15

Iv

преди 11 години

И това само за 2,6 милиарда долара, ако има такова законодателство световната финансова криза няма никакъв шанс, явно затова еврей и американци се готвт да унищожат Иран. А нашите копои лаят та се кинат, та тия за 10 месеца са приключили делото, у нас за толкова време още незнаят да започват ли да събират доказателства.

14

до 12

преди 11 години

Корупцията също убива - индиректно, след като според закона за подобно деяние се дава смъртна присъда, всеки да си прави сметка.

13

щирлиц

преди 11 години

Ето защо така омразният на запада Иран,съществува като държава от хилядолетия.Повод за размисъл и коментари за всички раболепни крадци и дупедавци у нас и в "емиграция".Нека коментарите и разсъжденията започнат...сега!

12

Анонимен

преди 11 години

Ако бяха нормална държава, щяха да разкрият самоличността на подсъдимите. Така аз откъде да знам, че е вярно? Може да са откраднали парите и да си измислят някакви крадци и после да си ги разстрелят (виртуално) и всичко е ок.

11

Анонимен

преди 11 години

.Може и религията им да е крива но е справедливо управлението sega kakto znaete v iran se upravlyava po zakonite na sheriata toest na islyama obyasni mi kak s kriva religiya po koyato se upravlyava dirjavata se upravlyava spravedlivo

10

Анонимен

преди 11 години

И после Иран били зле... ако и в останалата част от света имаше такива присъди за финансови измами с цел лично боагодетелстване... ехее, щяхме песен да пеем всички...

9

Анонимен

преди 11 години

v balgaria ima xora deto sa otkradnali po 4 miliarda no nikoi ne gi tarsi.v bg da sa 40 kradlivi kycheta i sa za raztrel.vednaga napravo v kashtata

8

Аз

преди 11 години

Нали направиха закона за конфискация за незаконно забогатели с репресивни текстове, които КС вероятно ще отмени? Какво повече от това? В комунизъм или ислям искаш да живееш? Къде се е чуло за измама смъртна присъда?

7

ринго

преди 11 години

ето за това искат да ги скапят като държава ..да въведат крадливите си западни ценности подчинени само на парите пошлостта и измамата но няма да стане .Може и религията им да е крива но е справедливо управлението им също като на китайците .Ако си престъпник горко ти ако си умен и находчив богатей но по законен начин .Тук 90% от богатите са за разстрел и конфискация кой да го направи ? Боко тиквата ли дето пърди от години в едни гърнета с най големите измамници в държавата?Поуката -режи гнилото!

6

uzunski

преди 11 години

Няма ли как да командироват един състав в България , да ни спасят от мафията и да покажат на уволнената съдийка как за една година е възможно да приключиш едно дело и да напишеш мотивите !Условната присъда се прилага ако напсуваш някой ! Срам за Европейската страна !

5

хех:) до 4

преди 11 години

...без да съм несъгласен с теб-трябва да изтрепят 30% от спонсорите на всички политически партии.

4

Анонимен

преди 11 години

В една тоталитарна държава корупцията е на олимпийско ниво , браво тези не са си поплювали , ако разбира се истина това , което пише защото в Иран е възможно всичко , може и чисто и просто да са били опозиционери и да им е спретнато нещо заради публиката , а може наистина да са си корумпирани , в азия нищо без рушвет не се случва.

3

Мен

преди 11 години

Те тук ако съдят по този начин ще трябва да избият поне 30% от спонсорите на БКП/ДПС.Пишете, другари !

2

Анонимен

преди 11 години

Лилииииии, сега рокфелеровата Амнести Интернешънъл като ревне........

1

с.

преди 11 години

Тия наистина не се шегуват!