33

критикар

преди 11 години

Дали ще доживея статия, минала редакция преди публикуване?! Драги журналчета, нямате си и грам представа от синтаксис, нали? "Турски и чеченски терористи бяха задържани от задържаха граничните полицаи на Дунав мост", а не вашето неграмотно "Турски и чеченски терористи задържаха граничните полицаи на Дунав мост", според което излиза, че терористите са задържали полицаите, а не обратното. Да си купите по една граматика, все пак списвате публичен сайт, а не личен блог.

32

Станишев

преди 11 години

Това са млекари, никакви терористи бн са тия

31

бсп

преди 11 години

пак сме недоволни!

30

Анонимен

преди 11 години

Плоски номера,които може да измисли само един физкултурник и то завършил задочно !

29

Анонимен

преди 11 години

Айде стига с тия лъжи,другарю Цветанов и другарю Борисов! Що не задържите братя Галеви например!Задържали сте двама световно неизвестни ***,които можете да обявите за каквито си искате ! Как да се провери дали е истина или лъжета,както обикновено ?

28

Someone

преди 11 години

Tova vsichkoto edna golqma scenka shte da e no vsichko shte si pokaje . I sega ochakvaite do mesec dva da ni vkarat v shengen ! Garantirano ot GERB !

27

държава

преди 11 години

Терорист от Ингушетия.Понеже никой не казва ***, а български гражданин, така и терористът е от Руската федерация.Ето сайта на Ингушетия- на руски език:"Ингушетия самая молодая республика в составе Российской Федерации, образованная 4 июня 1992 года."

26

До 24

преди 11 години

Не знам какво бихме могли да предприемем срещу Холандия, но знам , че Те са предприели срещу Нас, заради такива като ТЕБ!!!

25

СТАНИШЕВ

преди 11 години

Лъжат другари !Това е постановка на ГЕРБ. Както казах ДАНС е по магазините и мандрите.Затова оставка на правителството !

24

Анонимен

преди 11 години

С документ от Холандия?Веднага да се предприеме нещо към Холандия!

23

Анонимен

преди 11 години

dnes.bg ima li ne6to verno tuka

22

Анонимен

преди 11 години

След като не знаем кой стои зад атентата на 18 юли в Бургас и не са излезли наяве всички факти, е прибързано да даваме оценки, каза бившия председател на ДАНС Цветлин Йовчев, началник на кабинета на президента Плевнелиев.Но той е убеден, че "съвсем скоро службите ще кажат кой стои зад тази цел и защо е избрал летище "Сарафово".В интервю за БНТ (bnt.bg) Йовчев призна, че България има тежък проблем със сигурността. Но е сигурен, че у нас няма спящи клетки на терористични организации. "Не мисля, че в България към този момент съществуват спящи клетки", каза той.Обаче каза също: "Разбира се, че на даден етап отделни лица биха могли да бъдат привлечени да окажат логистична подкрепа под една или друга форма, ако бъдат мотивирани".

21

haha maitap

преди 11 години

tva e Mejdunaroden ''SKANDAL'' taa Partia GERB da si sabira bagaja , po golemi TERORISTI OT GERBA nema

20

Шенген муахаха

преди 11 години

Оттогава се е укривал, най-вероятно в Европа

19

chach

преди 11 години

sega za polisaite vseki koito vliza v BG e terorist.

18

Цв.Цв

преди 11 години

Ало, Меркелката, какво да правим това ваше момче, терористчето? Сигурно да очакваме и други такива "немци"...

17

Анонимен

преди 11 години

ЕС започва да става ...смешен!

16

Анонимен

преди 11 години

Наистина е странно, че точно тези две държави /Холандия и Германия/ са най-върлите противници на приемането в Шанген...а двамата задържани са с документи от ТЕЗИ ДЪРЖАВИ?! Нещо ... много нечистоплътна история ще излезе май

15

СмаХнат

преди 11 години

И какво стана сега - Шенген пародия, еврото под напрежение. Май нашите най-големи критици са по-зле и от нас. Гърците ни бъзикаха, сега ин кавзват че трябва да са като нас. Германци и холандци ни убеждават че не сме сигурен партньор - а ни пращат терористи с документи. Май сами трябва да се оправяме, което не е съвсем лошо поне ще сме си надробили кашата сами.

14

до 11

преди 11 години

да им ги върнеме на германци и холандци,вижда се ,че шенген не е сигурна граница за нас,от там влизат терористи и престъпници--Май по-скоро става въпрос за нещо друго. Германия, Англия, Холандия съзнателно дават статут на бежанци на "борци за свобода". Англия се напълни с такива бандити, които са избили в Русия хиляди хора.Нека да видим сега реакцията на Германия и Холандия. Да не се наложи да им се извиняваме, че сме задържали тези престъпници.Да не забравяме, че Ал Кайда е дете на САЩ.