220

Не бе

преди 11 години

Пинокио,расте ти носа!! Не ни пращаяй за зелен хайвер ,нали знаеш,че никак не ти вярваме

219

ДЯДО

преди 11 години

Когато някой от това ПРАВИТЕЛСТВО каже нещо смятам,че е лъжа.Нямам никакво доверие вече от момента когато в началото на 2011 Г-н Борисов обяви,че вдига само осигурителния стаж за пенсиониране,а възраста остава същата- в края на годината се завъртя като някоя .... , промени казаното по рано и я вдигна.Та тъка е със всичко казано от ТЯХ.Много, много обещания и ЛЪЖИ.

218

мила34

преди 11 години

Нормално е, когато производителите са притиснати, да нямат желание да продават на загуба. Ниската цена на хляба в момента е въпрос на добра организация на контрола срещу спекулата и устойчивостта на производителите. Министър Найденов може да се ангажира с прогнози, но така или иначе тези, от които зависи са други, той може само да ги контролира.

217

Анонимен

преди 11 години

Няма ГЕРБер, който да не лъже. Вссичко което казват е чиста ЛЪЖА

216

Анонимен

преди 11 години

Ха е казал нещо Миро, ха не е станало. Същото се отнася и за хляба.

215

проклети да сте!

преди 11 години

проклети да са до девето коляно унищожителите на България от ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ДО БОЙКО БОРИСОВ. те всички от ГЕРБ са лъжци като тоя *** НАЙДЕНОВ. Хляба вече е 1.20 лв. Огромна част от хляба е *** и плесенясва в жълто и розово въпреки че е в срок на годност. По *ян хляб не съм ял. Хубавото и качесвено хлебно жито се товари денонощно от *** за износ във Варна. В БЪЛГАРИЯ остава ***-некачествено фуражно жито. ПРОКЛЕТИ ДА СА ОТ ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ ДО БОЙКО БОРИСОВ! ТЕ УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ!

214

Коректор

преди 11 години

Българинът ще яде най-евтиния и вкусен хляб пълен с набухватели и химии, обеща Найденов

213

Анонимен

преди 11 години

ми ще го яде,какво да го прави

212

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА!

211

гърмян заек

преди 11 години

щом ти казва,че хляба няма да поскъпне драстично,значи точно обратното ще стане и ще ни е.т мамата не само с хляба,ами с всичко.дянката плещи,че ще качи заплати,пенсии и т.н. с 10 %,но живота ще поскъпне с 20-30 %.е сега кой е прецакания.да живеят от нашата кръв асфалтаджиите!

210

и има...

преди 11 години

И има подмазващият се министър на земеделието..........

209

Sony

преди 11 години

Da , a te she sa v poriadaka na 90,95st. tam niakade ;) .Bokluci skapani ebahte mamata na naroda ,samo ako znaete kakava toiaga vi chaka.

208

рецепта

преди 11 години

1кг. брашно1ч.л.сол 1ч.л.захар1ч.л.оцет1с.л. олио1 пак. маявода - хладка, колкото поемеТова са продуктите, от които меся домашния си хляб. Става мого вкусен и траен.Направете сметка колко ми струва, като от тези продукти излизат почти 3 хляба.Не ме мързи, правя го с удоволствие.

207

Симо

преди 11 години

Няма да е евтин хляба с голямо натискане на мелничарите и хлебарите 1 хляб по нова година ще е 1,50 лв а до изборите ще се постараят да не мине 2 лв.Найденов не разбира от земеделие,пшеници и брашна а само от животновъдство и по конкретно от кучета.Народа ще издържи на 2 лв хляб а той и в бъдеще ще е там някъде както горивата като скочиха 2 лв и вече няма да се върнат под тази цифра,но съм сигурен че тази година ще фалират много животновъди.Не желая да съм лош пророк но за съжаление ще е така.

206

@222

преди 11 години

МИНИСТЪР НАЙДЕНОВ ОБЕЩА ЗА ХЛЯБА ЧЕ НЯМА ДА СЕ УВЕЛИЧИ А ЗА ТОКА НЯМАМЕ МИНИСТЪР КОЙТО ДА ОБЕЩАЕ...

205

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Свитото потребление ще натисне цената на хляба, прогнозира министър Найденов"..Мисъл на ДЕНЯ е ..Този ***..т, не е чел нищо през живота си ..Този ***..к, , нефелен следва плътно глупостта на шефа си ..КОЙ яде много хляб ?? Ами бедните хора , нещастнико ..Ти пасти ли ни препоръчваш? Асфалт или футболните наслади създадени от шефа ти ??Значи казваш до днес по 5 филии хляб , ама ако от утре ядете по две- или само по една на ден цената му НЯМА да се вдигне ::)Ако от утре, само ние от ГЕРБ си караме колите с ВАШИТЕ пари и бензинът няма да се вдигне повече .Мерцедесите ..са добри коли , когато НЕ плащаме за тях :)Този шизофренен ***, който очевидно не яде хляб , не яде и 20 годишно ирландско, не си плаща бензина ,има секретарки и подмазвачи бол- около себе си , плътен *** -недоразумение за мястото , което заема , ни ..ОБЯСНЯВА нещо :)ТЪПОТАТА е заразна , особено ако е на шефа ти ..Прогресира в геометрична прогресия -особено в партия ГЕРБ..Няма по- стабилно правителство. от това ,СЪСТАВЕНО от *** :)*** , тъпаку не критикува и сметка не държи ..Няма и мисъл , морал някакъв ,съвест или ..самокритика ..)Има само тъпотии, бликащи , извиращи от празни кратуни , на *** :) )Thumb up 0 Thumb down 0

204

Анонимен

преди 11 години

Този наистина заслужава - разстрел.... не, по-скоро - някаква кучешка смърт ... да ме извиняват кучетата ! Самозабравиха се, но то , народа, веднаж възстава...

203

www

преди 11 години

И ЗА ЯЙЦАТА БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ СА ПОЕВТИНЕЛИ АМА НЕ БЕШЕ ВЯРНО ..

202

АЛО

преди 11 години

горивата вдигнага хляба вдигнаха вди1ко вдигнаха / а народа/ мършев / спи/ честито на гласувалите за г=======б

201

цъъъсс

преди 11 години

преди беше/ върви народе възродени/ сега вървите *ци заблудени / нямям думи / мършата народ това заслужава / бой *