27

Епикур

преди 7 месеца

До жената с мозък или по-скоро без, да знаеш, че ако ми беше жена щях да те спуквам от бой *** *** такава, надявам се мъжа ти да *** други щот такива парцали кат теб не заслужават сериозна връзка.

26

до 24 и др жена

преди 11 години

милички-тия с по-тъмния цвят на кожата са си бисексуални на 90 процента...*** кат ви харесва да ви порят отзад-друга работа

25

до 26

преди 11 години

обикновено,мъжете почват да ревнуват когато има вече факти-а вие женките,като знаете на какво СТЕ СПОСОБНИ-само някоя да се мерне и скачате!Ама ако вие излизате с приятел-можеееее-ТОЙ Е САМО ПРИЯТЕЛ- ТИ ЗА КАКВА МЕ МИСЛИШ-да бе..

24

.............

преди 11 години

А с МЪЖКИТЕ изблици на ревност как да се справим? Уж пред закона сме равни, защо тогава недостатъците ги приписвате само на женския пол? Питам по принцип.

23

анонимен

преди 11 години

хм..1 вата ми жена за 14 г брак..нито веднъж не показа че ме ревнува..но пък сегашната ми за почти 5 години..е готова да ми избоде очите във всеки един момент щом стане дума за друга жена....бе жени ..не ги разбирам аз тях..то и кой ли ги разбира???

22

друга жена до 24

преди 11 години

Ами наистина в белите страни гейовете станаха множко ! Ще си търсим мъже с по-тъмен цвят на кожата ,те като че ли по природа са защитени да не обърнат резбата !

21

страх от превъзходст

преди 11 години

Ревността само отблъсква и нищо не разрешава,контрола,съмнението и обсебването е диагнозане проява на обич.Един познат много ревнуваше жена си,всичко и купуваше,но и вдигаше скандали,за кого се облича така и я дебнеше...след години се разведоха с голям зор и жената призна,че от амбиция си е хванала не един а двама любовника и когато е имала среща с тях,винаги е излизала облечена "неглиже"-а съпругът точно тогава е бил доволен и спокоен че не кръшка.

20

отчаяна

преди 11 години

Как няма да го ревнувам?! Живеем в малко градче ,за гей парада от нашите момчета отидоха един пълен автобус ,накичени ,напудрени ,като моми французойки !! Нямаше нито една лесбийка ,само "мъже" ,т.е. гейове !! А кажете ми как да не го ревнувам моя ,след като момите в квартала няма кой да ги начесва ?! Един ден ще карат на вибратор ,два дена ,да ама естественият х... си е нещо друго , и така може да се помолят на моя мъж да ги начесва понякога !!! УЖАС !!

19

Анонимен

преди 11 години

До Неревнив и хитърИ накрая те ще си правят двойка пък ти ще си биеш ***....

18

Пустиняк

преди 11 години

Като й шибнем два шамара и ревноста си отива.

17

ЖИВОТЪТ Е ЕДИН

преди 11 години

Независимо дали сте мъже или жени ,независимо дали ви ревнуват или не , като ви се падне нещо чуждо ,което ви допада визуално ,пробвайте,но умната ! Не всеки може да е с рационално и модерно мислене като суингърите ,при тях няма проблеми ,живеят си живота хората без да се лъжат ! Но ако не сте суингър и ако не можете да гледате как партньорът ви прави секс пред очите ви с друг/а/,това не означава,че трябва да се лишавате от разнообразие,ако не е суинг ще е индивидуално разнообразяване на секса !

16

Неревнив и хитър

преди 11 години

Когато започне да ми вади душата с проблеми от ревност и стане нетърпимо аз ставам много внимателен ,леко я ухажвам и започвам да я обработвам да направиме тройка с един мой приятел който тя много харесва.

15

мнителна

преди 11 години

И аз ревнувам отвреме-навреме. Но най-голяма е ревността ми към бившите на моя съпруг, с когото сме заедно от 16 години.Наскоро намерих профила на най-голямата му любов и му го показах, за което съжалявам. Започнаха да ме мъчат мисли, че той ще си спомни с добро за нея и ще я потърси отново...Човек каквото си направи сам друг никой не може да му го стори!

14

Шейх Муранди

преди 11 години

Прости европейци ще си останете. Аз имам 12 жени и никоя не ме ревнува щото ги карам последователно.

13

незадоволена

преди 11 години

ще има изблици яко, ако нещата продължават така, хващам си жена и чао на мъжете.

12

До 5 ..ЖиФка

преди 11 години

18 см ама обиколката...

11

до 9

преди 11 години

Може би си прав. Аз съм проявявал два пъти мъжка агресия спрямо действителна изневяра на жената с която съм бил. Агресията ми се изразяваше само във времето за което можех да й кажа само: "изчезни от живота ми, свърши се!" И всеки по живо и здраво по своя път. Единият път беше след 2 години връзка. Беше трудно да тръгна ей така по друг път само с това изречение. Не трудно, а убийствено трудно....но го направих.Няма смисъл да се мъчат и двамата с тези чувства, щом работата стигне дотам.

10

Анонимен

преди 11 години

Работя в един склад,а колегата дето с най-много стаж15 години там е вече започна жена му да го ревнува от склада защото понякога не прибира 2-3 часа след работно време. Засичал съм я няколко пъти как по други успоредни на склада улички ходи да го шпионира мъжа си тая. Пък то човека толкова отегчен от семейството си че не му се прибира у тях.Предпочита да измие бусовете, да изхвърли ***.....Някой път му казваме ай: Ай си ходим, а той: Че к'во да правя у нас-, като жена ми ме чака там????

9

Truth_Hurts

преди 11 години

По-лошо от женската ревност е мъжката, защото често е съпроводена с агресия и насилие.

8

яве

преди 11 години

''Най-добрият начин да атакувате ревността е чрез разговор и логика''Хубаво би било да се уточни, за каква логика става на въпрос. Символна, формална или женска?