15

Анонимен

преди 11 години

Юроди-комплексари - кой ви кара да кликате върху новината?интернет е свободно пространство, щом днес.бг са решили да я публикуват, значи има хора, за които това е интересно.Затова си гнийте в кутийките и се замоизяждайте спокойно.

14

Недавач

преди 11 години

До N9 Уважаема Гери, не питай кой какво е дал на България, а се замисли Вие какво дадохте на България?Дали преди да плюете не е редно да се погледнете сама?Аман от комплексари.

13

Bob

преди 11 години

Кво ни ги натрапвате тия некадърници? Елвиса е такова безподобно недоразумение, ужасен бездарник, имал съм неудоволствието да го записвам в студио... Сега, че се бил размножил- е, много важно.

12

Анонимен

преди 11 години

Браво, да им е честито! Чакаха го много дълго време. А всички вие сте... нямам думи.

11

tod79

преди 11 години

И сега какво

10

qze

преди 11 години

Леле какви сте всички тук с малки изключения...нямам думи! Мисля, че хората просто не са могли да имат дете досега, а и каквато и да е причината - родило им се е дете, защо злорадствате? Толкова сте злобни и долни! Вече мисля, че сте и луди в най-основния смисъл на думата! Знаете ли какво е да искаш дете и да не можеш да имаш? Да се бориш години и времето да минава? Лоши хора сте и това си е

9

Анонимен

преди 11 години

Стар, беден, сега и с бебе.

8

Анонимен

преди 11 години

Браво на номер 2. Ха- ха . Колко хубаво казано!

7

Анонимен

преди 11 години

А *** вярно ли е! Стига бе! Вече ще спя спокойно. Боже защо ни занимавате с тези житейски ***!

6

Анонимен

преди 11 години

Да са живи и здрави. Какво ви интересува кой на колко годин и е. Ей злоба човешка. Какво ви са направили тези хора, че така грозно ги обиждата. Зарадвайте се на щастието им и така и вие ще бъдете щастливи с добротата си.

5

:)

преди 11 години

Честито! Здраве за малката и по-добро бъдеще

4

sssssssss........

преди 11 години

- Защо държиш в сянка съпругата си Мариела Нейкова?- Много съм щастлив, че освен че сме съпруг и съпруга, сме много добри приятели. Тя ми помага и води битка за моя непокътнат имидж. Бди като орлица над мен, много ми помага. Всичката пиар и мениджмънт дейност тя изнася на гърба си с много любов и професионализъм. Тя завърши славянска филология и пиар и всички текстове на песните ми тя ги пише. Сега започна да пише стихове и смятаме да й направим стихосбирка.- Къде се запознахте с нея?- Запознахме се в Щатите. Много интересно нещо са съдбата и животът. Аз съм от Търново родом, но съм живял в София, тя в Габрово е родена, но е живяла в Свищов и така съдбата ни запозна в Ню Йорк. Тя беше отишла там да учи, а аз вече три години се изявявах там. Запознахме се в една българска механа, като собственикът Александър Димитров много ни помогна, защото там правихме предсватбеното си парти. След шест месеца се оженихме в българската църква "Св. Кирил и Методий" в Ню Йорк.- Работите ли по въпроса за поколения?- Сериозно работим, но не е тайна, че имаме някакви леки проблеми и не се получава. Иначе казват, че аз съм шампион, а тя сравнително добре, но явно има някаква лека пречка, която гледаме сега да отстраним. Животът е пред нас и ако се наложи, ще използваме тази програма ин витро. Не е срамно, че много такива двойки като нас имат такива проблеми, защото животът е стресов и не е никак лек.

3

До 1

преди 11 години

Много злоба изразена с малко думи!Типично по български...А от мен, честито на щастливите родители!

2

Анонимен

преди 11 години

Мъжът до тази и е като син. Комплексари.......Голяма новина! Колко дечица са се родили днес, за които никъде не пише.Като, че ли е родила кон!

1

Анонимен

преди 11 години

Това бабата на Вики ли е? Честито!