368

nristova

преди 11 години

osaznaite se.naroda umira.zagivame kato nacia

367

служител на държавна

преди 11 години

Пълна лъжа за 20% увеличение на заплатите от 1 август, заблуда за хората, от първи август ни премахнаха клас за прослужено време, така че увеличението е за сметка на премахнатия клас, с една дума нищо

366

Илко

преди 11 години

Дянков развърза торбата с лъжите !!!

365

СОРИ

преди 11 години

АМА НЕМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТИЯ КЪРСЕРДАРИ!!!!ТО НЕ ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТИЯ ПЛАДНЕШКИ АЙДУЦИ.*** И ДЪРЖАВАТА!!!!

364

НЕ СЪМ НАИВЕН

преди 11 години

Няма никакво увеличение... видях си фиша. Кого лъжеш Дянкооов.... ?!?! :(

363

ЬФХГЬДФХ

преди 11 години

Всичко ми е ясно не разбрах само едно защо МАЙЧЕНСТВОТО ОСТАВА НА 240 ЛЕВА?Или майките и децата не са от тази държава !!!

362

edin

преди 11 години

Човека не говори за ръст на доходите, а за пръст в изходите.И не 20 - 30 %, а 20-30 см. Ама като не гледате и не четете внимателно....

361

Хъммм

преди 11 години

Защо говорите за бюджетни заплати? Както разбирам, става дума за държавните служители - бюджетните да го...

360

Популан

преди 11 години

А преди 3 години ореваха "ортарлъка" че червените били вдигнали пенсиите преди предишните избори с цел - популизъм и да не оставят нищо за следващите. Хвани едните - удари другите. Ама и ние много бързо забравяме.

359

Втрещяване!

преди 11 години

Симеон Дянков обяви, че още от утре, 1 август, бюджетните заплати се увеличават между 20 и 30%.ПО-НАГЛА ЛЪЖА не може да съществува!

358

aleks

преди 11 години

Това е нашата държава България има увеличени на заплатите само предизборно а през другото време на всичко останало.Каква държава сме ??????

357

фен

преди 11 години

Уникален *** е Дянков. А още по-уникален е тъпакът, който е открил Дянков за родната политика.

356

МИЗЕРИЯ

преди 11 години

Господин финансово недоразумение кого лъжете, че вдигате заплатите? Само се чудите как да насъсквате хората едни срещу други. Във всички министерства има служители работещи по трудови правоотношения - демек тези хора чинно си плащат и осигуровки и данъци, а "гениалната" идея всички да са държавни служители и върха на тъпотията и некомпетентността.Второ и основно заплати вдигате на тези ваши приближени , които ви лижат задниците всекидневно, не на обикновенните служители с малки заплати! Лъжии

355

пенсионер

преди 11 години

Господин Дянков,Предлагам първо да изравните Вашата заплата с тази на чистачката в министерството Ви и после да анализирате кое е по-справедливо - пропорционално или непропорционално увеличение на пенсиите.

354

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Знаех си ,че някой ден Бг. ще се оправи ! Сега съжалявам дето съм дошъл в Германия , иде ми да си блъсна главата в стената или в лаптопа ,който съм го купил със парите от социални помощи !!!

353

коментар

преди 11 години

На дришлъовците от парламента/130 милиона за тоалетна хартия/ нови лимузини да си развяват гъзовете.На пенсионерите десетина процента за нови ***!

352

шутка

преди 11 години

по-голяма лъжа не съм чувала- нищо не вдигат, класа за прослужени години го прехвърлят към заплатата, което означава, че вече няма да расте с прослуженото време

351

Пенсионер работил 43

преди 11 години

Препоръчвам на *** Борисов - Дянков да вдигнат пенсиите на ВСИЧКИ пенсионери поне с 63 % в навечерието на изборите ,за да останат още един мандат на власт ! Да не си увеличават заплатите от август месец и да спрат с обещания ,които дават за следващи години !

350

Селяндур

преди 11 години

Безработицата в България била 11-12 % ! Глупости на търкала-само слагачи от стат.институт могат да кажат такова нещо ! Към момента безработицата гони 31-32 % . Хората не вярват вече в разни далавери ,като например курсове за преквалификация ,бюра по труда ,които им търсят работа и тем подобни измишльотини ,които само подържат нивото на демагогската политика на СДС- ГЕРБ ! ТОВА ПОСЛЕДНОТО ГО КАЗВАТ 60 % ОТ БИВШИТЕ СЕДЕСАРИ -ГЕРБ БИЛО НОВОТО СДС . То си е така ,ТОЧНО СЕ ПРОДЪЛЖАВА *** .

349

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХА ТЕЯ ТАПАЦИ СЕ УСРАХА ТОТАЛНО И СЕ УСЕЩАТ ЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ КАТО ОНОВА НЕЩО НДСВ МАЙ БЕШЕ И СЕГА СИ ПРОСЯ ВТОРИ МАНДАТ,ИЛИ ПОДСКАЗВАТ ЧЕ ЩЕ ИМА НОВИ ФАЛШИВИ ИЗБОРИ ИЛИ КАКВО