62

българин

преди 11 години

Шведите ни връщат ***,стига с тези берачи на боровинки.Всички които работим сегаим плащаме пътя.Не ги обвинявам ,тези са непоносими,ама ги обвинявам,че само ни натискатда ги интегрираме,само да не ходят при тях.

61

Манго

преди 11 години

*** от лесното и хубавото не бяга за да иска сам да се завърне доброволно в България! Ако беше много стока Швеция и имаше възможност за "хубави *** далавери" както са научени от България да живеят и с подобен лесен и нашироко безгрижен, весел ромски начин на живот, с години нямаше да могат да ги съберат за да могат да ги върнат обратно в България !

60

хммм

преди 11 години

Мислех да гласувам за Герб, но след шоковото поскъпване на тока и 3-годишното бездействие на правителството по *** въпрос и даже откритото дискриминиране на българите, няма да дам гласа си за тях. Ще гласувам за националистическа партия и призовавам всички такива патриотично-националистично настроени партии да се обединят в Български националистически съюз. *** се очертават като проблем номер 1 и сме на прага на война, търпението ни се изчерпва. Няма да търпим вечно г-да политици...

59

bg

преди 11 години

Nemali finansova vuzmojnost?Ja im se porazrovete v kufarite i portfeilite.

58

анонимен

преди 11 години

че и аз да ида на екскурзия,пък после......ми ще си ме приберат............тъкмо от плаж имам тен........примерно до някой остров...........

57

Петьо-Евреи

преди 11 години

Няма отърване от тези *** ей!

56

Анонимен

преди 11 години

Следващия път ги пратете в Сибир, боровинки много....няма да пречат на никой там.

55

Анонимен

преди 11 години

Пристигнаха около 200 и то с техни автобуси и шофьори, които дори им платили таксата в Румъния, за да минат.сега се очакват около 130а защо не напомните на народа, който не помни какво е ял вчера, че "берачите" бяха 1500-200 души!!

54

Анонимен

преди 11 години

Не ми е ясно защо продължават да ни занимават с ***, за връщането на които извадихме пари от собствените си джобове. Как да не го яд човек?!

53

Българин

преди 11 години

Абе - 61 - болен какво направи срещу ***, докато две години крепеше проциганското правителство на ГРОБ ??? Болен е един долен популист - никога вече няма да го подкрепя !!! Само ВМРО и БНС - единствените партии, които се борят неотклонно против *** чума !!!А мръсникът борисов защо не плати транспортът на тия *** с парите на бориславова, а с нашите данъци ???

52

Анонимен

преди 11 години

Аз работих 6 години в чужбина.Тръгнах с един сак и се върнах с куфар и ръчна чанта.Тези боровинкоберачи доста багаж носят за един сезон....пък и в гората спали,все нещо са скъсали и изхвърлили.Май са "брали"и други неща...

51

Анонимен

преди 11 години

Само една партия може да вземе здрави мерки срещу ***. И това е партията на Волен. На другите избори ще гласувам за него.

50

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност от Швеция са ни натиснали здраво да си приберем ***. Те не ги искат. И ние не ги искаме, но нали все ни казват как трябва да сме толерантни и да ги интегрираме. Мястото на *** е в казана.

49

marko totev

преди 11 години

kvo pla6tateve na marko totev u..........qqqqqqq-koi ot vas e dal i lev ot jobasi -a sea REVETE

48

пОТРЕБИТЕЛ

преди 11 години

Започвам да си мисля, че правителството има пръст в тая афера, за да си осигури електорат!

47

Анонимен

преди 11 години

Всичкото *** на наш гръб се извозва тук!Ако е Българин ... правителството няма да му обърне никакво внимание ... там ще си остане да мре!Ех , да си *** в тая държава.....

46

Българин

преди 11 години

Абе, докога тия кърлежи ще ни смучат кръвта бе! Не стига, че тука не плащат ни данъци, ни сметки, ни такси, ние плащаме тия високи цени и заради тях, возят се безплатно на градски транспорт, а сега трябва да им плащаме и международния, за да си обикалят Европа, цял живот живеят на наш гръб, щото били прости и неуки и не ставали за работа! Ами да почнат да учат и да работят, та да станат нормални хора! АЙДЕ БАСТА ВЕЧЕ!!!

45

муспи

преди 11 години

Английската кралица е обезпокоена от полупразните стадиони на Олимпиадата, и се обръща с молба към българските роми, тъй като скотланд ярд е разузнал че безработицата при тях е най голяма, с предложение да дойдат всичките за да попълват стадионите и въобще създават празнична атмосвера по цялия Лондон. Заплащане по взаимно разбирателство, транспорт - българското правителство.

44

Cigani...

преди 11 години

Za sajalenie nomerata na *** minavat navsjakade po sveta!Koy 6te bere na 6vedite borovinkite sega ? *** im gi natoriha !

43

до 49

преди 11 години

много е важно като говориш за данаци от каде идват *** данъци от цигари дамски мъжки от бране на желязо от кражби на злато проституция просия или са ходили да копат на плето много е важно да уточниш един верен отговор съм ти дал моля да го посочиш а те не отговарят точно на него