35

Жул

преди 11 години

до 30. Би ли ми обяснил защо ББ искаше да строи газове централа вместо АЕЦ в Белене?

34

az

преди 11 години

komunetata biha qli svetesta riba samo i samo da ime referendum za belene :D

33

до 26

преди 11 години

И какво предлагаш да спрат и АЕЦ Козлодуй и след като се стъмни да гасим осветлението и да си лягаме.

32

Учен

преди 11 години

Коя норма бе, тая, дето я увеличиха 1000 пъти след аварията във Фукушима ли?

31

Анонимен

преди 11 години

shte ima mytirali golemi ribi za papane.

30

до 25

преди 11 години

Много сте зле позитанци, няма да ви огрее,царе сте в лъжите,но поколението вече е друго.

29

Анонимен

преди 11 години

Комунистите радиациа не ги лови! В крайна сметка от комисионата за АЕЦ белене биха могли да отидат и на Хаваите!

28

gt

преди 11 години

Сега ще очакваме да се роди някоя Годзила и да започне да тормози горките Джапанки.

27

Анонимен

преди 11 години

25, стига с тези лъжи! Никъде в Япония не е имало референдум, а демострациите с участие на стотици хиляди души против АЕЦ са ежедневие в Япония! Японското правителство преди половин година гласува най-щедрата програма в света за субсидиране на ВЕИ и въпросът е до 10 или до 15 години да затворят всички съществуващи АЕЦ!

26

Анонимен

преди 11 години

Япония има късмет, че са до Тихия океан и там радиацията се разсейва относително бързо. Ако някоя АЕЦ по поречието на река Дунав гръмне България и българското крайбрежие в Черно море може да го отпишете за няколко стотин години!

25

Анонимен

преди 11 години

В Япония се проведоха референдуми по различните префектури с въпрос: "ДА или НЕ на атомната енергетика".Японците гласуваха за продължаване на програмата за нови атомни мощности. В момента дори правели реактор във Виетнам. И въобще в цял свят се строят нови АЕЦ.Целта на ГЕРБ с отказа от БЕЛЕНЕ не е загрижеността за хората, а след време да се даде рамо на добива на шистов газ. Защото нуждата на енергия ще иска да се търсят нови източници, а строителството на АЕЦ е бавно. Тогава пак ще се появят "загрижени спасители" и ще се констатира, че най-бързо и най-евтино ще е да се започнат проучвания за шистов газ.

24

До 21

преди 11 години

Ти ли този този дето мисли? Не ме карай да се смея! Такива като теб зомби мекокитковци са най-вредната част на обществото! Вие завладяни от собствената си глупост и мързел поне малко да вникнете в даден проблем, знаете само да искате забрани! Като толкова бленуваш за екологично чист живот отивай да живееш в някой природен парк, без ток, питейна вода, интернет и всякакви достижения на цивилизацията, която толкова мразиш!

23

до 21

преди 11 години

Щом си толкова развълнуван/а от темата, трябва да знаеш, че реакторите в Козлодуй и в Белене, нямат НИЩО ОБЩО с реакторите в Чернобил! В Чернобил са с графитни пръти от типа РБМК, които се използват за производство на плутоний за военни нужди, а добиването на ток е като допълнителна екстра. Такива реактори никъде не са инсталирани извън СССР Реакторите в Козлодуй и Белене са ВВЕР - водно-водни и са конструирани специално за електроцентрали.Иначе можете да си драскотите тука загрижени тъпизми..

22

Анонимен

преди 11 години

Българските села измират и без радиация от АЕЦ.

21

IQ146

преди 11 години

Не пишете глупости и *** шегички, а мислете - и НИЕ имаме АЕЦ, а искат и още един да ни набутат... От типа на самоварите, които имат в историята си ЧЕРНОБИЛ. Не забравяйте МЪРТВИТЕ ГРАДОВЕ в Украйна...

20

Анонимен

преди 11 години

Дано Миро Мършата , да не реши да направи някоя сделка , като с говеждото ,да го ...!

19

Анонимен

преди 11 години

Радиацията е опасна само в определни нива, ама нали трябва да се всява паника! Няма място в тази вселена където можете да се скриете от радиацията, а Цезия се използва в медицината.

18

Анонимен

преди 11 години

Рибите са забелязани да прелитат в бръснещ полет около централата.Хахахахахаха

17

Анонимен

преди 11 години

И след Чернобил така успокояваха експертите , ама друго се оказа. ;)

16

Анонимен

преди 11 години

Българската риба пък измря не от радиацията на АЕЦ Козлодуй, а от фекалиите в морето и сега ще внасяме радиоативна цаца от Китай и Япония. Пазарна икономика.