114

istinata

преди 11 години

dobre 6tom se znae vsi4ko kakvoto 6te se slu4i s antihrista tam 4e 6te caruva 7 godini.nie za kvo da se borim s nego kato to taka ili ina4e 6te se slu4i??

113

.

преди 11 години

За пореден път, излишно се пише за глупости-за господ, за пактове, история...всичко е празни приказки. Факт е че се е случило. Определено е много тъжно място за посещаване, но едва когато човек иде да го види с очите си, разбира кои са терористите в света!

112

муспи

преди 11 години

Преди да хулите САЩ, спомнете си че и те са еврейска колония като нас. Сега все още се говори за Хирошима и Нагазаки, но ако еврейското присъствие си продължава, един ден ще се знае че атомните бомбандировки са биле над йерусалем и тел афиф. Доказателство ще бъде че САЩ ще им изплащат компенсации до второ нареждане, както днес германците, - никой не се сеща че не е имало концлагери за евреи.

111

Томас

преди 11 години

109Много са ти погрешни представите за християнството - няма случай някой в Библията да се е самоубил. А цифрите показват главата и конкретния стих. Чрез словото Си Бог разкрива на хората важни неща. Има хора, които ще послушат Бог - има такива, които ще откажат да Го слушат и без да подозират дори ще се погубят.

110

123

преди 11 години

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-САЩ

109

Do 119:

преди 11 години

Приятелю, въпросът беше, че ако през 1941 година тъпите японци бяха нападнали СССР, а не САЩ сега Германия, Япония, Италия, България, Унгария и така нататък щяха да владеят света! А това, че уж демократичните страни - Британската и Френската империи и САЩ са си разделили света с комунистическите *** на мен мие пределно ясно! Точно затова ме е яд на *** японци и написах, че са си го заслужили (говоря за бомбите), защото точно те вкарват САЩ във войната, а можеше изобщо да не го правят!

108

Анонимен

преди 11 години

Приятелю 110още на Техеранската конференция се казва,че американците ще вземат Япония, а руснаците окупираните от тях на континента Китай и Манджурия. Ама това не го пише в тази част на Уикипедията, която си прочел.

107

до 110

преди 11 години

Имали са пакт за ненападение през 1941 година. Не ми стана ясно за какво огромно съжаление говориш, японец ли си ?! Освен това СССР не напада Япония, а японските окупационни войски в Китай и Манджурия! Не е нарушил пакта , пък и оттогава колко неща са променени.

106

Анонимен

преди 11 години

Защо Словото е най-силното оръжие?На Сатаната ще бъде временно разрешено,дадено да завладее целият свят.Но в битката с Бога той иска да докаже,че хората сами ,по свободна воля го искат.Пушката в ръцете не стига толкова високо,войната е за човешките души.Затова ще има световно правителство с антихриста,който ще се обяви за Христос и бог и ще има фундаментално нова цивилизация основана на всичко противно на Божиите закони,която ще нарече казва"Божие царство на земята"и ще е 7 години.

105

Любопитен

преди 11 години

А има ли в Хирошима паметник на хамериканските пилоти, хвърлили бомбата? Уорлик бързо-бързо да организира гей-парад и паметник!

104

азз

преди 11 години

мерси!сега ми се изясни!

103

до 109

преди 11 години

За номерата за които питаш.Например да вземем Псалм 14:1"Глупакът казва в сърцето си,няма Бог" .14 е главата в книгата,а 1 е номера на стиха,който следва.

102

азз

преди 11 години

не искам да съм Офца!мъка....

101

морски

преди 11 години

Хирошима,Нагасаки.....ето я американската демокрация.

100

християнин

преди 11 години

Християните сме призвани да бъдем солта на земята от Господ Исус.Да говорим истината,разобличим лъжите и фалшивите християни и това да помогне на много хора да прогледнат и приемат Христа.Крайната цел на тези,които мразят истинския Бог на небето е унищожение на християнството.Християните не могат да вземат оръжие срещу законното правителство,но Словото е оръжието срещу антихристите ,които за кратко време ще поробят всички хора.

99

До 93:

преди 11 години

Абе каква е тая "история" дето я учите? Япония е победена от СССР едва през есента на 1945-та година! Да, имали са пакт за ненападение, който за наше огромно съжаление тъпите японци спазват, но за тяхно огромно съжаление СССР не спазва - само три месеца след капитулацията на Германия - на 8-ти Август 1945-та СССР обявява война на Япония и напада японските войски в Манджурия и Северен Китай! Японците не са помагали на Германия срещу САЩ! Точно те вкарват САЩ във войната, в която иначе едва ли биха влезли, поради факта, че изолационистите са били както мнозинство, така и с по-силни позиции! Дори нещо повече според японският план за нападение над САЩ, японците са се надявали войната в Европа да погълне по-голямата част от ресурсите на САЩ, за да могат те безпрепятствено да да овладеят Тихи Океан! А относно глупостите ти за Китай (че побеждава Япония заедно със СССР) ще ти каза следното - Китай по време на Втората световна война е бил разделен на 7 държави, повечето от които са воювали помежду си! След японското нападение над Китай (през Юли 1937-***) воюващите китайски държави се обединяват срещу общият враг, но въпреки това до 1941-ва година японците окупират към половината територия на Китай, която задържат до 1945-та!

98

азз до томиЧукалата

преди 11 години

томе,християнството проповядва ли смирение,кротуване?сравнено с овце!ако се не лъжа,в дневниците на клинични девианти,хората се отъждествява на офце!бог-пастир...ти,ако искаш да си офца,бъди!но,недей натрапва офчото ти разбиране за живот!та,аз,ако стана на офца,то значи да се самоубия!недай си,пък да бъдеш офца отшелник!аскети май им казваха на тези?томе,би ли ми казал,ако,обичаш,какво трябва да разбирам под:16:34;1:5....дроби ли са,баскетболен резултат,съотношение....

97

история

преди 11 години

На 2 .8.1939г.унг.евреин Лео Силард и герм.евреин Айнщайн,след консултация с унг.евреин Едуард Телър(бащата на водородната бомба)и унг.евреинЮджин Уигнър,подписват и изпращат писмо до Рузвелт убеждавайки го да разреши работа по започване строежа на атомни бомби.

96

до 104

преди 11 години

Томас е прав,какъв евреин си като не знаеш,че това го има и в Стария завет.

95

одобрявам

преди 11 години

Поклон пред жертвите.Одобрявам унищожение на ВСИЧКИ ядрени бомби,започващо с тези в ционистки израел.