129

СЪРБИЯ ЩЕ ФАЛИРА!

преди 12 години

ЮЖНИТЕ ЧАСТИ НА СЪРБИЯ , ЩЕ МИНАТ КЪМ КОСОВО---ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО!КРАЙ-НА ВЕЛИКОДЪРЖАВНИЯ ШОВИНИЗЪМ НА СЪРБИЯ И РУСКОТО ВЛИЯНИЕ НА БАЛКАНИТЕ!ВРЕМЕ Е ЗА ТОТАЛНА РАВНОСМЕТКА И ПРОМЯНА НА БАЛКАНИТЕ!БИВША ЮГОСЛАВИЯ ---БЕШЕ ПРОДУКТ НА МОСКОВСКИЯ СОЦ-СТРОЙ И ВЛИЯНИЕ!СОЦА ---УМРЯ....ЗАЛЯЗВА И СЪРБИЯ!!!

128

kireza

преди 12 години

Македония трябва да помогне на "братска" Сърбия а не да арчат луди пари за паметници на "своите" герои от цял свят,че даже и от цялата галактика,макар че трябва честно да признаем че Млечният път си е чисто македонски,знаете ли колко македонско мляко ората са изсипали за да го направят?Ама са се примирили защото "млечен" и "македонски" са все с буквата "М",а тя си е чисто македонска.Аферим за скромността им:)))))))))))))

127

kireza

преди 12 години

до 138Първо,"железният" диктатор Тито е етнически хърватин а хърватите мразят сърбите.Тито даде автономия на Косово,той поощряваше албанците да се заселват на тази територия!!!Второ,югославската "диктатура" пускаше всички желаещи югославяни да работят на запад и така те носеха за държавата си милиарди марки!!!Трето,наистина Тито потушаваше разногласията с всички средства,но ги потушаваше хърватин а не сърбин.Четвърто,наистина Югославия беше изкуственно държавно образование,натрапено от запад

126

До 130

преди 12 години

Голям си разбирач, ама нещо си се объркал. В БГ не може да направиш нищо ако не нахраниш поне 100 човека от администрацията и политиката. Системата така е направена, че няма мърдане. Познавам хора които доидоха от САЩ, Канада и ЕС след 30 г. емиграция. Дойдоха с готовите пари и илюзията, че ще направят нещо, бизнес и ще печелят а покрай тях и държавата и хората. Повечето си заминаха, окрадени и омерзени от родната действителност. За това и у нас "инвестират" само мошеници,в сговор с политиците.

125

Анонимен

преди 12 години

Югославия беше "Тюрмата на народите" хората там не желаеха да живеят под сръбски ботуш. Не искаха сърбите да певт и да пият по кафаните а другите да ги хранят. Единна Югославия е държеше диктатурата и желязната ръка на сръбските служби. Който иска да провери какво значи Голи оток. На всичко от горе сърбите бяха решили да направят от всички народи на Югославия сърби. В момента в който рухна основния пазите на това недоразумение Югославия, СССР и се разпаднаха. Единни били, смях, смях ...

124

Анонимен

преди 12 години

Нали САЩ и НАТО им обещаваха светло бъдеще...а колко силна и единна беше Югославия!

123

dragunov7.62

преди 12 години

На Балканите всички сме на едно и също положение , дори и гърците здраво ни гонят. То и около Балканите е също , май целия свят е фалирал.

122

Анонимен

преди 12 години

Srbite sa 100 godini nazad gorkite.Amerikancite ne proshtavat...

121

реалист до 130

преди 12 години

Абе кое е в нашите ръце - знаеш ли, че малкия и средния бизнес умират под натиска на монополите и данъчното и осигурително бреме, че не може да си намериш втора работа, дори и да искаш да изкарваш повече, а младите не могат да си намерят работа въобще в държавата. В бюрата по труда е пълно с млади хора. Какво да правим - освен да крадем друго не виждам в тая държава. Това е заблудата на системата - да си мислиш, че имаш избор, но ти го нямаш, ти вече си роб!

120

Анонимен

преди 12 години

Балканския манталитет е правителството краде а народа спестява.

119

Анонимен

преди 12 години

Стига сте хленчили, а се вземете в ръце!Никой не дава нищо на готово (освен БСП по време на избори и то ако си ром).За умните и предприемчивите в България има доста перспективи.Просто спрете да хленчите и разберете,че вашето бъдеще е във ваши ръце!А иначе ако погледнете фактите в целият балкански регион сме на един хал (освен Гърция, която е все още по-добре).

118

Анонимен

преди 12 години

Абре всичките са пред фалит и са изолирани от света някои и т.н. па всичките са по-добре от нас... Ква е тая работа ?

117

Чародей Мъдев

преди 12 години

Сърбия е изолирана държава от цивилизования свят,повече от нормално е да е зле

116

Босилеград

преди 12 години

Дано да се затрие тази *** *** държава!

115

anonimen

преди 12 години

ъй като ситуацията в Сърбия е изключително тежка - всеки четвърти сръбски гражданин е безработен, средната работна заплата е по-малка от 400 евро на месец.da sa jivi i zdravi v bg gi sanuvame tiq 400evro zaplata,i tova ako za tqx e padenie za nas kvo e apokalipsis li 4e srednata zaplata e napolovina kolkoto tqxnata

114

119

преди 12 години

Именно такива като теб останаха в тази държава,много му се яде ама не му се работи.Аз също съм я чел тази идеология дето ти я изповядваш.Работил съм дълги години на две работи и сега благодаря на бога добре съм и не съм близо то такива като теб.

113

П.Петров

преди 12 години

До 119Предстви си, работя за себе си и съм съвсем наясно. Наясно съм и с квалификацията на персонала и много се дразня от марди, който нищо не умеят, нищо не знаят, мързи ги да мислят, но имат претенции.

112

до ОПТИМИСТА

преди 12 години

не е 149, 152 евро е, а в уикипедия я дават 158 евро, а човека който опонира даваше 400 като СРЕДНА заплата в Сърбия, докато ние говорим за минимална. Нормално е да бъркаш, вие герберастите всичко така правите, объркано!

111

кОЙЧО

преди 12 години

Другарите от мама БКП и децата им БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС ни пазят АМИН и царя ни пази АМИН пазят ни да се обеденим и да заживеем добре АМИН, че ако заживеем добре ще им *** мамата до 10то коляно

110

26

преди 12 години

Този ник да си го смениш.Как може да си толкова *** и да си викаш проф. не те ли е срам? Виж колко глупости си изръсил.