266

Анонимен

преди 11 години

309-това означава че вие българите сте много по долни и низши от тях.

265

До 310

преди 11 години

Ако искаш,тебе може да те кастрираме и без да даваш никакви пари.

264

стефан

преди 11 години

всички продукти по селата са натурални,стимулирайте нашенското. истинската храна е по селата,не давайте пари на веригите,те са за това тук -за да печелят за наша сметка и за нешето здраве. печалбите са важни за тях,а не здравето на хората..

263

стефан

преди 11 години

защо ядем вносни храни,защото не си сееш в градината ами ходиш в кауфланд. ако искате българско качете се на колите и ходете по селата,бабите продават домашни продукти. ако искаш удобно ,*** в супера. какъв е проблема?

262

войн

преди 11 години

Колко милиарда дадоха на Гърция??????С тези пари можеше да се организира КАСТРАЦИЯ в цяла Африка! Швеция е правела подобна стъпка през 70е и 80е години при браковете на Ненормални (луди)!

261

Анонимен

преди 11 години

С 350-400лв доход и с 1 дете мога смело да кажа че ако не гладуваме то сме на ръба на недохранването и мизерията. Да направят 1 анализ и в БГ колко % от населението е на ръба на глада. И каква Европа , живи мизерници сме ние с тия доходи. Има *** държави където живеят по-добре от нас.

260

Varenia

преди 11 години

Помислете за това следващия път, когато се мръщите над сьомга или калмари и изхвърляте купища от хладилника......

259

Handel

преди 11 години

А защо ние ще сме длъжни да се грижим за това, че те се плодят като зайците и после не работят, ами чакат белите хор да ги нахранят?

258

Анонимен

преди 11 години

Хиляда кибуца да им правят всеки за 1000-семейства. Всяка година. За един милиард. Като задачата на всеки кибуц да е на всеки пет години да прави нов кибуц за други хора, тоест да се удвояват на пет години като бройка. Така за 50-години ще има кибуци за 1-милард души.

257

Анонимен

преди 11 години

И в България масово се практикува човекоядство но не пряко а косвено.

256

Анонимен

преди 11 години

Най-*** е че българската земя ражда много, България не е пренаселена а ядем вносни храни.Срам.

255

Анонимен

преди 11 години

СССР е направил най много за АфрикаПри Хрушчов

254

Анонимен

преди 11 години

Сяка година анализират и предприемат незабавни действия .... бе нещо да не пада голямо крадене покрай "благотворителните организации" и им е необходимо да има много гладни а ?

253

Анонимен

преди 11 години

Най богатата държава в Африка е Либия. От 40-години е така. Либия има няколко пъти повече БВП и на човек и общо, от ЮАР

252

Анонимен

преди 11 години

Жертви на империализма,колониализма и комунизма...Сиреч на САЩ,Европа и СССР...Или казано с една дума:на алчността!

251

ОСВИЕНЦИМ ЗА ЦИГАНИ

преди 11 години

ДО АДМИНИСТРАТОРА *** ОТ ГЕРБ- НОВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГНУСНИТЕ *** НАРЕЧЕНИ *** КОИТО ГЕРБ ЗАЩИТАВА. Роми в столичния квартал "Филиповци" са заплашили митничари с убийство днес. Както вече Блиц съобщи, служители на агенция Митници извършват проверка тук за продажба на нелегални цигари. Проверяват се два търговски обекта, за които се знае, че продават нелегални цигари. Вместо да се уплашат от проверката, обаче, ромите от квартала станали агресивни и заплашили държавните служители със саморазправа.

250

Анонимен

преди 11 години

Заради глада много от африканските племена практикуват и човекоядство.

249

ЦИГАНИ ОТ ГЕРБ.

преди 11 години

ТОЯ *** АДМИНИСТРАТОР СИГУРНО ЩЕ ДА Е *** ОТ ГЕРБ- ЩОМ ПИШЕМ ЗА КРАДЛИВИТЕ *** И КРАДЛИВИТЕ ОТ ГЕРБ И НАПРАВИМ ВРЪЗКАТА ВЕДНАГА НИ ТРИЯТ. ЩОМ ПИШЕМ ЗА МЪРЗЕЛИВИТЕ *** И НЕКАДЪРНИТЕ КАЛИНКИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ОТ ГЕРБ КАТО БАНИЧАРЯ ОТ ГЕРБ СТАНАЛ ДИРЕКТОР НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ВЕДНАГА НИ ТРИЯТ. ГЕРБЕРСКА *** В ТОЯ ВЕСТНИК!

248

Анонимен

преди 11 години

edna xybava bomba s bacili iztarvana po pogreshka i niama da gladyvate poveche.

247

Анонимен

преди 11 години

не ми го побира акълаАфрика и Европа в 1500 г са били по 80 млн, 2008 г - 900 на 700, 2050 г - 1700 на 600, е кой гладува ми кажете, тоталне абсурд, в Африка раждат по 10 деца защото, както при всички останали биологични видове, като няма условия измират повечето, но идва белия *** и ги спасява всичките, и африканците се чудят сега с какво да ги хранят