13

Боце

преди 11 години

Ех, Сейф, ех, Ислам ,не ти е лека работата, но поне леко си живя колкото е било до сега - то жени, лукс, гевезелъци,тъй ще е..всичко има край.

12

Varna

преди 11 години

430 0 Varna преди 0 секундиЕвакуираха Гранд Мол за 7 минути1 август 2012 15:01 | Дарик Варна | 0 Коментирай Препоръчай (0)Евакуираха Гранд Мол за 7 минутиСтотици клиенти на Гранд Мол Варна напуснаха изплашени търговския комплекс преди по-малко от час.Масовото напускане на хората се дължи на задействането на противопожарната аларма, която гръмко известила, че клиентите трябва да се евакуират, съобщиха за Дарик от пресцентъра на полицията.От ръководството на Гранд Мол уточниха за Дарик, че в 14.30 се е активирал датчик в сектор "Противопожарна охрана". По процедура служителите на комплекса са длъжни да евакуират хората при такива случаи, затова са задействали предупредителния сигнал. Представителите на администрацията са останали на работните си места и са напътствали клиентите си.Най-вероятната причина за активирането на датчика е грешка в системата, казаха от Гранд Мол за Дарик.Инциденти в Мола не са се случвали, а самата евакуация е продължила съвсем кратко.7 минути след алармата, клиентите са били поканени да се върнат.

11

Анонимен

преди 11 години

Един път да пострада управляващ диктатор, та да се сетят, и за правосъдие.

10

а

преди 11 години

Много беше бабаит когато се гавреше с нашите сънародници, ама на фотото мигаш като мишка в брашно. Снимката е от миналата година, а сега не мога да си те представя. Много са ти се "радвали" през последните месеци.

9

до 6

преди 11 години

Аз не съм чул Сейф Ал *** да е съдил който и да било по шериата.

8

76

преди 11 години

Всичко се връща, куче Касичка..

7

Анонимен

преди 11 години

Нали не признавахте международния трибунал в Хага , бил манипулран бил това бил онова , ето човека си го признава само *** като вас не го признават.

6

Анонимен

преди 11 години

И к'во излиза, *** бургии съдят другите по шариата, ама като трябва тях да ги съдят искат в цивилизована държава. Крайно време цивилизования свят трябва да резне квитанциите на двуличието на мюсюлманите.

5

Анонимен

преди 11 години

В Либия сега е демокрация,какви глупости говори този.Ако е късметлия може да го съди този съдебен състав ,който осъди българските сестри.Трябва да се стегне малко демокрация е там не трялва да се плаши.

4

Анонимен

преди 11 години

А защо не съдиха нашите медици в независим Холандски съд ? Не му пожелавам съдбата, която го очаква, но каквото си посееш, това ще ожънеш

3

Blake

преди 11 години

Въх, не думай!!! Либийския съд нали беше честен и почтен?!?

2

Анонимен

преди 11 години

Да изчакат още година, две и като видят, че и от това по-зле може да стане либийците ще го целуват на летището.След "демократизирането" "режимът" ще им се струва като манна небесна !

1

Анонимен

преди 11 години

Какви изтезания бе, Сейчфчо? В Либия не изтезават затворниците, нали? Поне така твърдяха някои хора преди години за едни медици. Сигурни сме, че справедливия либийски съд ще ти даде справедлива присъда :)