46

Realist

преди 11 години

Оставям на вас( или по-скоро на тези, които имат повече от 1 мозъчна гънка) да прецените защо е толкова голяма смъртността сред делфините. Особено тази година наплива за такъв лов е мн.голям. Дори и ред се чака... Направете си сметката. И...някои от властимащите от крайморските курорти....леееко си затварят очите, че "естествено умрелите" делфини имат по цял откос дупки от куршуми по телата си...

45

Realist

преди 11 години

Оставяйки настрана фактът, че половината коментиращи са за психо-освидетелстване или връщане в първи клас поради грандиозна необразованост("делфина е риба" и прочее не бях скоро чувал) искам да споделя нещо, което явно никой не смее на глас да каже или не знаете: Най-новата мода сред богаташите (идват и от учужбина у нас) в момента е стрелба с оптични карабини и автомати (естествено на черно) по делфини от наети луксозни яхти. Цените варират, афалите са най-скъпи и може да стигнат и до 10 000 Е

44

KKK

преди 11 години

Вие май си мислехте че делфините са безсмъртни, хахахахахаПопулацията им в морето е вече доста голяма, така че по често ще има подобни драми на пишман екоактивисти, дето бързат да пюят, щото мисленето боли !

43

Ani

преди 11 години

нещо самнително има вав водата...

42

valya.doncheva.5

преди 11 години

До 12Виж сега, чадо, важно е, че делфинът не е риба, а бозайник, защото диша с бели дробове и му е необходимо да излиза на повърхността на водата, за да си поема въздух. Делфинът може да бъде удавен като човека, ако се заплете в рибарска мрежа и няма достъп до въздух.

41

ззз

преди 11 години

Не се учудвам. Черно море е една гигантска тоалетна...

40

Mone

преди 11 години

С парите от убитите делфини да си купят свещи дано...........

39

do 46

преди 11 години

Абе те рибарите всичко знаят, даже къде се крие чудовището от лох нес, но все им се изплъзва и им изяжда всичката риба.

38

nik4i

преди 11 години

Няма ли от къде да се чуе нещо подобно за *** ни управляващи? ;)Много ми се иска да чуя нещо подобно за Боко Тиквата, за гей Сергей, за *** Доган и техните гъзоблизци.

37

Анонимен

преди 11 години

в природата няма нищо случайно изчезнали са много животински видове ,изчезват и сега ,съвсем скоро ще му дойде и времето на нашия животински вид ,4 развити раси преди нас са изчезнали ,идва времето на 5-та раса към която принадлежим и ние да си замине по живо по здраво ,да се готви 6-та раса

36

до 38

преди 11 години

не е комплекса ,просто е принуден е да вижда всеки ден такива като тебе

35

до 44

преди 11 години

вярно ли бе .... делфините са проблема на рибарите !!!

34

Дидо

преди 11 години

"...няма видими външни следи от насилствена смърт."То е ясно,че са го убили,и после са му резнали перката за супа.

33

Анонимен

преди 11 години

Бетонните идотизми, които ежечастно бълват л**** и какво ли още не. *** и *** български народ, няма такива като нас и Червено море да имаме и него ще натровиме, не се притеснявайте с малоумното ни строителство и безучната алчност на българина. Земен и практичен и безкрайно материалистичен българинът убива най-милите създания. Осъзнай се българино.

32

отговора

преди 11 години

H.A.A.R.P. ! И не ми пробутвайте глупостите си - точно сега облъчват яко региона - сещате се защо

31

до 37

преди 11 години

Дядо господ може да почне прочистването от ТЕБ човекомразецо...какво ти се е случило че мразиш хората? Май доста лошо си видял :) комплексар

30

Анонимен

преди 11 години

човешката (цивилизация) достигна своята пълна деградация , това което сторихме на природата и животните ще ни се върне с пълна сила на главите ни като бумеранг ,има вечен вселенски закон за кармата ,или иначе казано по нашенски каквото посееш това ще пожънеш ,затова ни идват тези бедствия икономически кризи,воини ,като предупреждение ,но човешката алчност,безразсъдност и глупост нямат граници ,затова съвсем скоро Дядо Боже ще очисти планетата земя от паразита наречен(човек)

29

Анонимен

преди 11 години

Господ Бог си знае работата.Не му се месете.Неслучаино е оставил в България само ***,психично болни,мутри и ***.

28

Анонимен

преди 11 години

Да ви и у астрономите... според мен делфините правят поредния опит да станат сухоземни същества.

27

ш

преди 11 години

Според чуждите учени.!!!!!А къде са нашите *** опс нашите учени които реваха за големи заплати.Няма ли да чуем тяхното мнение.Или усъвършенстват чушкопека. Дянков накарай ги да си върнат заплатите тези от БАН.