201

лошо

преди 11 години

евала на българите... биха ги като мече в довар насякаде, ама ся точно като пуснах срещу тях, решиха да бият най-добрите в света в момента, нищо че после сиг ще паднат от 3 пъти по слаб отбор, важното е че в точния момент ме закопаха. Последна надежда ми е поне да земат медал, да не било напразно сичко.Очаквам и вашите възклицания как може да пускам срещу България, които няма да ме трогнат.Поздрави !

200

някой си

преди 11 години

Хайде, български лъвчета!!!Успех и днес да ни донесете срещу Австралия. Да няма отпускане и главозамайване. Стъпка по стъпка, точка за точка - докъдето стигнете.....България е с вас!

199

Julaya

преди 11 години

По-добре овчари, отколкото кравари!

198

Lyubo

преди 11 години

Хубаво е да си овчар - гегата е в теб...! А най- хубаво ми беше да им гледам посърналите физиономии след мача!

197

Анонимен

преди 11 години

Браво, истински мъже!

196

М

преди 11 години

Браво, Момчета! Заслужавахте това и много повече.. Газете всичко по пътя си и се върнете с медал! Уникална игра на всеки един.

195

Анонимен

преди 11 години

Костов е виновен!

194

анонимен

преди 11 години

Браво много съм радостен,че победихме поляците те имаха самочуствието.че са върхът на ла==то скапани ку--ви дая си кютат и да си траят там им е мястото с нас немогат да го мерят.Браво на нашите момчета.

193

Анонимен

преди 11 години

И какво постигна " големия треньор " Радо Стойчев ? Прецака Матей и нищо друго . След два три месеца никой няма да се сеща нито за Стойчев нито за Лазаров .

192

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ако играем така...разумно и разкрепостено,може да бием всеки и да станем олимпийски...шампиони.Поляците си...получиха заслуженото;явно не са зрял отбор и много рано се...помислиха,за супер...звезди.

191

Барбигейчо

преди 11 години

Бербатов Н:2 - Матей Казийски, като се прави на най-принципен и родолюбив (същото *** и без никаква психика на победител ла*но като кукличката Барби) можеше спокойно да каже - изигравам Олимпиадата и спирам или ВСИЧКИ заедно, като отбор да кажат - спираме, ако няма промени. КочЪТ Данчо инженеро трябва да бъде изгонен с шутове, по това няма две мнения, но Казийски се подведе по акъла на Радко, който НИЩО не можа да направи с такъв отбор

190

PD

преди 11 години

Стига с този Лазаров. Не разбрахте ли вече. Той е избран за шеф от УС (20 човека - 1/6 от представителите на всички Волейболни клубове в България), които пък са избрани на общо събрание на всички клубове, включително и такива по плажен волейбол. Тези хора са представители дори и на тези създали условията да съществуват Казийски и Стойчев. Успехите в българския волейбол през годините се дължат на правилни и грешни решения на тези хора(мн. ), въпреки интригите и егоизма на отделни звздни индивиди.

189

Анонимен

преди 11 години

dreme mi na smaizera

188

Българи юнаци!

преди 11 години

Луди ли сте да плюете по Казийски и Жеков? Колко сме викали за тях и сме се радвали.Плюйте без да спрете онова инженерче и дебелия ***, ама тези момчета ги оставете на мира.

187

До 192

преди 11 години

192 не виждаш по далеч от носа си.

186

Доволен

преди 11 години

Стига ми, че вкарахме полските "ВЕЛИЧИЯ" в *** г-з .Да си играят играта момчетата, пък каквото ще да става.

185

До овцата

преди 11 години

За самонадеяната ОВЦА БАРТМАН поздрави от ОВЧАРИТЕ.Вкараха те в кошарата нали , НАДУТ ПУЯК ?Браво, момчета!

184

Tourist

преди 11 години

СУПЕР БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ! РРАДУ и фенове "Завинаги един от нас" сигурно реват някъде, Матей загуби мача на живота си, като му целуваше ***. САМО НЕ ПИПАЙТЕ ЖЕКОВ. Той не е извън отбора заради каузата на тези нещастници, а по лични причини. НАПРЕД БЪЛГАРИ!

183

No Islam In Europe

преди 11 години

В Е Л И К И !!!!!!!!!

182

Анонимен

преди 11 години

АКО ЗА ТЯХ СМЕ ОВЧАРИ,ТЕ ЗА НАС СА ОВЧИЦИ С БЕЛИ ГЪ.ИЦИ.