139

Анонимен

преди 11 години

"Откакто жена ми видя кой е този *** ЦВ. ЦВ., вече изглеждам красив в нейните очи!!! Благодаря ти, че те има Цецкооооооо!" - казал герберугата и си бръкнал в г_за! За амнайсти път днеска!

138

бай колю-полицая

преди 11 години

Ей-йййй,я да не псувате моя началник че ще запаля патрулката и ще ви пратя на море в гьола на Белене.Там ще си плувате.После ще дойде бат Бойко да ви подаде една хавлия/може и банкова сметка./И да си мислете колко ще преведете когато плувате.Щото идват избори.А избори без пари и наш Цецко не се печелят лесно.

137

murmashka

преди 11 години

Интересното е че само един от шестте апартамента на Цветанов струва толкова пари колкото той иска.Ако е добър и родорлюбив българин и занейки в какво плачевно състояние и държавата и народа в нея,защо не го продаде и внесе дарение вместо да иска? Някой би ми отговорил че ,,герберите" не умеят да дават а само да лапат. Така е,но на такъв пост що се намира,трябва ако не друго поне да да пести парите на данакоплатците Ех,гадна долна мутра си си Цецо и такъв ще си останеш

136

откровено

преди 11 години

Вицепремиера на България Цветан Цвентанов е компетентен , коректен и подготвен за тежката задача на един от най- тежкиге министерства..........на негово място щяхту дя искяту мноооого повече........

135

до Цветан Цветанов

преди 11 години

и аз искам пари да си ремонтирам колата, която ми блъснахте на пътя вчера - то бива наглост бива, ама вие сте уникум

134

Анонимен

преди 11 години

ЕЙ, ПАЛАВНИЦИ, СПРЕТЕ ДА СЕ НАТИСКАТЕ И СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА

133

Анонимен

преди 11 години

за 110 000 и аз мога се понатискам с Дянков

132

майче

преди 11 години

къде са парите на министерството, бе, че искаш още- имате най- големия бюджет- само за компромати ли го използвахте? И какво , като чухме от трибуната на парламента какво казал доктор Иванов на сестра Колипаткова в Горна Оряховица- съсипахте им живота, престъпление няма. Така ли харчите народната пара- да подслушвате под полата на сестрата. Смешници!

131

Анонимен

преди 11 години

ПОКАЗА ЛИ СИ СВИДЕТЕЛСТВОТО ЗА СЪДИМОСТ??????????АКО БОКО ТИ ГО ПОИСКА ЩЕ ГО УВОЛНИШ ЛИ КАТО СЪДИЯ ТОДОРОВА???????????*ЛИГОФРЕН!!!!!!!!!!!!

130

до 162

преди 11 години

не е ***- просто обикновен политически ***

129

до 160

преди 11 години

не си прав- ГЕРБ си бяха мъртвородени- мафиотска структура на Маджо , *** , Пашата и Цветелинка. Само дети си мислеха, че Европа може да бъде излъгана, като българите, ама не- доклад, който еднозначно казва, че 12 икономически групировки са на властта, откакто е дошйл на власт, Бойко все казва- готови сме , утре влизаме- да ама 3 години Европа казва - стоп на мафията

128

аватар

преди 11 години

Този и другите...........погребаха ГЕРБ !!!!!!!!

127

На тоя да не му тече

преди 11 години

На тоя да не му текат чешмите в къщите, че сега гледа как да изкрънка ДЪРЖАВНИ за ремонт?Все пак ШЕСТ апартамента, чешми бол.

126

хе хе хе

преди 11 години

тука двама ,трима, или само един може би крескачи не са си мили днес зъбите или имат нужда от дълбока стомашна промивка ,за да престанат да пръскат смрад:)))))))))

125

румен221

преди 11 години

А, ЦОКО,- ЗАБРАВИХ...:- КЪДЕ СА 87-те МИЛИОНА ЗА БЕДСТВИЯ И АВАРИИ...???

124

румен221

преди 11 години

ЦОКО,- ПРОСТО Е...- НАМАЛИ ПАРИТЕ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ С 10% И СИ РЕШАВАШ ПРОБЛЕМИТЕ...

123

Анонимен

преди 11 години

Цветаноооооооооооов! А кой ще иска на тоя *** пари за пътищата от третокласната мрежа, в която ремонтираната ви техника ще затъне в дупките и пак ще аварира! Не случайно си строителя на ГЕРБ! Всички от тая партия сте абсолютни ***!

122

Анчето

преди 11 години

къде са парите от бюджета - най-големият бюджет в държавата- то само с флашки и компромати не става

121

Анонимен

преди 11 години

Ама силно ли го натиска? Нали е даскал по физкултура, да не изчанчи нещо момчето, че то и сега не е съвсем читаво!

120

Анонимен

преди 11 години

Недостижимо "интелигентният" красавец от снимката да каже как разпредели парите в ръководената от него Постоянна комисия за възстановяване на щетите от бедствия и аварии?После може да "обясни" какво стана с Гражданска защита и защо от една работеща структура я смачка, "интегрирайки" я с Гордостта Бокова, Пожарната?! И в тъпия си инат да "махнат" Етем лишиха държавата от структура, която в целия свят е подчинена и се управлява от Премиер или Президент (ако могат, а не само се хилят като пачи)!