80

rebecca

преди 11 години

Имате ли нужда от финансова помощ, търси заем без предварително такса, за да започнат свой собствен бизнес? за повече информация ... (info.rebeccatrustfunds***gmail)

79

Anita Vani escober

преди 11 години

името ми е Анита Вани escober. Кандидатства за заем в размер на 220 000 евро за стартиране на бизнес преди известно време и в крайна сметка загуба на обща сума от 20000 евро за някои измами. Така че аз отидох да докладват на властите. Той е там и среда г-жа Вивиан krutz и тя ме насочи към Carina на надеждна финансова компания. Кандидатства и аз имам кредит в рамките на два дни. Можете да се свържете с нея чрез електронна поща ... (info.reliablefinanciapany1***gmail)

78

вута

преди 11 години

Ние вече сме фалирали , няма какво да ни се спасява .Те са повече от хитри . Прибраха или по -скоро обраха стабилна сума от ЕС и ще си играят сиртакито Нас само ни потупват по рамото да ни хвалят С две думи- за нас хвалбите , за гърците парите!!! ИСКАМ ТЯХНАТА К Р И З А

77

Вуте

преди 11 години

Само когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!

76

ONASIS

преди 11 години

ONASIS - кака СтанкаЕй,рани куче да те лае. Неблагодарни пумяри.Половин България е зачислена на порцион у нас а другата половина се прехранва с просия,курварлък и джамбазлък.

75

кака Станка

преди 11 години

Ще се съглася със всички вас, който писахте, моля ако обичате одговорете ,КАК НА ТИЯ ОБЕДНЕЛИ ГЪРЦИ ИМАТ 500ХИЛ БЪЛГАРСКИ ПРИСЛУЖНИЦИ ДА ИМ СМЕНЯТ ПАМЕРСИТЕ И ДА ИМ ЧИСТЯТ Л*ЙНАТА , И КАТО СТЕ ТОЛКОВА УМНИ НАПРАВЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА СТАНЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО, АМИ ХАЙДЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ НЕ СЕ КРИЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

74

TOP NEWS

преди 11 години

Арестуваха българка за убийството на три деца в Дортмунд 4 авг 2012 21:27 227Три българки джебчийки получиха 4 месеца затвор в Лондон 04.08.2012 10:55Румънци откраднали медни кабели за ?1,3 млн. във Франция 03.08.2012 22:15Германия попари надеждите ни за бързо присъединяване към ШенгенИзключено е отварянето на границите за България и Румъния в момента3 авг 2012 11:36 389Ханс-Петер Фридрих.===================================Имат абсолютно право белите хора, да не ни желаят в цивилизована Европа.

73

EUROPA - 75

преди 11 години

75 събуди се Европо! Българите си имаме ***.===================================EUROPA:Не виждам никаква разлика между вас и ***.

72

IQ146

преди 11 години

Всички пишат за фалита на Гърция. А той не се и не се случва... Нещата са докарани дотам, че фалит НЕМИНУЕМО ЩЕ ИМА! Въпросът е дали това няма да е ФАЛИТЪТ на ЕЦБ? И имат ли еврочиновниците КАПАЦИТЕТ ДА ГО РАЗБЕРАТ?

71

Генчо

преди 11 години

Гърция може да фалира, ама търците - не! Тези 200-400милиарда, дето им ги опростиха и дето никога нема да ги върнат, са им под дюшеците!Грък никога няма да яде палмово масло с талк вместо сирене, пюре от скапани тикви вместо лютеница и няма да пие боядисана вода със спирт вместо виноНекой да е чул американския посланиг у Атина да се е показвал некога по телевизията да върти пръст на гърците?То и да краднеш се иска акъл, а не като тука - крал - не крал, сички тебе да сочат! хаха!

70

СФ

преди 11 години

ЕЦБ ще спаси от фалит Гърция, но не и гърците, които обедняват с всеки изминал ден. Впрочем те си го заслужават.

69

събуди се Европо!

преди 11 години

Българите си имаме ***. Но и Европа си има *** - Гърция. --white gang, го е казал много точно! Докато ЕС не разбере това и не действа към гърците като към ***, нещата няма да се оправят.

68

Анонимен

преди 11 години

Гърците да обявят фалит, и да направят валутен борд на драхмата към еврото.

67

Анонимен

преди 11 години

Гърците да вземат заем от 100-милиарда с който да си връщат предишният заем.

66

Анонимен

преди 11 години

ЕЦБ спасява Гърция от фалит = Гърция спасява Балканите от фалит !

65

Сталин

преди 11 години

Не ,се притеснявайте за гърците, ние никога няма да станем хора племето си е племе , след като приемаме да се возим в града на микробуси ,като добичета няма нуждааааааа от коментар, и да ядеме сирене от прахове и незнам още какво , неразбирате колко сме лоши и жалки

64

ONASIS

преди 11 години

БУ-ХА-ХАА !Така се прави ! Жалки,завистливи,крадливи,*** тракийски мишоци !На едро бе ! Милиярди,милиярди !Само тогава получаваш уважение и признание !

63

Анонимен

преди 11 години

Факта, че още не можем да осъзнаем защо ЕС плаща на Гърция, показва, че наистина си заслужаваме смотаната държава.

62

жоро

преди 11 години

най добре е хората които не са били в Гърция да не коментират за гърците а да се огледаме в собствената си *** за която имаме голямо мнение с нищо не сме по добре от гърците ако не вярвате ходете и вижте как живеят и направете сравнение с нас със сигурност са по добре.

61

2/5

преди 11 години

Наш Гламчо да не обяснява де го питат и де не го питат,колко сме стабилни финансово ,а да отива да тегли едно заемче от 80-100млд/10пъти по-малко от Гръцкото/,докат дават.Да си приспадне комисионните за него и дружина,а останалите пенсий-500 евро,минимална заплата-500,средна 1200 и т.н.Ша го върнем и ние заема,ама кога Гърците го върнат техния,дума да нема.Та нали са дали всичко на света,що да се не поучим от тях.И паметниче ша напраим и на него и на дянката.