77

Цуна Ми Гъ За

преди 11 години

Лиляна Талпата скочила в морето да поплува и образувалата се от това вълна цунами отнесла плажа барабар с концесионера и т.н...

76

Анонимен

преди 11 години

ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН:МОЖЕ ЛИ КУЧЕТО ДА БЪДЕ СПОЛЕТЯНО ОТ ИНФАРКТ ?ОТГОВОРИЛИ:МОЖЕ,АКО БЪДЕ ПОСТАВЕНО ПРИ ЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ.ВИЦА Е ОТ ВРЕМЕТО НА ПРАВЕШКИЯ ТАРИКАТ,КОЕТО Е ПОКАЗАТЕЛНО ЗА...КОИТОПОМНЯТ.....И ДРУГ ВЪПРОСКАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА ?ОТГОВОР:ПРИ КАПИТАЛИЗМА ИМА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА,ДОКАТО ПРИ КОМУНИЗМА--ТЪКМО ОБРАТНОТО...

75

Анонимен

преди 11 години

ХУБАВО СИ БЕШЕ ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ,НЕ Е КАТО ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКАТАДЕМОКРАЦИЯ...АКО ИМАШЕ КАК КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СОЦИАЛИЗЪМ ЩЕШЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ВЕЧНО,НО...ТЕЗИ ***--УНГАРЦИТЕ-'56,РУМЪНЦИТЕ-'68,ЧЕХОСЛОВАЦИТЕ-'68,И НАКРАЯ ПОЛЯЦИТЕ '80НИ РАЗБИХА НАДЕЖДИТЕ ЗА КОМУНОЛЕТАРГИЯТА И ВЯРАТА В НЕПОБЕДИМИТЕ КРЕМЪЛСКИОРДИ...СЕГА...ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ФАЛШИВО БЛАГОПОЛУЧИЕ.Е,НЯКОЙ НАИСТИНА СИ ЖИВЕЕХА БЕЙСКИЗА ДРУГИТЕ НЕДОИМЪК И ДЕФИЦИТКЪСАТА ПАМЕТ Е ОРЪЖИЕ НА ЧЕРВЕНИТ

74

IQ146

преди 11 години

Всеки, който се върже на проЗтотиите на дядо ***, да прочете това:tera.blog.bg/drugi/2012/07/31/mine-ne-mine-vreme-i-edin-lichen-blogov-revlio-orevava-celii.984495?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogs

73

до 103 дядо Проз

преди 11 години

Абе, *** прос, в Евроконтрол работят българи с по 10 000 евро заплата, управляват въздушния трафик над столицата на Европа. Аз лично съм имал предложение да работя в Дойче Флугзихерунг с 6 000 евро заплата и безсрочен договор. Точно миячи на чинии не искат, ама няма как да им откажат. А такива като тебе, дето само могат да пцуват са измета на обществото.

72

Анонимен

преди 11 години

Всеки път като я видя тая и ми се отщява да таковам! И инструментът ми остава поне в 48-часов потрес! Абе, да не би от Герб да и пускат образа на тая по медиите, за да спрат хората да се размножават! Щото кво ша праят с новите българи - трябва да плащат детски на майките, пари за безплатните бебешки ваксини и т.н.! От къде пари за младите в това правителство на некадърници?!

71

IQ146

преди 11 години

сТИГА СТЕ писали на маймуница! А Дедо ви Грозд-анков да отговори - КАК при социализЪма се минаваха западната и южната граница...

70

Анонимен

преди 11 години

ЩОТО НЕ СА ОТ ОБРЪЧИТЕ НА ГЕРБ,ЗАТОВА.И СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ ДЕБЕЛАНА,КОЯТО РАБОТИ КАТО СИ ПОЧИВА ПО ПЛАЖОВЕТЕ.НАЛИ ТЕ СА ПОДПИСАЛИ ТЪПИТЕ КОНЦЕСИОННИ ДОГОВОРИ,КЪДЕ БЛЯХА ИЛИ КОНЦЕСИОНЕРИ СПРЯХА ДА СЕ ОТЧИТАТ И ГИ ПОДГОНИХА

69

Анонимен

преди 11 години

ZA SUJALENIE DEDO GROZD E MNOGO PRAV. PRI TUPIA BAI TO6O IMASHE SPORT, NAUKA, OBRAZOVANIE, ZDRAVEOPAZVANE, PROFESIITE LEKAR I UCHITEL BJAHA NA VISOKA POCHIT. SEGA LEKARITE SA OBIKNOVENI BAKALI, UCHITELITE TURPIAT POMIARCHETATA I IM PISHAT TROIKI ZA DA ZAPAZIAT RABOTATA SI, POLITICITE LUJAT I KRADAT KAKTO NIKUDE PO SVETA. ZA 10 000 LEVA OTKRDANATI PRI TOSHARA DAVAHA 20 GODINI, A ZA 10 005 SMURTNA PRISUDA. A SEGA, VSICHKO SHTO E BILO V POLITIKATA SLED 1989 TREBVA DA SE RAZSTRELIA.PLASHTA NARODA!!

68

До Дедо Грозд

преди 11 години

Дедо грозд в кой свят живееш.Сега нас ни учат ,че нищо безплатно няма - но явно при теб е било фантазия. Големият въпрос тук е , кой ти е платил тогава сметката или сега ти я плащат внуците? Дядо Грозд ти да не си Швед?

