10

г-жа Христова

преди 11 години

Много съм доволна от пускането на рейс 45.Крайно време беше да се пусне рейс който да свързва жк Овча купел със западните квартали. Смятам че е необходимо да се запази за постоянно тази линия.

9

Пепа

преди 11 години

Извинявам се, ама не съм догледала. Линията е с такъв маршрут, който предложих по-долу :))) Но пак повтарям, че студенти ще има чак октомври месец и сега нищо не може да покаже експеримента.

8

Пепа

преди 11 години

Последната спирка на новия автобус 45 е на 500 метра от Нов български университет. Можеха да помислят да е по-близо и до него, а пък ако бяха помислили да е по близо по Монтевидео до бул. Никола Петков, щеше да е още по-добре. Ама откъде толкоз акъл....Друг момент е, че правят "експеримента" през ваканцията и няма да получат реална представа за натоварването на линията.

7

Анонимен

преди 11 години

Познавам района...по маршрута живеят поне 10 000души ***...това явно е нещо предизборно..Не препоръчвам линията на никой..

6

Анонимен

преди 11 години

И двамата отдавна не са служители на този гараж ;)

5

ТЯ ЩЕ СЕ ОСИГУРЯВА С

преди 11 години

АВТОБУСИ ОТ ГАРАЖ "ЗЕМЛЯНЕ" ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СА Я ДАЛИ В "ДРУЖБА" НА МАТЕЕВ и БРАТОЕВ, ЧЕ ТОГАВА ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ!

4

до 3

преди 11 години

и освен това си неграмотен ***. откъде си краднал компа и нета, че да пишеш тук?

3

до 3

преди 11 години

теб ще те дадем за сехсуални сабафления на *** и ще те забравим, предателче мазно!

2

Eka21

преди 11 години

Я па тоя фен на говната кво изрече

1

artos

преди 11 години

Добър ден, имам един въпрос към DNES.BG., който не е по темата. Защо няма нито една статия или новина за случващото се в столичният кв. Редута, където група *** за пореден път си позволяват произвол срещу БЪЛГАРИ и се чувстват недосегаеми!!! Приятен ден!