8

Hasan Ahmedov

преди 11 години

не Вярвах,че има толкова смотани хора в българия ! как може да плюете града и намесвате *** и незнам си кви други АБЕ ХОРА ТОВА Е БЕДСТВИЕ засрамете се малко !!! пожелавам да гръмне газ станция до този който напада хора без да имат те вина ! простотията няма край ! ДАНО ДА НЯМА ЖЕРТВИ !

7

Аз

преди 11 години

До 7, ако се е случило с твои близки и си такъв злобар, Господ да ти е на помощ.Всеки си има лична трагедия, а това че са го отразили в новините-боли ги *** близките на пострадалите, айде продалжавай да се бориш за първото място комплексар, дано се оправят всички пострадали.

6

от Разград

преди 11 години

Как може да сте такива злобари,пострадали са хора,важното е сега да се оправят.

5

до 6

преди 11 години

ами ако се е случило вече с наши близки ,но защото не е в разград и не са *** а българи нито му е обърнато пи-ар внимание нито ще се оправят пътищата а за медицинското опслужване да не говорим.....може би ти си срам за българия ама не са ти го показали още

4

Аз

преди 11 години

Всички писали тук сте срам за България, пострадаха хора и няма нито един ***, но и да имаше това не е повод за ръкопляскания.Утре може да се случи с ваши близки!

3

Анонимен

преди 11 години

в разград да си се радват на мафиотчето с болни фудболни амбиции и да не ни занимават с глупости.....едно взривяване на бензиностанция не могат да направят като хората с размах...само двама пострадали ....ква новина е това....несериозна работа

2

ЦИГАНИН

преди 11 години

В българскате в българските . .

1

Анонимен

преди 11 години

силнопрепоръчително е тези съоръжения да не се строят в населени места , а извън тях, или в *** махали!