61

Анонимен

преди 11 години

Хайде на море с на БАЛЪЦИТЕ парите пък все някак ще отчетем дейност ХАХАХА

60

ФАШИСТ

преди 11 години

ЛИЛИ да ПАПКА повече , че Фидоска е с доста аванс на пред:)

59

Анонимен

преди 11 години

до 41, може да е дебелана, ама умна и стилна...а то аман от красиви и прости дами...ти сигурно си *** и красив

58

разумен

преди 11 години

ама не казваите колко глоби сте наложили, а колко са ви платили. Щот те всяка година нова фирма с нова поставено лице регистрират.

57

Н

преди 11 години

Не случайно Лиляна се хвали, че тя лично е причина за високия рейтинг на Бойко. Явно Цоцоланка си е повярвала.

56

м

преди 11 години

По целия свят човек който печели пари, наема работници и плаща данъци е РАБОТОДАТЕЛ. Институциите трябва да са в негова услуга и да помагат защото той е полезен на обществото и държавата си. Тук в БГ бизнес, пари, работодател - всичко това са мръсни думи.....С това отношение сме за никъде

55

Анонимен

преди 11 години

Министрите и депутатите от ГЕРБ може да са ниско образовани некомпетентни и ***,но Лилето и печена.Прилича на перничанка,но си е софиянка.И си върши съвестно работата.Ако не беше тя на Бойко приятелите щяха да ни врътнат с оня скапан асфалт.Сега и мошениците по морето подгони.То сега му е времето в сезона да ги удари.

54

m

преди 11 години

И какво му е хубавото на това ,че са глобили хората????Нека има контрол и превенция ама с тези глоби това правителство се по-***. Никой не е виновен ,че са некадърни и не могат да генерират приход по друг начин.С ГЛОБИ БЮДЖЕТ НЕ СЕ ПЪЛНИ, ама няма кой да го каже на нашите гении.

53

Mafia

преди 11 години

ohaaaaaaaaa tui golamota ''DUPE'' pak 6a obarka smetkite na Mafiata

52

!

преди 11 години

Тия проверки не е ли трябвало да ги извършат в началото на лятото, а не в края?

51

Робинята Изаура

преди 11 години

Лилито без думи си върши работата ,ще я разберете само по роклята,пък и отива този цвят.Може би я очаква шеметна кариера в някоя латино ,,сапунка",знае ли човек откъде ще му изскочи късмета...

50

ИГНАТОВ- ВЪН !!!

преди 11 години

ГЕРБ и Игнатов- ВЪН !!! Самото ти изречение не е граматически издържано. Игнатов ти си знаменосец на неграмотността !!! " Лидер сте" на простащината, неграмотността и злоупотребите- вие от ГЕРБ ! Твоето миниСТЕРСТВО трябва да бъде закрито веднага за гавра с образованието в България !!! Как сътворихте НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ за учениците след 7- ми кл. на НВО за последните 22 г., при положение, че ИМАШЕ 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ТАЗИ ГОДИНА ? ГЕРБ- ВИЕ СТЕ МОШЕНИЦИ ! ГЕРБ- ВЪН !!!

49

Анонимен

преди 11 години

Глоби , сини и зелени зони и код оранжево .

48

Лавро

преди 11 години

Ален Делон...ах тоз червен балон... Тази от снимката ако облече лилава рокля, ще я вземат да рекламира "Милка".

47

6 Август

преди 11 години

На 6 Август 1945 година, САЩ пуснаха атомна бомба над Япония.Избиха хиляди и нанесоха физически и психически травми на милиони други.Да почетем паметта на загиналите японци.П.П. Няма друга цивилизована страна, която да постъпва така бандитски.Освен Хитлер с неговите газови камери.Е, това е САЩ терористи, бандити, убийци. Дали ще се намери американски политик, който да се извини на японския народ?Съмнявам се.

46

до 45

преди 11 години

Ммммда поредния *** с интернет,тръгнал да обижда без да се е уверил в правотата си.Няма да го обиждам на селянин,защото през последните години те станаха по-големи граждани.Тъпо е да смяташ,че имаш права,а де не се интересуваш по какъв начин да ги упражняваш,още повече да се пишеш за европеец.

45

доШШШВЕПС

преди 11 години

Ами смей се колкото искаш,просто добре свършена работа.Глупавия народ вижда и преценява.Браво на Павлова.

44

Анонимен

преди 11 години

е искам един ден на плажа с това моме.

43

Анонимен

преди 11 години

С камъни ги изгонете. Я вижте плажовете в Гърция................дали имат вишки и други ....Рекетиори

42

Шшшшвепс

преди 11 години

ГЕРБерите пак си правят ПР. Глупавия народ вярва...Вече ми е смешно като чета новини :Д То не бяха октоподи и там други животни само показни акции с които си разчистват конкуренцията и едновременно си правят реклама. Хора разберете по-голяма мафия от тея няма! Скоро ако не ги сменим ще разберете, но ще е късно.