131

JOHN

преди 11 години

Blah Blah Cunt TALES.

130

Въх....

преди 11 години

Златния милиярд???????????Останалите шест милиарда шъ нъ павят ***, веро и шампоан!

129

Анонимен

преди 11 години

уеуе мауе - скакауец2030 Китай ще прати бедните на Луната

128

Judge Dredd

преди 11 години

Бедността ще изчезне към 2030г.,защото Световната Конспирация ще е избила по план населението на Земята до бройка,до която й е изгодна.Целта е да няма повече от 3млрд. населения.Като цяло планетата може да изхранва 12млрд. население.Днес има гладуващи,защото на богатите не им изнася да има задоволени.Бедният и гладният е лесен за контрол.Когато реколтата от пшеница в световен мащаб е пребогата, тя се изхвърля в морето.Така се поддържа определена цена = печалба,а не се праща на бедните.

127

anarhist

преди 11 години

номер 2 "точно така , на времето, жифкоф и неговата клика ни обясняваха, че през1980г че сме построили соцализЪма и че заживееме ноо добре" хрушчов го казваше не тодор живков.ама де ум у един десебар или гербер

126

Тихомир Томов

преди 11 години

Така е ! Вече се популяризира Сборника от избрани менюта на Канибалите от Папуа - Нова Гвинея , който излезе наскоро във връзка с прогнозите .

125

ттт

преди 11 години

До Ани, номер 50Ани, това го беше писала преди много време. Какво чакаш, тръгвай!

124

До 120

преди 11 години

Е, ти кой знае как се вглъбяваш да мислиш върху висши неща, сигурно е и за мое благо!Да зема да ти плащам заплата да се вглъбяваш, а?

123

Джорджия

преди 11 години

Томас 95 го е сумирал най-кратко ,но по темата-това единствено можело да стане възможно,ако се създадат "единствено нови технологически постижения" за нова Франкенщайн-раса.Каменният монюмент в Джорджия,наречен още "надгробният камък на човечеството" съдържа някои по-специфични упътвания от Матей 24 : 21-22 ,като"потдържайте човечеството под 500 милиона в постоянен баланс с природата".

122

марио

преди 11 години

тогава ли свършва уровлението на герб

121

Богат-Беден

преди 11 години

Остава само да успеем да фотосинтезираме в следващите има-няма 18 години и после ....блаженство !

120

Да, да

преди 11 години

Това означава Индия, няколко азиатски държави и 95% от Африка да останат без население. Това е единствения начин да изчезне бедността следващите 18 години. Бедността е в главите и докато тези хора не узреят да станат по-богати, то ще си останат на това ниво.

119

клошар

преди 11 години

ура ,край на бедноста ,браво на братята американци само да избутаме до 2030 и съм вече средна класа,даже няма да се говори с мен.

118

Анонимен

преди 11 години

Във България обаче прехода ще продължава......

117

antiES

преди 11 години

само че в статията е пропуснато да се спомене ,че цялото население на планетата ни ще е около два милиарда ,останалите вероятно ще са изтребени,така или иначе логично звучи ,като се има и в предвид намаляващите природни богатства.

116

Анонимен

преди 11 години

Господата от Лангли и всички останали разузнавателни агенции,как възнамеряват да унищожат теи бедни хора?Може би отдавна вече иматтайна операция за това?Бедността на хората по света е резултат от имперската,завоевателна политика на управлявящите с САЩ.Те определят кой да живее и кой да умре и кога.Кой ще създаде тази средна класа?Може би крадците,наркотърговците и всички останали видове престъпници?Време е да бъде спряна тази "свръх нация"и управляващите я.

115

Анонимен

преди 11 години

Не са преписали правилно статията става въпрос за бедността Китай!

114

Никоя

преди 11 години

Така ще е! Няма да има бедни, те ще са в небитието дотогава. Особено пък в Бг!Гарантирано от ГРОБ!

113

Анонимен

преди 11 години

Така, значи!Кой каквото прави, да е до 2030, после ..опело. ( може и да няма кой да ви опее)

112

Анонимен

преди 11 години

Кое му е доброто на живот на заем? Крепостни селяни, обречени до гроб да си изплащат ипотеките и колите! От ходене на работа не остава време да видиш семейството си, приятелите, да видиш КОЙ СИ?! Камо ли да имаш време за по - дълбоко вглъбяване към по висши и смислени дейности...