172

Иванова

преди 11 години

Е, НДСВ въведе една доброзорна пенсионна осигуровка, от която се раздават бонуси и премии за "доброто управление" на фонда и, от която нашего брата ще види среден пръст. Сега на свой ред и Боко Тиквата въвежда такава, на края - какво?- "доброволните" застраховки могат да станат повече от заплатата ми!

171

georgi

преди 11 години

Простотията си личи дори и да си на министерски пост.....

170

SELO

преди 11 години

TREBVA KATO V RUMANIA VSI4KI *** DOLU I BEZ TEH.I VSI4KO NANOVO .TOGAVA SHE SE OPRAVIME .TREBVA REVOLUZIA ,STIGA SME GLEDALI S OTVORENA USTA KAKVO NI DAVAT.SRAMUVAME SE OT NAZIATA.POZOR.ERDNO DETE V 4UJBINA VZEMA POVE4E DETSKI OT EDIN KOITO RABOTI V BALGARIA.VSI4KO E SKAPO V BALGARIA ,A ZAPLATITE ZARKOVNI.

169

Анонимен

преди 11 години

Скрито вдигане на осигурителните вноски... самоче това не е народ от пожарникари и дянковци, ние не сме глупави и виждаме каква брадва ни точите. Хайде, грижете се още, наливайте пари на *** без нито 1 трудов час, пък какво остава за цял ден работа. Подкрепяйте *** безчинства и изсмукването на държавния ресърс за помощи за 16те чаавета, пък на изборите ще видим дали 900хил. циагни са повече от 4-5млн българи, които искат да се махате, ГРОБаджии-предатели, изедници народни.

168

моля за съвет

преди 11 години

Когато говорих с един гръцки пенсионер,който получава най-непривлекателната ниска пенсия на земеделски производител го помолих да ми каже каква му е пенсията при условие,че ми каже истината, а ако не може ,да не казва нищо,той ми каза ,че няма какво да крие и че взема 640 евро.Увисна ми ченето, а когато му казах за моята пенсия на висшист,че е 105 евро ме погледна със съжаление и попита как живея и че това са пари,които само да дишаш няма да ти стигнат.

167

ени

преди 11 години

Въже да се обесим като станем за пенсия, правителството ли ще даде или сами ще си купуваме?

166

моля за съвет

преди 11 години

И аз съм ужасяващ пример за достойни старини.Имам висше образование магистърско,36 години трудов стаж,защитен език,и достойна пенсия от 210 лева.Моля,някой да ме светне как да си разпределям парите за да мога и да се храня след плащане на сметки и данъци

165

питащ

преди 11 години

А тези работодатели които предлагат да се увеличи пенсионната възраст ще вземат ли на работа хора на 65 г? Предлагам ако се обсъжда и приеме такъв вариант, към него да има задължение към работодателите 20% от работните места да са за хора над 60 г. и с намалена работоспособност. Истината е в по-високи осигуровки(за да станат пенсиите 50-60% от заплатата) и в създаване условия младите да остават тук за да създават поколение. В противен случай след 20г за България ще се говори в минало време.

164

emigrant

преди 11 години

преди години мама и тате ми казваха, сине стой си в България камъка си тежи на мястото в чужбина знаеш ли каде *** гладните,не ги послушах сега тате е при мен защото след 42 години трудов стаж в БГ е заслужил по малко от 250 лева пенсия господа управляващи вие ебахте мамата на един народ,на една държава и продължавате да крадете от нещастниците останали в БГ чакам с нетърпение момента тези оскотели българи да ви пребият с камъни пред народното събрание вас и роднините ви крадливи

163

xaxaxa123455

преди 11 години

Печели пари от гледане на клипове в Youtube. За повече инфо: ow.ly/cLhEW

162

blackseapearl

преди 11 години

Като сме тръгнали така, хайде да въведем и следните данъци:Данък "Ходене по нужда" - отделя се много газове и се замърсява природата;Данък "Въздух" - отделя се много въглероден двуокис;Данък "Ядене" - за онези, които ядат повече от веднъж на ден. Все пак в криза сме ресурсите трябва да се пестят.Данък "Спане" - не допринасяне за икономическото благоденствие на страната.Може и още да измислят.

161

PIF

преди 11 години

TOTU PABOTI C KODEKC NA TRYDA ot 1986g. i ne kontrolira cpazvaneto my,aZA6TO tova e taka i toi edva li znae?????

160

Анонимен

преди 11 години

az sum se ysigyril s pensia ot amerika,rabotih tyk 10 god.pensiata mi shte bude1800$na bulgaria edna stotinka niama da dam

159

Тотю е ....

преди 11 години

Ами ако аз планирам да се гръмна на 60 , кво правим , а аз обичам да си спазвам плановете.

158

гост

преди 11 години

Този Велев нормален ли е? Каква възраст ше вдига?С памперси ли ше ходим на работа?Ненормалници!Да кажи неговите родители на колко години се пенсионираха/

157

gost

преди 11 години

Стига с тези задължителни здравни и пенсионни осигуровки!Лъжа и измама!Ако има как една стотинка няма да дам!От 1986 г. работя нон-стоп и питам г-жа Министър на Здравеопазването колко пари имам в сметката си!Ако чете тези коментари искам да и кажа , че си искам парите в лична сметка за мен и семейството ми , А НЕ да издържам *** им електорат!

156

Кабули

преди 11 години

Достойни старини! Що за престъпници ни управляват?

155

Анонимен

преди 11 години

Ако може който иска като мен изобщо да не ни спират пари за пенсий защотото няма да достигнем до такива години и одавна ще на ядът червийте ако живота в БГ продължава така и ако може шева даме осигорява на 200лв и другита разлика в джоба защото от 900лв осигоровки никаква полза не виждам

154

Анонимен

преди 11 години

Хаха. Достойни старини :) Да ги източите както през началото на прехода. И все още няма осъдени.НЕма такава държава...

153

Анонимен

преди 11 години

Вчера бях в болницата. Гледам най елеметарни неща не се заплащат от НЗОК. Защо тогава се плащат тези осигуровки. За бонуси ли?Ще направят още един фонд "достойни старини" за да го опразнят "достойно" по късно.Мръсни крадливи комунисти.