67

Анонимен

преди 11 години

Концесията на плажовете е най-неудачната формула изгонила много българи да почиват в чужбина. Малко е нужно да се поогледат в съседните нам държави , там всичко си е прекрасно. Концесията на плажовете е пълен абсурд. Единственият плюс е облагодетелстването на определени хора и хаос и напрежение на почиващите.

66

Алекс

преди 11 години

А що не мръднат до Синеморец, да видят, как се взеима такса "Паркинг" по 2 лева на всяка кола, приближила пространството около плажа. Срещу изряден документ, разбира се - хвърчащо листче. Като ги попитах за касова бележка, лицето, дето ми искаше пари, каза "няма бележка, ше ти дам билет за баня". 100 коли на ден, по 2 лева, за целия сезон, нито един отчетен лев, какво прави това? А ние плащаме данъци.

65

до 94

преди 11 години

А бре пр^дльо, какви комунисти пак ти гризат душичката? Или не помниш. че по комунистическо плажовете от Дуранкулак до Ахтопол беха ПЛАЖОВЕ и беха за хората! Имаше и охранявани, имаше и диви - кой каквото си иска! Едно море излизаше 100 лв. на човек за 2 седмици - НИКОЙ не ходеше за по-малко! Не беше разрешено да се ходи за по-малко! хаха!СЕГА ХОРАТА НЕ ХОДЯТ НА МОРЕ, А НА ХОТЕЛ! Сега морето е една трещяща кръчма, като морето го виждаш некъде през дупките на оградите на хотелите!

64

БоСимеонов

преди 11 години

Ей значи. Тая няма ли да миряса малко и да остави хората да си почиват. Хубаво отишла на море, ама що и там се занимава с глупости...

63

ИСТИНАТАкук

преди 11 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА. ....НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТ НА ВЛАСТ......А НА ТЕХНИТЕ СЛЕПИЗАНТИ МОГА САМО ДА КАЖА ЕДНО. ....МЪРЗЕЛА ЩЕ ВИ УБИЕ. Не може да имаш една крава и да си мислиш,че си постигнал много в живота и да очакваш от нея да цуцаш до края на дните си. Събудете се имате толкова възможности но сте заслепени от вечното комунистическо манипулиране и обещания да ви сервират винаги мекото на хляба без да си платите.ТОВА ЛИ ИСКАТЕ?Ако е така то вие сте обречени.Жално ми е за вас.

62

САМО ГЕРБ!

преди 11 години

.....И НИКОГА ЧЕРВЕНАТА *** НА ВЛАСТ!НЕ !---на ЧЕРВЕНИЯ ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКИ ***!

61

IQ146

преди 11 години

Да повторя ОЩЕ ВЕДНЪЖ за ТЪПИТЕ КОМУНОИДИ и най-вече за "***" им последователи. Умният управленец, ако ЗА БЕДА Е КРАДЕЦ нищо не е в състояние да го спре и ще ОТКРАДНЕ ВСИЧКО до което се докопа.Колкото е по-умен,толкова ПО-ЛЕСНО ЩЕ ОТКРАДНЕ!НАШИТЕ ПАРИ,ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА,дето се събират с кръв и пот.Това не означава,че трябва да търсим *** да ни управляват!Просто ТРЯБВА ДА СА ПОЧТЕНИ!И не забравяйте-по делата им ще ги познаете!А делата на Боко тези 3 години говорят много!Всеки да помисли!

60

IQ146

преди 11 години

Ако удържи натиска на КОМУНОИДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, за Борисов можем да кажем, че признателният и интелигентен(с IQ над 100) български народ един ден ще му издигне паметник. По-голям от този на Стамболов. Борисов единствен се опитва да опази България за българите! Историята рано или късно, независимо от КОМУНОИДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, ще му го признае. А няма ли и над България да изгрее слънце, и няма ли накрая ДА ИЗЧЕЗНЕ КОМУНОИДНАТА, КРАДЛИВА НАПАСТ? Вечно ли Майка България ЩЕ СТРАДА ОТ КРАДЦИ? НЯМА ЛИ ДА СЕ СМИЛИ БОГ???

59

IQ146

преди 11 години

След магистралите и инфраструктурата, идва ред на пенсиите... След това и на заплатите... И така, бавно и полека, БЕЗ УВЕЛИЧАВАНЕ НА КРЕДИТНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ, към средни европейски заплати. Първо настигаме гръцките, после словенските, словашките, чешките и т.н... Това е правилният път! Браво на ГЕРБ! Пожелавам им още няколко мандата, за благото на България...А на следващите избори се оформя коалиция - всички партии - срещу народа. А на страната на народа е единствено ГЕРБ(разбирай Бойко Борисов). Народът най-сетне осъзна, че ВСЕКИ, и най-простия, е по-добър управник от КРАДЕЦА.Защото КРАДЕЦЪТ нищо не прави, за да има пари за КРАЖБИТЕ! Сега, за първи път от 22 г., в България ври и кипи. Работи се! Това не могат да простят на Бойко КРАДЦИТЕ! Че показа на народа - парите от бюджета могат да се харчат и в полза на хората, а не само да се КРАДАТ!

58

нап

преди 11 години

Черноморието е пълно с българи. Ресторанти, хотели, кафенета - няма места. Улиците са задръстени с автомобили. А мижитурките на гея скимтят, че хората били обеднели. Номенклатурата на ДПС и БСП е в шок, защото министрите и Борисов, не им дават да крадат на воля милиони. Ей това ги побърква.