28

възмУтен

преди 11 години

боклуцииии, що махате коментарите, които не ви изнасят, а? нали има свобода на словото. има, но само даокато ви изнася!!!

27

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Горките хора , в Бг. ги лъгаха,лъгаха ,не им плащаха ,построиха хотели за милиарди по черноморието от гърба на *** строители и общи работници , а сега за капак на всичко ги излъгаха ,че ще им осигурят работа в чужбина !!! Ей тези българи бе , 2 думи ако кажат ,значи 3 са лъжа !!!

26

до гурбетчия

преди 11 години

Изми чиниите и пак се разсмърдя с чалмата си. не разбра ли, че това е български сайт, а не анадолски

25

аре бе

преди 11 години

20+ години им плащате всичко... сега за едни билети се циганнете - българска му работа!*поста е с ирония

24

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Сега да се организират и съдят Бг. в Страсбург , прекалено много станаха измамите с тая "работа в чужбина",а Бг. от 23г. си затваря очите и не желае да осъди нито една фирма !!! Ама откъде толкова акъл в *** ,та да се сетят да съдят Бг.?! Те ако имаха акъл щяха да съдят Бг. че им краде помощите отпускани от ЕС !!!

23

Анонимен

преди 11 години

Кво ще ми разправя Дарвин че от *** станало човек. И 10 000г. да минат тези си остават ***.

22

Ваня

преди 11 години

... ми призлява защото знам че и това ще висне на шията на нас който работим и нещо внасяме в бюджета.

21

Ваня

преди 11 години

Живея в гр.Раднево сравнително малък град,преди години *** си стояха в махалата си,сега се"интегрират".Всяка вечер на центъра едва ли не всички пейки са заети от тях,ползват шадравана за басейн,малките *** ровят из кошчетата за смет,след тях остава *** но...понеже това са избирателите на местната ни власт,никой не може да ги разкара от там.По скоро никой не иска да ги разкара от там.Да не би случайно да ги дискриминираме.Като видя *** две да влачи,едно да носи и бременна и ми пр

20

ибериец

преди 11 години

братя *** елате да берем портокали в Гандия/Испания/,тук е топло,има и моренце след екскурзията до Швеция ще смените климата за парите се не боите има 2 милиона балъци в БГ те ще ви платят екскурзията .Чакаме ви с нетърпение преди изборите ще ви приберат щото трябва да гласувате.

19

Охранител

преди 11 години

Не само, че Азис ще запише кавър на "Blueberry Hill", но и ще стане хит с помощта и спонсорството на правителството при тази политика в културната сфера. Можете да сте сигурни...

18

Пешо

преди 11 години

Вече берат портманета в градски транспорт!

17

Златен Оскар

преди 11 години

Спасяването на редник *** игр. филм България 2012 год.

16

Лавро

преди 11 години

За да бъде пародията пълна, остава Азис да запише кавър на "Blueberry Hill". Е, той не може да пее като Армстронг, но е черен почти колкото него. И да приключваме с този цирк.

15

Охранител

преди 11 години

Ееее, голям кеф, прибрахме си ги всичките обратно...нито един не загубихме...избирател и изедник народен, дето ни харчи от осигуровките и данъците...поредна победа за ББ и Цв.Цв.

14

do 17

преди 11 години

ave mekotelo nedoraslo ako be6e prodaljil naddali 6te6e da qi ma bg i red drugi darjavi . za nego ima6e ednadarjava germaniq i edin narod germanskiq ati sas sigornost nesi germanec

13

Анонимен

преди 11 години

Ако и това е новина? Държавата да е пратила така наречените " берачи на боровинки некъде та им се обръща толкова внимание. Немаме ли си тук по важни проблеми? Ква ще кажат форумците?

12

Анонимен

преди 11 години

*** dobre gi beshe po4nat tezi jivotni ,i kolkoto da go zakleimiavat beshe prav !!

11

до 12 ти от Знаещ

преди 11 години

НИЩО НЕ ЗНАЕШ ДРАГИ ,,брането на боровинки е мнооого стар И сериозен бизнес в ШВЕЦИЯ ,в който берачите са поляци ,руснаци и,тн,,,,Просто някакъв *** "работодател" Е РЕШИЛ ДА ИЗМУФТИ ДРУГИ ТАКИВА ***,КАТО САМИЯ НЕГО....НООООООООООО връщането го платихме ние- БЪЛГАРИТЕ

10

Дедо Йоцо

преди 11 години

Ега не стигнат, майка им ***!

9

Анонимен

преди 11 години

Боко да си ги води в Банкя ! Прибра ги с нашите пари ,да си ги води в къщи !