12

до13

преди 11 години

До 13,четете другарю френските вестници и ще научите много неща за дребния Сарко,какви са нещата срещу него.Правосъдието е този оргън който ще си каже думата последен,не ние.

11

до 13

преди 11 години

Френското правосъдие ще си каже думата ,не гномове като теб.Сигурно има за какво да му потърсят отговорност,сигурно имат и документи.Например как нашите сесстри са освободени от Либийския затвор и какво е обещал на Кадафито.А,коментарчето ти е глупаво и жалко.

10

Do11

преди 11 години

Na sarkozi shte mu tarsish otgovornost kato poodrasnesh malko, mnogo ti mirishat krakata da pishesh komentari tuka. Interesno mi e vse pak kakvo shte mu napravqt na sarkozi. Hahahahha ameshnici.

9

Анонимен

преди 11 години

да се чете мезонет

8

до 6

преди 11 години

На Сарко му търсят отговорност за един мез.Бе започва се.онет на острова Джерси на Сена ,закупен за 3 милиона

7

до 6

преди 11 години

За 6,я ни покажи кой се смеена Оланд и на ББ.Не ще си привъртял.Сега Саркози трябва да отговаря за аферата Бетанкур,има ли 50 милиона от Кадафито за изборите си през2007година,аферата Карачи и аферата Баладюр.Пракурора Коруа беше негов приятел и спря всичко,сега е сменен и започват нещата отново.Сарко кани в Елизе,Кадафито,Бен Али,Аласад.

6

до 6

преди 11 години

До 6,Президента Оланд направи за 2месеца ,това което ненаправи Сарко за 5години.Сарко само блъфираше и тичаше напред назад като муха без глава,остави 1милион безработни и маса фалити.Сега се борят да спасят това което нанесе на франсетата Сарко.Президента Оланд е високо образован и с 3 дипломи.Оланд е прекрасен политик.

5

хаха

преди 11 години

"Оланд, Саркози и Ширак се пекат само на километри един от друг"Поредното подзаглавие което разтърсва,хахаАми и аз се пека на киломери от тях,ве,Днес.бг.Само дето километрите са към 3000,хаха!!!Може би пак сте объркали километри с метри,ама то за вас си е нормално!

4

Mitre le

преди 11 години

А аз се пека на бавен огън.

3

Fr

преди 11 години

Преди три месеца половин франция беше по улиците и се радваше на успеха на Оланд. Днес цяла една франция си скуби косите и се чуди какво стана. Оланд е пълно копие на ББ с изключение на размера. И двамата говорят ама не знаят за какво. Смее им се цял свят а те се усмихват и се радват на това че са център на внимание.

2

Боклук

преди 11 години

Двамата са братя в една и съща Френска ложа.. гледайте ръкостискането.. едни и същи дърпат конците пак на премиери президенти по целия свят .. само лицата се сменят.. като US - SU - United States (USA) - Soviet Union (RUS) две различни страни на една и съща монета.. аре бе не сме толкова глупави да вярваме на която и да е партия и който и да е политик.. слабите мозъчни хора агитират и гласуват за дадени.. те са роби! Който не ми вярва.. значи погрешно живее или се занимава с политика !

1

ГЕРБ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! Лидери сте на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? Така уредихте тъпите си " герберчета " в ел. у-ща. ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!