179

SAVCHO1950gdg

преди 11 години

ДОН БОКО БАЛКАНСКИ В ЕКЗАЛТИРАНИЯТ СИ СТРЕМЕЖ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА НА КОКАЛА СЕ ОБЪРНА ДАЖЕ И КЪМ АЛХИМИЧЕСКАТА ЧАСТ НА МАФИЯТА, КОЯТО ПО ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПОСЛЕДНАТА МУ РЕЗЕРВА !!!

178

Анонимен

преди 11 години

Този да пие едно рициново масло и да се скрие,защото много мирише ,ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА МУТРИ си имаме в парламента.

177

Еееех

преди 11 години

Какво нещо е животът...някои едвам събират стотинки за хляб а други карат коли за милиони...

176

Ботев Пловдив

преди 11 години

ало варна.вие като си имате *** нямате ли си сметище та цапате наи красивия град.то верно марещки си е пътник щом се е хванал с локото но все пак и те са пловдивчани.на пловдив един христолов му стига.е сега доиде ред и на аверчетата в железницата да разберат що е то враг с партиен билет.халал да им е.само дано не се разпаднат преди 11 кръг.а относно политическия хит.......е нагледали сме се на еднодневки.гадното е че за тяхния изгрев и много бърз залез плащаме ние..

175

Human

преди 11 години

....бате Бойко, само веднъж пита дали иска- или не. Айде да беше му отказал Марешки на Бойко да финансира отбора и да му стане волю-неволю собственик! Целия Бойков гняв щеше да се изсипе върху Марешки и да му съсипе бизнеса. Но сделката е направена. Щом Марешки е казъл "ДА", значи е имало за какво. Бате Бойко е обещал със сигурност "парче от пая"! Нали един от шефовете на *** навремето му беше ортак на Бойко... айде Марешки да откаже 1млн и после *** да го "погалят" в Варна! Герберски бандити!

174

Анонимен

преди 11 години

А кога ще го впуснат в затвора?

173

Гошо

преди 11 години

Много бизнесмени минаха през Локо Пловдив и само перат пари Някои даже не са между живите.Локото си остава на сьщото дередже.

172

Охранител

преди 11 години

България 2012: Мутра, полицай, мутра, полицай, мутра....и така нататък...до безкрай...и това, защото ББ е единственият човек преброил до безкрайност...и то два пъти! :)))

171

Анонимен

преди 11 години

Убавец си Мара...

170

Анонимен

преди 11 години

само такапарите и секса са до време, власта е удоволствие за цял живот

169

анонимен

преди 11 години

абе те като се нагушат ..и искат цяла България да ги познава и им се възхищава....та се впускат не толкова да стават политици..ами ейтака..да ги познават и ако може повече далаверки да ударят..ама като го гледам тоя мишок с пари..хич не ми е симпатичен..намръщен един такъв..хич и не искам и да зная за него..кой е тоя наистина?

168

На дали

преди 11 години

До 194АМИ СЪС ГЛАСУВАНЕТО СИ!!!Що ги избирате,А???

167

На дали

преди 11 години

Видяла ЖАБАТА че подковават коня,вдигнала и тя краката!!!!Луда работа!!!!

166

Koi4o

преди 11 години

Интересни хора. Гласуват 4-ри мандата за Кирчо и разни други дето цъкаме с език и се чудим откъде са им парите, обаче за богати хора с ясен бизнес никога. Верна е приказката за казана в ада.

165

111111111

преди 11 години

браво на 170 , много точно

164

1926

преди 11 години

Не ме интересува какви са му политическите идеи и цели, най-полудявам,че използва отбора ми за постигането им...

163

Римлянин

преди 11 години

ГласопРодаватели от цяла България,ура!!!Нова партия ши има-нови кебапчета ши ядем! Бате Маре,ти си човека,сипи,донеси,Айше ела тука и ти!А такаааа,въртиииии Да живее България!Да живее демокрацията

162

вярваща

преди 11 години

Боже, с какво толкова сме прегрешили варненци ,че трябва да ни наказваш така - един *** да замениш с друг такъв ?

161

Наивници,пак спите

преди 11 години

1.Докато българският избирател гласува ''напук'' или за да ''прави сечено'' ще си живеем в *** още много,много години...2.Кой е Марешки,че вие вече започнахте да гласувате за него?Един от новоизлюпените олигарси.Единствената идея с която човек като него да направи партия е за да има достъп до държавни средства,дебели държавни поръчки и контракти.Или все още някой вярва в Дядо Мраз??3.Каквато и партия да създаде то ще бъде с идеята,ако вземе някой процент на изборите да го спазари с големите

160

170

преди 11 години

Лелее вижте коментар номер 170 там е цялата истина !! Така не се бях смяла отдавна благодаря,че ми оправи деня