България това нещо не може да стане. Никой не краде български учени, те сами бягат от тук и то с огромно желание. Причините: лошо управление на науката. Пълно е с псевдоучени на високи постове, пренебрегване на научни критерии за работа. В основата на това са жаждата за власт, останки от старото поличтическо мсилене, нисък морал и т.н. Това един човек не може да промени, трябва да с есмени системата и да се зароаботи по американски, но великите ни умове не дават.

145

Има

преди 11 години

На Марс има и жица, мет, алюмин и много празно место за катуни и бунища.

144

Ъц

преди 11 години

Имало е разбира се, питайте Макетата откъде са дошли техните прародители Макаците!)))))))))

143

Марсианец

преди 11 години

Кандидат-марсианци, за да постигнете успех в между-планетните пътувания, трябва сътрудничество между всички нации(истинско сътрудничество), а не реклама и плоска гео(земна)-политика.

142

Анонимен

преди 11 години

Има си правителство и власт в България и те провеждат целенасочена политика в БАН. Пак ти казвам, може би някой има такъв интерес България да няма силни учени в БАН и те да се крадат от САЩ. Никой не пречи на сегашната власт в България примерно да създаде институт към БАН подобен на НАСА, но да е в България и той да привлича американски учени и да задържа българските учени в БАН, а не в НАСА.

141

Анонимен

преди 11 години

Българите пращите от мозък само не можете да се справите със собствените си мошенници на всички нива вече няколко века.А да забравих- ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ.

140

Анонимен

преди 11 години

"Ти сам си противоречиш, че учени от цял свят искат в САЩ и че са назначили и българина Съселов за шеф в Харвард'. Не виждам противоречие. Умни сме си, вижда се и от коментарите. Просто белегът от старата система на уравление е още огромен. От каменната ера е деленето на американци и руснаци, кой от кого откраднал и т.н. Науката още се управялва от бивши партийни кадри. Това ние от каменната ера-управлението на науката. Не ме разбра. Упрекът не бе лично към теб. Прощавай. Щом пишеш тук, не си

139

до 160

преди 11 години

Ти сам си противоречиш, че учени от цял свят искат в САЩ и че са назначили и българина Съселов за шеф в Харвард. А като ние сме в каменния век и не ставаме, защо са приели Съселов. Истината е, че вземат хора, от които могат само да откраднат. Вземат само утвърдени учени които може само да използват, не са платили долар за образование за тях и да им носят огромна печалба от откраднатото.

138

до 164

преди 11 години

Никой нормален в България не вярва, че проекта се администрира от американци. Вижда се, от около 100 км германските фамилии в една трета от състава им.

137

до 164

преди 11 години

И кои са пък тези директори в България,които движат проекти? Обикновено са дописвани или им пишат името, за да се спечели проект, написан от някой подчинен. Но аз лично не знам това да е много разпространено-директор да води проект наистина.

136

Анонимен

преди 11 години

И само в България има хора, които вярват, че администраторите създават научните постижения. Само в България администраторите са почетни академици.

135

Насакото Яката

преди 11 години

Curiosity та Curiosity.Не използват никакви технологии тези хАмериканци.1. Rover e марсохода. Rover?!? че неможаха ли да пуснат някоя японска бегачка - Нисан, Мицубиши , а Rover - луди! това едвам крета и след 20-30 километра ще си разтрие частите щото е сглобка made in India2. Камерата неструва, предполагам, че тя е пак Индииска или сглобена от Пакистанец в Харлемско мазе. Всички знаем, че камерите са Канон и НиконПусти хАмериканци немогат да забравят Пърл Харбър и затова сега страдат