71

Andon

преди 11 години

Мястото на тази статия не е тук. Повечето коментари са от недъгави, самотни, асоциални хейтъри.... Мама ви жалка.... :)

70

...

преди 11 години

А и забравих да напиша за тъпите селяци секюритито, и как ти трябват 600лв мин за да отидеш и музиката даже не е 24 часа ае бегай от тука,добре че Prodigy дадоха всичко от себе си.

69

Spirit of B. my ASSS

преди 11 години

Тъпите к*рви администратори пак сам им платили да трият негативните мнения нали бе *** да го ду*а Сприт оф бъргас егати смешното фестче, и егати надутите цени 5лв. минералната вода и разредена бира наволя егати смешниците, организаторите да умрат до един и да ги закопат с парите им да си ги харчат, другата година да им спре тока завинаги, нямам нищо против Бургас добре са си направи града, но повече едва ли щее стъпя там камо ли на спирит оф бургас мааа ass

68

Веселин

преди 11 години

Комплексираните жалкяри обаче как са се разхейтили, защото нямат една стотинка да отидат да чуят Продиджи и какво друго им остава освен "гроздето е кисело" :). Аре със здраве балъци :)

67

Мунки

преди 11 години

Продиджи, по една мотика и да видим колко ще издъжат тия женчовци.Както между впрочем и на вас смешници. Мухахаха!Между Корн, продиджи и Азис НЯМА разлика...и между интеУектуалното ниво на феновете им.Чийрз.

66

Смут

преди 11 години

Хемингуей го е написал "Там където има море не е провинция",а баща ми казва"Той затова бай Тошо искаше да направи канал от морето до София"

65

Мунки

преди 11 години

"С всяка една секунда от своя сет, The Prodigy доказваха защо са считани за най-лудата банда за участие на живо - Кийт Флинт (Keith Flint) не спираше да се върти в кръг и подскача, "A аз си спомням как бъзльовците отложиха концерт тук, заради Сърбия. Бъзльовци.Музиката им е повече от посредствена.

64

n/a

преди 11 години

Коментар 69 е в отговор на 63.

63

n/a

преди 11 години

Странно наистина - Продиджи е много повече от просто "музика"!

62

m3

преди 11 години

Дилърите направиха оборот покрай тоя фест...

61

стефан

преди 11 години

кавкво им е на продиджи,идеални са ....аз съм на 40 г . и съжалявам че не бях. те са бунт,и арт,те са доказани... . от нашите групи контрол и светльо са яки,какво има общо чалгата...

60

Анонимен

преди 11 години

Адидасс подкрепя фестивала във Бургас !

59

въпрос

преди 11 години

Абе с какво тези деграданти и западни *** който насърчават вземането на наркотици и вършенето на престъпления са по различни от нашите чалга к.....Нещата който пропагандират тези сатанисти са много по-опасни от чалга простащината.

58

софиянец

преди 11 години

колега, съгласен - кота нула трябва да е в созопол - смърт за вас боклуц!а на *** организатори им казвам да го духат - такива неща се организират интелигентно - София и Варна - в бургас - цеца и сие - ***!

57

Член

преди 11 години

Нещо не е наред в организацията на тва мероприятиe.Не може на една сцена пред една публика да са Бъстър Аймс и Светльо - Хиподилски,някакси не се връзват нещата.Не можеше ли да са само Хиподил в целия им състав,макар че черния дроб не е съгласен

56

БУРГАС

преди 11 години

Боже, колко злоба има в българския народ. Защо след като не харесвате Бургас, просто не подминавате статиите за нашия град? Разберете, че елементарните ви коментари не показват превъзходство, а зле прикрита завист. Бъдете живи и здрави !

55

Анонимен

преди 11 години

Prodigy просто са закъсняли с едни 15 години

54

Анонимен

преди 11 години

а така

53

м_пл

преди 11 години

Селото българия случайно да има висока планина колкото Алпите или пък по Черноморието да растат големи палми като тези в Сен тропе - не нали? Щото аз не знам такова нещо да имаме! Разберете, колкото и да се пънете Мусала не може да е Мон Блан и Бургас никога няма да е на нивото на Марсилия и Ница.

52

варненец за 55

преди 11 години

Жалко че не взривиха атомна бомба в *** Бургас хихихи, прекалено мирише от там!