37

Анонимен

преди 11 години

В България банките са почти изцяло чужди. На БНБ-собственика е унгарец.Под заглавие"Чии са "българските "банки"- от интернет може да се види коя банка ,чия собственост е.В България лихвите по кредите са едни от най високите.Печалбите на чуждите банки се изнасят в чужбина.

36

Анонимен

преди 11 години

Преди да изтеглите кредит-отворете ЧСИ за да видите как се продават имотите на почити всички,които имат желание да притежават собствен имот.Алчните банкери не признават никакви договори-хакват ти някаква висока лихва,размера на която е права пропорционална на младите любовници на банкерите или от току що появилите се внуци,за които баба/дЕдо трябва да заработи за да живее по банкерски-аман от ненаяли се изедници-изпиха кръвчицата на бедния си народ.

35

??

преди 11 години

Да лихвите паднаха но в ЕС не и в БГ

34

axaxaxax

преди 11 години

поредна платена реклама...последните 5 години лихвите от БНБ към другите банки паднаха с 70 % поне....нооо за сметка на това всички тези банки увеличиха лихвите по кредитите на клиентите си и таксите за управление.. НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА ЧЕ ЛИХВИТЕ ПАДАТ ! По време на криза даже лихвите се увеличиха с поне 2-3 пункта и всеки който има кредит го знае!

33

Зло броки

преди 11 години

Купете имоти сега за да не купувате по-евтини след година. Ако не купите сега няма да сте се прекарали хи хи хи

32

Анонимен

преди 11 години

Къде го видяхте този спад по лихвите бе смешници. Аз живея и работя в чужбина и ви казвам ,че такова ограбване като тук от страна на банките няма никъде!!! Престанете да лъжите хората,защото те не са глупави !!!!

31

!!!!!

преди 11 години

Българите НЕ ПОЛЗВАТ кредити. Балона се спука и сега колкото и да помпат въздух в спукана гума колата не върви. Със старите к..ви пардон мутри нов пазар няма да направите. Като гледам новите калинки са по-зле и от старите мутри. *** на рентиерската БГ версия на нео буржуазията.

30

Анонимен

преди 11 години

Дарявам безвъзмездно апартамент 100кв.м в София срещу доживотни грижи за 25 годишен мъж! Има ли желаещи?!?!

29

Анонимен

преди 11 години

Мисля и затова знам,че не ми трябва похлупак на главата.Вещоманията,желанието да притежаваш материални блага те превръщат в техен роб.Отърси се от тях,така както животните се отърсват от ***,защото ще ти изсмучат кръвта.

28

до 30

преди 11 години

Кой ни е последния дом? Ако цял живот разсъждаваш така нищо няма да постигнеш. Мисли за живота си. То е ясно че рано или късно ще изчезнеш.

27

до 22

преди 11 години

Когато правиш подобни коментари означава,че личният ти интерес от закупуване на жилища е на живот и смърт за теб.Най-вероятно те грози смъртна опасност да станеш поредния бездомник.Не се плаши ,освен здравето нищо друго не е толкова важно.Всички сме губещи,защото знаем кой е последният ни дом.

26

Чиновник

преди 11 години

до SharkБългарите вече са много задлъжняли точно защото теглеха кредити за глупости. В периода 2004-2008 масово се теглеха кредити за покупка на 2-ро и 3-то жилище, за чисто нови автомобили, за скъпи екскурзии, за ремонти и техника, които не отговарят на нивото и стандарта ви. Сега много хора реват, защото новите коли си ги прибраха лизинговите фирми, а жилищата, за които купухте с 30 годишни кредити за по 100 000 евро, сега струват 60 000 - 70 000 евро.

25

киро

преди 11 години

Новото е по-зле от панелките и от едно средно силно земетресение се напуква като колиба.

24

osata

преди 11 години

до 20 - че някой да ви принуждава, не купувайте панелка, купете си жилище от новото строителство. Сега поне на пазара има колкото и каквито искате.

23

Анонимен

преди 11 години

От кредити печелят само спекуланитите с имоти, които са близки до директорите на банките. Така се създава паника и останалите хора губят от спекулативно високите цени. При спад на цените пък банките веднага вдигат лихвите и почват да конфискуват имотите както стана през 2009-2010 г.

22

"Банкерът"

преди 11 години

Вземете си кредит, да ви вземем здравето!

21

Shark

преди 11 години

Българите пак успяхме да изненадаме всички. Евро - *** и лапачите от разни евроинституции, които се опитват да диктуват как да живеем пак сбъркаха. Така и не осъзнаха че българина държи да има собствено жилище, така е и така ще бъде. Колкото и да не им се харесва това. Много им се искаше да вземем кредити за глупости и да задлъжнеем до живот, да ама не. Всеки гледа да вложи в имот, и правилно. То пак си задлъжнял, ама поне има нещо насреща, а не всичко изядено и изпито и си на улицата.

20

Анонимен

преди 11 години

Здравейте бездомници!!! Как е..как е ?!?!?!Чакате ли влака? Спокойно...ще дойде...!!! Ама пичове,вие на коя гара го чакате?!?!?!

19

Анонимен

преди 11 години

През есента стартира втората част на веобразната световна икономическа криза,така че пазете си парите,ако сте на работа запалете свещичка и се благодарете-банките не ги мислете.

18

Анонимен

преди 11 години

В момента цените на смрадливите ни панелки-изтърбушени душегубки,нападнати от орди плъхове и *** са по скъпи от колкото в редица Европейски градове с прилична инфраструктура-пример-гарсониера във краен квартал,последен етаж,западно изложение,40 кв.метра-23 000 евро,цена на кв.м 570 евро.В асансьора пътувах с няколко ***,които слязоха на долни етажи,занемарени общи части,не виждали боя от далечните 30 год.панелката с тапети от осемдесете на миналия век нацвъкани от ***...